Maddnesss ten şikayetçiyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezbere Konuşma Aktuğ.Bir Mod Şikayetlere Ya Teşekkür Eder Yada Etmez. Her Yiğidin Bir Yoğurt Yiyişi Vardır.Herkese Ne MuameLesi YapıLıyorsa Bizede Aynısı YapıLsın.Benim Şikayetimle Konu Kapanıyo En Ufak tepki Yok, Adam Bizi Şikayet Ediyo BöLüm ModLarının İkisi Birden Teşekkür Ediyor.Sen Burdaki Kasıtı Göremiyorsan Taraf Olduğundandır.

görememe değil görmek istememedir.işlerine nasıl gelirse babından....:)

geçen MADNESİN yılmaz takipçisi ve seveni benim serbest kürsüden atıştığım)) yüce-türk isimli üyenin konusuna verildiği için şikayette bulundum bir kaç. kezverrildiği halde aradan uzun bir süre geçtiği halde konusu ısrara binaen kapatıldı.işte o konu;

http://www.hackhell.com/komik-ilginc-resimler/573970-a4-kagidiyla-neler-yapmislar.html

loopused senin verildi diye eklediğin linkteki resimler a4 kağıdı ile yapılan resimlerdi doğru ama benim açtığım o konuda senin verdiğin linkten başka resimlerde vardı .sen benim konumla kendi verilmiş diye eklediğin linke baksaydın görürdün .ben madness e senin verdiğin linkle benim konumdaki resimlerin içinde farklı resimler olduğunu belirttim buna rağmen sen şikayet ettin diye o konuyu kapattı madness .ben bu durumu şikayet baslığınada yazdım ama konum açılmadı .

önce verilmiş diye verdiğin linklerdeki resimlerle şikayet ettiğin konudaki resimleri iyice incele ondan sonra şikayet et olurmu ?

madness in yılmaz takipciside olurum sevenide olurum .bunu sana soracak değiliz herhalde dimi ? bırak bari kimi sevip sevmiceğimize karar vermeyin ve bizim ağzımızdan konuşmayın .

ne o yoksa kıskandınmı :)

aslında seninde sevenin ve takipcin olurum yeterki madness in tırnağı kadar ol(un) :goz:

bu arada üyenin teşekkürüde mesajıda 30-40 ı buldu tabii.. biz açtığımızda konumuzun ilk ziyaretçileri LEKE-MADNES olmakta ve direk closed...

bak bu tamamen şans :) (bknz : şansız bedevi hikayesi)

böyle ucuz argümanlarla saldırma birilerine :)

yarın söz sana 40 kere teşekkür edicem hatrın kalmasın :D

( abi bana neden tşk eden yok abi abi biz neden fakiriz abi :( )

arkadaşım kefenin cebimi var ne yapcan o kadar teşekkürü :)

sorun yaptığın şeye bakıyorum sorun yapana bakıyorum aklıma bizim yandaki anaokulu geliyor (ne alakaysa :) )

.oradaki bölüm modalrını kendi görüşündeki yarısı clon bir çok üyeye şikayet ettirerek

hadi canım ciddi olamazsın :saskin

önce sikdreath- şimdilerde VOLKAN ve dün açılan bir şikayetle de NEWWAVE yi taraf olmakla suçlayan belli kesim kendileriyle alakalı şikayetlere nedense tahammül edemiyorlar. daha yazacak çok şey var ama dileyen dilediği gibi düşünsün. bu forum bu taraf modalr ve onalrın alkışçısı bir kaç üye tarafından huzurunu kaçırmak üzere..

benim açtığım konular taraf olmakla suçlamaz direk taraf olduğunu ispatlar ...

benim açtığım şikayet konularına online olmasına rağmen modlar giremezler

serbest kürsüde sesiniz çıkıyormuş da bilmem ne :)

o yüzdenmi giremiyorsunuz bizim açtığımız konulara ..o yüzdenmi sadece kendi açtığınız konularda kendiniz çalıyor kendiniz oynuyorsunuz ....

beni bu konuya dahil eden seni kınıyorum .karışmamak için elimden geleni yapıyorum yine gelip bana sataşıyorsunuz ..işte bu sizsiniz ..hala daha üsluptan saygıdan dürüstlükten bahsedersiniz siz

Ezbere Konuşma Aktuğ.Bir Mod Şikayetlere Ya Teşekkür Eder Yada Etmez. Her Yiğidin Bir Yoğurt Yiyişi Vardır.Herkese Ne MuameLesi YapıLıyorsa Bizede Aynısı YapıLsın.Benim Şikayetimle Konu Kapanıyo En Ufak tepki Yok, Adam Bizi Şikayet Ediyo BöLüm ModLarının İkisi Birden Teşekkür Ediyor.Sen Burdaki Kasıtı Göremiyorsan Taraf Olduğundandır.

yaw kardesim aç bak ezbere falan konustuğum yok.bakması cok zor bişey değil.asıl ezbere konusan sensin.

adsz.jpg

adsz2.jpg

adsz3.jpg

adsz4.jpg

adsz5.jpg

adsz6.jpg

Al başlıktan sana kim kime teşekkür etmiş .
Saplandın kaldın Teşekkür Et butonuna .
:hhmanD

Yukarıdaki ResimLere Bir Resimde Ben EkLeyim Dedim.

2kgh09.jpg

İşini Tam Yap Eksik Resim Koyma Kardeşim.

Madness ALıntı Dahi Yapmıyorum SözLerinden Çünkü Hakarete Başladın.SModLara Sen Göndermezsen Ben Gönderecem PM'leri.

yaw kardesim aç bak ezbere falan konustuğum yok.bakması cok zor bişey değil.asıl ezbere konusan sensin.

Sen Bak Aktuğ.Sen EtmeyebiLirsin.Zaten Sana Her Yiğidin Yoğurt Yiyişi FarklIdır Dedim. Bu Sözüm Sana Ne AnLatıyo.TakıLdığım Yeri AnLaman İçin Mesajları DikkatLi Okuman LAzım.Bak BakaLım Etmişlermi Aktuğ Efendi

http://www.hackhell.com/4266995-post75.html

__________________________________-

ya abi gelin yarın bu adamlara 40 kere teşekkür edelim gönülleri olsun olmazmı :)

biz forumda taraf tutuluyor derken taraf seçenler şimdi o tarafla birlikte baskalarına saldırıya geçmişler .

ya abi gelin yarın bu adamlara 40 kere teşekkür edelim gönülleri olsun olmazmı :)

biz forumda taraf tutuluyor derken taraf seçenler şimdi o tarafla birlikte baskalarına saldırıya geçmişler .

konuyla ilgili yorumun varsa yaz senden neden bahsediyorsun yüce_türk.pm leri okumuyorsunuz doğru düzgün ondan ortaya sallama cümleler .....

€rd@ls10;4270818' Alıntı:
konuyla ilgili yorumun varsa yaz senden neden bahsediyorsun yüce_türk.pm leri okumuyorsunuz doğru düzgün ondan ortaya sallama cümleler .....

bu konuya benim yazcak bir şeyim yok tu ..

takiiii benide olaya birileri dahil edene kadar ...

üstteki mesajlardaki yandaşların ortaya sallama cümleler atarken bisey deme gel bana de ?

sanamı sorcaz ne yazacağımızı ?

benimle alakalı olan kısımlara yanıt veriyorum veririm ..

konuyla ilgili işte o sözüm ...aynı koro klavyenin basında ..çalın devam edin
:goz:

yaklaşık 130 post atılmış bu konuya ama hiç biri yapıcı değil hiç birinde çözüm yolu aranmamış varsa yoksa birbirinize bok atmalar yapmayın etmeyin.

Yukarıdaki ResimLere Bir Resimde Ben EkLeyim Dedim.

2kgh09.jpg

İşini Tam Yap Eksik Resim Koyma Kardeşim.

:durdurun

Sen teşekkür mü istiyorsun ?
Gerçekten anlamadım ?
ediyim istiyorsan bu Şikayet Konusunda Attığın Her Mesaja Teşekkür , Olsun bitsin .

EDiT :

Kendi Adıma Mod Olduğum Bölümlerde - Şikayet Başlığında Madness - Şikayete daha önceden Teşekkür Ettiyse O kişiye Teşekkür Etmicem
:D

Sen teşekkür mü istiyorsun ?
Gerçekten anlamadım ?
ediyim istiyorsan bu Şikayet Konusunda Attığın Her Mesaja Teşekkür , Olsun bitsin .

GüLmek ve Küçük Görmek Senin Acziyetini Ortadan KaLdırmaz Kardeşim. Ne Dediğimi NasıL Dediğimi Kime Dediğim herkes Görüyor.Sen Görmemekte ZorLanıyorsan Sözüm Yok.

loopused senin verildi diye eklediğin linkteki resimler a4 kağıdı ile yapılan resimlerdi doğru ama benim açtığım o konuda senin verdiğin linkten başka resimlerde vardı .sen benim konumla kendi verilmiş diye eklediğin linke baksaydın görürdün .ben madness e senin verdiğin linkle benim konumdaki resimlerin içinde farklı resimler olduğunu belirttim buna rağmen sen şikayet ettin diye o konuyu kapattı madness .ben bu durumu şikayet baslığınada yazdım ama konum açılmadı .

önce verilmiş diye verdiğin linklerdeki resimlerle şikayet ettiğin konudaki resimleri iyice incele ondan sonra şikayet et olurmu ?

madness in yılmaz takipciside olurum sevenide olurum .bunu sana soracak değiliz herhalde dimi ? bırak bari kimi sevip sevmiceğimize karar vermeyin ve bizim ağzımızdan konuşmayın .

ne o yoksa kıskandınmı :)

aslında seninde sevenin ve takipcin olurum yeterki madness in tırnağı kadar ol(un) :goz:

bak bu tamamen şans :) (bknz : şansız bedevi hikayesi)

böyle ucuz argümanlarla saldırma birilerine :)

yarın söz sana 40 kere teşekkür edicem hatrın kalmasın :D

( abi bana neden tşk eden yok abi abi biz neden fakiriz abi :( )

arkadaşım kefenin cebimi var ne yapcan o kadar teşekkürü :)

sorun yaptığın şeye bakıyorum sorun yapana bakıyorum aklıma bizim yandaki anaokulu geliyor (ne alakaysa :) )

hadi canım ciddi olamazsın :saskin

benim açtığım konular taraf olmakla suçlamaz direk taraf olduğunu ispatlar ...

benim açtığım şikayet konularına online olmasına rağmen modlar giremezler

serbest kürsüde sesiniz çıkıyormuş da bilmem ne :)

o yüzdenmi giremiyorsunuz bizim açtığımız konulara ..o yüzdenmi sadece kendi açtığınız konularda kendiniz çalıyor kendiniz oynuyorsunuz ....

beni bu konuya dahil eden seni kınıyorum .karışmamak için elimden geleni yapıyorum yine gelip bana sataşıyorsunuz ..işte bu sizsiniz ..hala daha üsluptan saygıdan dürüstlükten bahsedersiniz siz

kapatılan konunu ister a-4 kağıdına yap ister carbona yap bize ne, senden önce o konuyu birçokm kez kapatanda madness, seninkini kapatmaması için bir özelliğinmi var...

tşkr konusunda yazdığın sataşma üslubun sana ve seni sevenlere ait olsa gerek bir kendi tşkr sayına birde bana bak,bir paylaşımlarına bak birde benimkilere bak aramızdaki fark ortada,senin neyini kıskanacam komik olma. paylaşımın kadar konuş..:))

senin konularına girip girmemk benim tercihim ,her sataşana biz 2 laf edecek olsaydık LOOPUSED olmazdık.. her küfredene bir sözümüz yoksa bu küfür geleneğimizin olmamasındandır, yoksa ağzımızın iyi laf yaptığını sen değil senden önce sataşanlar iyi bilirlerki çokttaannn başka sitelere kaçmak zorunda kaldılar.:)

kim olduğun değil nerenin adamı olduğunda değil, seni olaya katmış olmam verdiğim linklerle işi aydınlığa kavuşturmak ve delil olabilecek şeyleri gözönüne sermek içindi,yoksa şu alıntıladığın cümlelerimde sana sataşan seni kaale alan bir sözümü bulamassın bile. kendimle seni aynı cümlede görmek bile beni küçükltmekte,.sataşmak için kendi ayarımdakilerle siyaset yaptığımı, forum bugüne kadar öğrendiyse öğrenmiştir..

Ulan Meclis Gibisiniz, Herkes herkesin hakkında bilmeden yorum yazıyo. Konu erdal ve madness arasında.
Adam şikayetini dile getirmiş cevap vericek olan madness,
erdal ikna olmazsa yine bunu tartışması gereken erdal ve madness
Niye millet araya giriyo, böyle bi gruplaşma oluşturuyo
Konuyu bıakın erdal ve madness'a
ikiside eminim karakter sahibi ve kültürlü insanlardır.
kendi aralarında halletsinler, konu uzadıkça işin boyutu farklılaşıyo

Kendi Adıma Mod Olduğum Bölümlerde - Şikayet Başlığında Madness - Şikayete daha önceden Teşekkür Ettiyse O kişiye Teşekkür Etmicem

Bak Yukarıdaki Mesajına Bende GüLerim.Şikayet EdiLen Ben OLunca O Hakkını KuLLanmanda Sakınca Yoktur.Ama Zaten Bunu Bir defa Yapmışsın, Bana ÖzeL

kapatılan konunu ister a-4 kağıdına yap ister carbona yap bize ne, senden önce o konuyu birçokm kez kapatanda madness, seninkini kapatmaması için bir özelliğinmi var...

tşkr konusunda yazdığın sataşma üslubun sana ve seni sevenlere ait olsa gerek bir kendi tşkr sayına birde bana bak,bir paylaşımlarına bak birde benimkilere bak aramızdaki fark ortada,senin neyini kıskanacam komik olma. paylaşımın kadar konuş..:))

senin konularına girip girmemk benim tercihim ,her sataşana biz 2 laf edecek olsaydık LOOPUSED olmazdık.. her küfredene bir sözümüz yoksa bu küfür geleneğimizin olmamasındandır, yoksa ağzımızın iyi laf yaptığını sen değil senden önce sataşanlar iyi bilirlerki çokttaannn başka sitelere kaçmak zorunda kaldılar.:)

kim olduğun değil nerenin adamı olduğunda değil, seni olaya katmış olmam verdiğim linklerle işi aydınlığa kavuşturmak ve delil olabilecek şeyleri gözönüne sermek içindi,yoksa şu alıntıladığın cümlelerimde sana sataşan seni kaale alan bir sözümü bulamassın bile. kendimle seni aynı cümlede görmek bile beni küçükltmekte,.sataşmak için kendi ayarımdakilerle siyaset yaptığımı, forum bugüne kadar öğrendiyse öğrenmiştir..

anlamıyor bu adam ya :saskin :vur

bak güzel kardeşim ben diyorum ki senin verdiğin linkteki resimlerle benim açtığım konudaki resimlerin içinde farklı olanlarda vardı .sen direk verildi demişsin verilmeyenlerde vardı halbuki .ama sen bana düşmanlık olsun diye iki konuyu incelemeden şikayet ettin .

tşk sayıma paylaşım sayıma ben bakarımda sende üyelik tarihine ve ayrıca mesaj sayına bak .amaaaan banana böyle boş işlerden loop ...benide kendin gibi boş işlerle uğraştırma yaw :biggrin

beni olaya verdiğin linklerle işi aydınlığa kavuşturmak ve delil olabilecek şeyleri gözönüne sermek için karıştırdın ise bana neden madness in seveni yok hastası yok bilmem amcası gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun ...ama doğru sen LOOPUSED sin ...senden beklenir ..

etme tabi insan !!! oğlu bu herşeyi çıkarır bi teşekkürden :) benimde ihtiyacım yok zaten ...yeterki radara yakalanma sen :D

Bayıldım ben bu konuya , herkesin iç yüzünü görmeye başladık,
bırakın millet, konu sadece erdal ve madness arasında...

anlamıyor bu adam ya :saskin :vur

bak güzel kardeşim ben diyorum ki senin verdiğin linkteki resimlerle benim açtığım konudaki resimlerin içinde farklı olanlarda vardı .sen direk verildi demişsin verilmeyenlerde vardı halbuki .ama sen bana düşmanlık olsun diye iki konuyu incelemeden şikayet ettin .

tşk sayıma paylaşım sayıma ben bakarımda sende üyelik tarihine ve ayrıca mesaj sayına bak .amaaaan banana böyle boş işlerden loop ...benide kendin gibi boş işlerle uğraştırma yaw :biggrin

beni olaya verdiğin linklerle işi aydınlığa kavuşturmak ve delil olabilecek şeyleri gözönüne sermek içindi ise bana neden madness in seveni yok hastası yok bilmem amcası gibi saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun ...ama doğru sen LOOPUSED sin ...senden beklenir ..

KAfası almaz yüce türk boşuna uğraşma ben sabahtan beri anlatıorum almıyor şimdimi alıcak ayrıca onlar haklı hep biz haksızız bu dünyada hep haklı onlar çıkıçak onların önyargılarında öle bir karakter mevcut hata yapan hiç modlar vs vs madness olmucak oldumu kıyamet kopucak onlar böle istio ...

KAfası almaz yüce türk boşuna uğraşma ben sabahtan beri anlatıorum almıyor şimdimi alıcak ayrıca onlar haklı hep biz haksızız bu dünyada hep haklı onlar çıkıçak onların önyargılarında öle bir karakter mevcut hata yapan hiç modlar vs vs madness olmucak oldumu kıyamet kopucak onlar böle istio ...

SANA LAFIMIZ YOK SİMATİC... kafası almıyor basmıyor gibi sataşamalarını gençliğine veriyorum.. birilerinin derdine her yere atlamanı anlayabilirim ama insanın öncesi ve geçmişi çok temiz olmalı.. özelden ve msn den birileriyle yazışırken benle değil ama birileriyle ağız birliği yapıp şimdilerde alkışladığın madnese ,o zamanalr iyi küfürler ettiğini biliyorum.. hani senin şu keşke silmeseydim dediğin mesajların ilk zamanlarındaki mesajlarından bahsediyorum.. açtırma kutuyu söyletme kötüyü... abi abi diye iyi günlerdeki sözleirnin yanında, sende madnese demedik bırakmıyordun ama o günlerde moddun diye ortaya dökemiyordun değilmi..? bak işine, işi başka boyuta döktürtme 2 abin var onlardanda olma....

--Konudaki mesajları inceledim ve bazı üyeler mesajları sebebiyle belirli süreler uzaklaştırma aldılar, ayrıca tek tek nick yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum bazı yönetici arkadaşlarım ve bazı üyelerde kullandıkları üslup konusunda biraz daha özenli olurlarsa sevinirim..

--Konu açılma sebebi olan bölüm kuralı, değerlendirilip, bölüm kurallarından çıkarılmıştır.Bu kurala sebep olan konu türleri için, farklı bir uygulama getirilip,üyelerin bölümde bir düzen içerisinde paylaşım yapmaları sağlanacak, bölüm yöneticileri de bu düzeni korumaya devam edeceklerdir..[1]

--Bölüm kurallarından bir diğeri de yine alınan karar ile bölüm kurallarından çıkarılmıştır..Ancak bu kural ile ilgili olarak herhangi bir art niyet sezdiğimiz anda üyeler uyarılacak, uyarılara kulak asmayan üyeler cezalandırılacaklardır.[2]

[1]
4- Bölümde açılan konulardaki resimler konu başlığı ile alakalı olmalıdır. Yada paylaşılan resimlerin enaz 3 tanesi başlığa uygun olmalıdır. 16.04.2009 tarihi itibari ile ''tıklananlar, seçmeler, komikler'' gibi başlıklar kabul edilmeyerek kapatılacaktır...

[2]
8- Çok önceden açılan konulara post atarak konuyu ön sıralara taşımayınız. Beğendiniz eski konulara teşekkür etmekle yetininiz. Buna uymayan üyelerin mesajları silinir. Devam etmesi halinde ceza alması sağlanır

Kurallar ile ilgili gerekli düzenlemeler en kısa zamanda yapılacaktır..
İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri