Maddnesss ten şikayetçiyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
€rd@ls10;4270213' Alıntı:
sana ne ki .isteyen bakar istemeyen bakmaz :hhmanD.çok mu ilgilendiriyo seni bu kadar:)senin kafan şiştiyse bana ne.:durdurun

hadi arkadaşım işine mi bakıcan çocuguna mı bakıcan daha fazla öne çıkma zeytinyağı gibi çıktın suyun üstüne ..

€rd@ls10;4270223' Alıntı:
okuma yazma biliyoruz. ''internetten seçkiler'', ''Günün-haftanın tıklananları'', '' Beğenilenler'' di ya başlık açmadık madness.istersen kendi koyduğun kuralları sen bi gözder geçir.

USLupLarına Konuşma Tarzına DiKKat etmeni Önerir ßir an önce Konunun Kapanması iÇin Gayret gösterMeLisin Derim..

USLupLarına Konuşma Tarzına DiKKat etmeni Önerir ßir an önce Konunun Kapanması iÇin Gayret gösterMeLisin Derim..

Özgür Kardeşim, UsLup Konusunda Bir Kişiye YöneLik Olarak DeğiLde, Sevdiğim Bir Mod OLarak GeneL Bir Uyarı Yapmanı BekLerdim.

ben ne madnessi bilirim ne erdalı ne smatic i ne knownu...ama madness siz kimsiniz lafıyla hoş konuşmamışsın....ama bu forumda bi bölünme bi gruplaşma var bunun farkındayım artık paylaşım da yapmıorum...sizden bu mesaja gelecek cvp aynen şudur "senn paylaşımına ihtiyacımız yok" bu cvp yakışır bu forumun bazı modlarına....gördüğüm bikaç olay beni hackhellden souttu....sadece vakit geçirmek için bakıorum arasıra artık.... modlar çok artist olmasa çok daha güzel bi yer olabilirdi....

€rd@ls10;4270228' Alıntı:
sen beni tanıyor musun ki bu kadar net konuşabiliyorsun .ortalığı tahrik etme işine bak:goz:

Davranışlarından Bayaa Belli Oluyor :goz:

Bırak Basic Kişilik ve davranışlarımı bana soruyorsa ben yetişkin bir yaştayım onun kadar..MAdem bu bir şikayet konusu bende şikayetçiyim gereken yapılsın erdals dan şikayet konularını çok post atarak meşguk ediyor bakılıp incelenebilir...ben rahatsız oluyorum şikayetlerinden ...buda demoktratik bir uygulama olsa gerek? erdals ın yaptıgı gibi?

Özgür Kardeşim, UsLup Konusunda Bir Kişiye YöneLik Olarak DeğiLde, Sevdiğim Bir Mod OLarak GeneL Bir Uyarı Yapmanı BekLerdim.

Seni Sevdigimi ßeLirttim iLk Mesajımda Sen ßari Yapma ERDaL Diyerek. Ama N ßiLim ßana ßuraya AçıLan Şikayet KonuLarı Gerçekten Çok ÇocukSu geLiyor. Direk Mod iLe irtißata geçiLSe ßeLKi TatLı diLLe daha GüzeL Seyler oLaßiLir. ßenim derdim KimseyLe degiL ßuraya Konunun Neden AçıLDıgına TakıLıyorum KaLıyorum öyLe..

ben ne madnessi bilirim ne erdalı ne smatic i ne knownu...ama madness siz kimsiniz lafıyla hoş konuşmamışsın....ama bu forumda bi bölünme bi gruplaşma var bunun farkındayım artık paylaşım da yapmıorum...sizden bu mesaja gelecek cvp aynen şudur "senn paylaşımına ihtiyacımız yok" bu cvp yakışır bu forumun bazı modlarına....gördüğüm bikaç olay beni hackhellden souttu....sadece vakit geçirmek için bakıorum arasıra artık.... modlar çok artist olmasa çok daha güzel bi yer olabilirdi....

Seni HackheLL'Den Sogutan KimLerse OnLaRI YazıcakSIN OnLardan CevapLarını ALıcaksın ßöyLe KonuŞupta ßütün ModLari Veya Uyeleri Zan aLtında ßırakmayacaKSIN. HackheLL Açık oLdugu Sürece Herkese iHtiyaci Vardır. Kimsenin ßaßasının Forumu degiL Kimse ßurdan Para aLmiyor Ve Herkes Forum İçin CaLIşıp ÇaßaLiyor Hiç ßir Çıkar ßekLemekSizin..

PosTLaRIMDan aLıntı Yapıcak ve LaußaLi LaußaLi Sen Kimsin Tarzı MesajLar Yazacak OlanLar ÖzeLden uLaşsın ;)

benim de şikayetim ayrımcılık yapması madness ve lekenin gercekten kural kural diye forumun içine etmeye başladılar bari koydukları kurallara kendileri uysa gam yemiyeceğim ayrıca şunu da söyleyim burası şimdi bura kişisel olaylara girmiyorum eger girerseniz konuşucagım çok şey var ben şikayetci oldugum ve rahatsız oldugum şeyler belli onları da kanıtlarıyla ispat ettim şikayet hattına yazdım ama bi çoguna cevap alamadım madness olmuş ya da başkası çok onemli degil eger yapılan bir yanlış varsa onu söylemek hakkımız değil mi bursaı kimsenin babsının forumu değil ama bazıları bunun farkında değil sanırım ...

bana ayrı kendine ayrı davranılınca rahysızlık çıkar bunu bir iki defa yapmadığın hatta artık kasıtlı yaptığını düşündüğüm içinuraya da yazma gereğinde bulundum...

oturalım biz de hata varsa gözden gecirelim sen de hata varsa bi zahmet sen de otur ben ne yapıyorum diye bi sor ama o kadar çok herşeyi ben biliyorum havalarındasın ki yaptığın yanlışı görmeni engelliyor bu tavrın arkadaşım..

Bırak Basic Kişilik ve davranışlarımı bana soruyorsa ben yetişkin bir yaştayım onun kadar..MAdem bu bir şikayet konusu bende şikayetçiyim gereken yapılsın erdals dan şikayet konularını çok post atarak meşguk ediyor bakılıp incelenebilir...ben rahatsız oluyorum şikayetlerinden ...buda demoktratik bir uygulama olsa gerek? erdals ın yaptıgı gibi?

evet bu bölüme atmış olabilirim.çünkü sataşmalara cevap veriyorum baksana mesela :sen:D
ikincisi benim forumda hiç bir bölümde post kasttığım görülmemiştir .bu açılan konu hariç

benim de şikayetim ayrımcılık yapması madness ve lekenin gercekten kural kural diye forumun içine etmeye başladılar bari koydukları kurallara kendileri uysa gam yemiyeceğim ayrıca şunu da söyleyim burası şimdi bura kişisel olaylara girmiyorum eger girerseniz konuşucagım çok şey var ben şikayetci oldugum ve rahatsız oldugum şeyler belli onları da kanıtlarıyla ispat ettim şikayet hattına yazdım ama bi çoguna cevap alamadım madness olmuş ya da başkası çok onemli degil eger yapılan bir yanlış varsa onu söylemek hakkımız değil mi bursaı kimsenin babsının forumu değil ama bazıları bunun farkında değil sanırım ...

bana ayrı kendine ayrı davranılınca rahysızlık çıkar bunu bir iki defa yapmadığın hatta artık kasıtlı yaptığını düşündüğüm içinuraya da yazma gereğinde bulundum...

oturalım biz de hata varsa gözden gecirelim sen de hata varsa bi zahmet sen de otur ben ne yapıyorum diye bi sor ama o kadar çok herşeyi ben biliyorum havalarındasın ki yaptığın yanlışı görmeni engelliyor bu tavrın arkadaşım..

Ana Muhalefet Lideri Kuzay Geldi

:hhmanD:hhmanD

Kurallara Modlarında Uymadığını Söylüyorsun Örnek Gösterirmisin

benim de şikayetim ayrımcılık yapması madness ve lekenin gercekten kural kural diye forumun içine etmeye başladılar bari koydukları kurallara kendileri uysa gam yemiyeceğim ayrıca şunu da söyleyim burası şimdi bura kişisel

Biraz daha Mahalle Ağzı değilde Forumda bayanlar olduğunu düşünerek ' içine Ettiler ' gibi cümleler kurmasan iyi olur .
:goz:

iKinci olarak uymadığımız Kuralları ve Konuları yazarsan bizde biliriz .

Komik Resimlerde ' kural ' ' kural ' dediğin kuralları koymasak işin içinden çıkılamaz hal almıştı Bölüm .
Sonuçta Bölümün Sorunları ile siz ilgilenmediğiniz vede Tek taraflı olaya baktığınız için bu kuralları birilerinin Çıkarlarına Amaç diye koyduğumuzu düşünüyorsunuz .

al işte usta hiçbişey değişmiyo değişmicek de "şakamısın nesin" lafı ne oluyo şimdi...ben daha fazla uğraşamıycam bu konuyla valla...ben kendi halimde takılır girer çıkarım...kolay gelsin size...

known ii demişsinde insanlar daha çok yaptıkları iyi şeylerle değil bulundukları kötü davranışlarla ölçülüyor. Maddness ı bilmiyorum ama gerçekten siz kimsiniz demesi ve hatta paylaşım yapmamışsınız demesi bile hiç iyi olmamış. Nitekim iyi güzel paylaşımlarınız için sağolun da aga paylaşıcak biri olmadığı onları almayan birileri olmadığı sürece paylaşmakta ne fayda var? Ancak kendine çalışmış olursun bir başkasına değil. Ha sadece programlar mı paylaşmakta burda bulunkata .Bence hayır. Amaç bir nebze olsun vakit geçirmek oyalanmak kendi ya da başkalarının ihtiyaçlarını gidermek. İlk defa gördüğüm ya da bulamadığım birşeyi burda bulur alırım ya da hoşuma birşey gider ben paylaşırım. Buranın olayı bu ve hatta daha fazlasıdır. Herkes birbirinin kıymetini iyi bilsin diyorum.

""""""""Seni HackheLL'Den Sogutan KimLerse OnLaRI YazıcakSIN OnLardan CevapLarını ALıcaksın ßöyLe KonuŞupta ßütün ModLari Veya Uyeleri Zan aLtında ßırakmayacaKSIN. HackheLL Açık oLdugu Sürece Herkese iHtiyaci Vardır. Kimsenin ßaßasının Forumu degiL Kimse ßurdan Para aLmiyor Ve Herkes Forum İçin CaLIşıp ÇaßaLiyor Hiç ßir Çıkar ßekLemekSizin""""

Böyle demişsin bende şunu ekliyim: Ban sistemi , burayı gereksiz yere burda bulunanlardan sözetmiyorum bildiğin yazılarıyla insanları rahatsız eden var olmaktan nasibini almamış , edepsiz ...vs vs vs kişilerden arındırmak içindir. Nitekim yeni bir hesap alıyor yeniden giriyor ortaya küfrediyor ama yine banlanıyor. İllaki ip banlattırcak kadar niye zorlarlarki buranın sorumlulularını

Not: Ben kimin ne yaptığını pek bilmiyorum ve kimseye de hak verir nitelikte birşey demiyorum şu an

Biraz daha Mahalle Ağzı değilde Forumda bayanlar olduğunu düşünerek ' içine Ettiler ' gibi cümleler kurmasan iyi olur .

iKinci olarak uymadığımız Kuralları ve Konuları yazarsan bizde biliriz .

Komik Resimlerde ' kural ' ' kural ' dediğin kuralları koymasak işin içinden çıkılamaz hal almıştı Bölüm .
Sonuçta Bölümün Sorunları ile siz ilgilenmediğiniz vede Tek taraflı olaya baktığınız için bu kuralları birilerinin Çıkarlarına Amaç diye koyduğumuzu düşünüyorsunuz .

peki hemen bir örnek verelim bana ayrı kendinize ayrı davranıldığına dair en son olan olay daha önceleri bir çok kez yapılan haksızlıkları zaten kanıtlarıyla sundum şimdi bu linki iyi inceleyin buyrun

aynısı benım yaptıgımda bir kere hemen uyarı aldığımı da belirteyim

http://www.hackhell.com/4267488-post153.html

forumda bazı modlar maalesef burayı babasının çiftliği gibi görmekteler.halbuki forum hepimizin. benlik duygusu hakim değil de bizlik duygusu ön planda olmalı.. .kamplaşmalar gruplaşmalar hiç te iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri