Madem Öğrenciyiz...Niye Yıkayalım Bulaşıkları...-1

Öğrenci yaratıcılığı ayrı şey pislik ayrı şey... ben de evde kaldım ama hiçbir zaman böyle evi b.k götürmedi? Temizlik - Pislik insanın içinde olur, bunun öğrencilikle bir alakası yok.

Öğrenci yaratıcılığı ayrı şey pislik ayrı şey... ben de evde kaldım ama hiçbir zaman böyle evi b.k götürmedi? Temizlik - Pislik insanın içinde olur, bunun öğrencilikle bir alakası yok.

burdakiler öğrenci yaratıcılığından dolayı oluşan pislik :durdurun:durdurun:durdurun

ahhh ahh valla pisliğine razıyım keşke geri gelse o günler ...bunlar nerdeyse her ögrenci evinde görülen şeyler gercekten..daha büyük bi içki şişesi koleksiyonumuz vardı mesela :) tabii bazı istisnalar var ..bazıları özellikle tertemiz tutuyodu ne gerek var gidiciyizz :D

ahhh ahh valla pisliğine razıyım keşke geri gelse o günler ...bunlar nerdeyse her ögrenci evinde görülen şeyler gercekten..daha büyük bi içki şişesi koleksiyonumuz vardı mesela :) tabii bazı istisnalar var ..bazıları özellikle tertemiz tutuyodu ne gerek var gidiciyizz :D

dimi kaç kere o gunleri yasıcan yasamısken geniş geniş yasıcaksın rahatca sanki evine geri donunce yada evlenince yapacan sonra yapmadım demessin:D

yokluklar içindeki türk öğrencisinin icatları hemen lisans almak lazım çalınmasınlar.

ooooo siz orda nas yaşıyorsunuz hayret vaLLa :D

benim çoğundan komik görüntülere sahit oldu sadece bi örnek veriyim tezgahtaki bulaşıkğın üstü bi parmak toz olmuştu .ocak nargile külünden dolayı görünmüycek halde olduğunu hatırlıyorum

marifetmiş gibi koymuşşunuz bi de yakışıyo mu bu gençliğe

saol yaaa kardeş koptuuum eline sağlık

ben bundan daha pis evler gördüm daha bunlar ne ki...belediye çöp ev diye baskın yaptı :D

obaaa ögrenci deyiller sanki afrikadan gelen aile gibiler ne var ne yok silip süpürmüşler boşalında semerinizi yeyin ehehe

hahaha on numara yha ....
bizde mı böle olcas :vur

Yaa mutish boylesini hic gormedim ogrenci oldum ama gormedim azerbeycanda yashadigim icin okulum eve yakindi hi hi hi hi

bıra siselerinin üsTüNdeki bizim eLvan diiLmi ya yaNlısmı haTırlıorm :D:D

Allaha şükür öğrenci evinde kalmak zorunda kalmadım hiç:saskin

Geri