Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray [ UEFA AVRUPA LİGİ 3. ÖNELEME 1. MAÇ ] | Tek Başlık |
Aydın sağdan dip çizgiye kadar indi, içeri çevirdi, penaltı noktasında Kewell çok düzgün vurdu ve top ağlara gitti...
Gol 3-1 oldu Sabri..
Kewell'ın pası Arda ceza yayında arkadan Sabri geliyor, Arda verdi pasını Sabri ceza alanına girmeden vurdu ve 90 tabir edilen yerden top ağlarla buluştu...
GOLLL.. GOLLL.. SABRİ'DEN MÜKEMMEL GOL.. Arda'nın ceza sahası sağ çaprazına çıkardığı pasa çok sert vuran Sabri, sağ üst köşeden topu ağlara gönderdi..
Len bide GS'li olucaksınız he..öğrenemediniz bi türLü..Galatasaray goL yemeden goL atmaz =)
goLü yiyince nasıLda panik atak oLuyosunuz anLamıyorum maç bu sonuçta 90 Dk bitmeden hiç bişey belli oLmaz..Şu D-Smart'a bu akşam sövdüğüm kadar kimseye sövdüğümü hatırlamıyorum..Başlıcam şifresine deLi etti beni akşam akşam..