Maçta Yaşadıklarınız

grvyrd

New member
Reaction score
0
Herkes maçın son dklarında yaşadıklarını anlatsın...

Valla ben maçı amcamlarda izliyodum Tm yedik golü söve söve eve çıkıyodum Gol oldu Geri döndüm...:victory

iki arkadasımla beraber izledim ikisini de semihin golünde nakavt ettim :D

önce yalnız izliyodum.sonra semih aslanım gol atınca babam bağırddı sevinçten yanına gittim sonra penaltıları beraber izledik.ağlamak istiyoruummmmmm.yaşasınn.Helal olsun biz dünya kralıyız.TÜRKİYEMMMMM

Dedim Herşey Bitti Artık Mucize Olması Içinde Mucize Olması Lazım Diyodum.çünkü 50 Kere Son Dakika Gölü Atmıştık Ki O Da Ne Gooooooolllllll Dk 121 Semih.

Akrabayla Izliyoduk;maç öncesi Semih 2. Yarı Girer Yine Atar Gölünü Dedim Attı.
Penaltıları Kaçıran 2 Futbolcuyu Da Bildim Bu Arada :) Süperdi, Harikaydı, Muhteşemdi.......

Bİ ARA SESİM KISILDI ŞİMDİ İYİYİM :)

119 a kadar umudumu yitirmedim ama golü yiyince dedim maç gitti yastığı yiyodum en son sonra bi baktım gol sonrasını hatırlıyamıyorum :D

abi biz bi pubdaydık aşşağıda 2 tane dev ekran tüm trabzon ahalisi orda..golü yedik kimsede umut kalmadı millet sinir küpü,ağlayanlar bi yandan,rüştüye laf edenler biyandan derken birden bişey oldu ve bu nası bi sevinçse artık ne bardak kaldı ne bişey :D sarılan sarılana birbirine :) bence çok güzel bi olaydı..özelliklle maçtan sonra tanıyan tanımayana herkesin birlikte sevinmesi,bayrağımızı taşıması,birbirimizi alkışlamak ve Türkiye! diye baırmak ayrı bi güzellikti...bence maçın en iyi yanlarından biri de milletçe birbirimize kenetlenmememizi sağlaması oldu :)

resmen mücize gibiydi son gol.. helal olsun tüm takıma biz bunu hak ettik EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEE!!!

Maçı arkadaşın evinde 6 kişi izliyoduk 119 da golü yedik ortalıgı bi sessizlik hakim aldı sonrasında tabi futbolculara edilen sitemler ama ümidimizi yitirmemiştik herşeye rağmen, Semih topa vurdu sadece topun ağlara gidişini görebildim sonrasını hatırlamıyorum:D

abimim üzerime atlaması babam balkona çıkıpo bağırması annemin hırvatları ağlarken görüp üzülmesi anneme ters ters bakmam ailecek kopmak ...
güzel bi gece yaşattın bize türkiye teşekkürler:clap

Geri