Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray [ UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖNELEME 1. MAÇ ] | Tek Başlık |

Yazık ya :S GaLatasaray gibi bi takım Netanya yı nasıL yenemez :S ya da zora sokar :S

Hangi radyo veriyor maçı?

Yine yeni yeniden Radyospor'muş. :D:D

1-2 oLdu =)

Harry . ..

Gol..48. Dk Harry Kewell.

Aydın sağdan dip çizgiye kadar indi, içeri çevirdi, penaltı noktasında Kewell çok düzgün vurdu ve top ağlara gitti...

Gol 3-1 oldu Sabri..

Kewell'ın pası Arda ceza yayında arkadan Sabri geliyor, Arda verdi pasını Sabri ceza alanına girmeden vurdu ve 90 tabir edilen yerden top ağlarla buluştu...

Sabriiiii

1-3...

GOLLL.. GOLLL.. SABRİ'DEN MÜKEMMEL GOL.. Arda'nın ceza sahası sağ çaprazına çıkardığı pasa çok sert vuran Sabri, sağ üst köşeden topu ağlara gönderdi..

B_f11880f1e8c2e05813375d3772461957.jpg

B_2e7524c8042c34fa59dc3321366b8c61.jpg

B_0e1ce470f4cc0fc05221a0f3775447cc.jpg

Hadi BakaLım HayırLısı . . .
Fenerbahçem ve galatasaray duyursun adımızı . . .​

Len bide GS'li olucaksınız he..öğrenemediniz bi türLü..Galatasaray goL yemeden goL atmaz =)
goLü yiyince nasıLda panik atak oLuyosunuz anLamıyorum maç bu sonuçta 90 Dk bitmeden hiç bişey belli oLmaz..Şu D-Smart'a bu akşam sövdüğüm kadar kimseye sövdüğümü hatırlamıyorum..Başlıcam şifresine deLi etti beni akşam akşam..

Keita Galatasaray Forması İle İlk Maçında
Kewell çıktı, Keita oyunda...

gooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

4 oldu baroooooooooooooooossssss

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

arda süpersin adamım............

Geri