Maçta olay var olay!! Hakem AnderLecht`i Tutuyor , Psv Hayranı Çıktı !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yi6it

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

sondakika3.jpg

Sivasspor bugün Psv ile karşı karşıya geldi .. Maç 15 dk. güzel ilerledi.. Fakat 20. Dk.kalarda Membanın rakibine hafif dokunuşunun ardından kırmızı kart gördü.. Ardından 23. Dk.kada İbrahimin rakibini ittirmesi sonucu maçda bir kırmızı kartta ibrahime çıktı .. Gergin anlar yaşandı .. Psv li futbolcular sahayı terketti. .. Sivasspor halen sahada PSV li futbolcuları bekliyor.. Bülent uygn 9 kişide olsak o maçı oynarız dedi..Ardından TRT ye konuşan Bülent Uygun : '' Hakem Anderlecht`i tutuyormuş , psv hayranıymış '' dedi.

Psv liler tekrar sahaya döndü karşılaşma TRT ekranlarında 4-5 dakika sonra başlayacak...

Psv 9 kişilik Sivasspor karşısında 3-0 lık bir skorla sahadan ayrıldı.. Maçtan sonra açıklama yapan Bülent Uygun : '' Hakemin tecrübesizliğimi artık , taraflılığımı bilmiyorum bizim açımızdan pek zevkli bir maç olmadı.. Ben oynanan futboldan gayet memnunum fakat 9 kişi bile kalsak Sivasspor , Sivasspordur . '' dedi. 9 kişi kişi kalan Sivasspor haliyle maçta pek varlık gösteremedi ...

TRT den Gördüklerimi Aktardım Arkadaşlar...

evet ben de şimdi gördüm ne saçma bişi bu ya..
yuh yani sarı veriLmicek 2 pozisyona kırmızı verdi..

eğer hakem raporuna bunLarı yazarsa AnderLecht maçında oynayamıcak kırmızı görenLer (Mbemba ve İbrahim Dağaşan)

boyle birsey olamaz.onursuz insanlar.psv neden sahayi terk ediyor.bunlarin hepsi bizans oyunlari.

Psv liler niye terketmiş sahayı onuda anlamadım ?
Çalışılmış herhalde 2 taraflı oynuyorlar.......

"Böyle embesil bir karar olmaz"

9970_B_bulentuygun009.jpg

Sivasspor ile PSV Eindhoven arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında, Sivassporlu Mbemba ve İbrahim Dağaşan'ın 26. ve 28. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından saha karıştı. Sivassporlu ve PSV'li futbolcuların tartışması sırasında sahaya bir Türk seyircinin girmesi sonucunda maçın hakemi soyunma odası girdi. Daha sonra ise PSV Eindhoven'lı futbolcular da soyunma odasına gittiler.

Hakem ve PSV Eindhoven'ın içeri girmesinin ardından TRT kameralarına konuşan teknik direktör Bülen Uygun, "Hakem Anderlecht'i tutuyormuş; burada da PSV hayranıymış. Maçtan önce bir arkadaş, hakemin PSV'li olduğunu söylemişti. Ama bizim için sorun değil, organizatöre söyledik hakem gelsin biz 9 kişi devam ederiz" dedi.

PSV ve hakemle ilgili olarak konuşan Uygun, "Biz buraya hazırlanmaya geldik ama şu duruma bakın. PSV ile konuştuk sonra hakemle de konuştuk. Ancak orta hakem, yardımcı hakemlerin faullerin yanlış olduğunu söyleyince şaşırdı ve maça çıkmayacağını söyledi. Ayrıca sahaya giren seyircinin kendisine hakaret ettğini falan söyledi. Böyle embesil bir karar olamaz. Bu kırmızı kart gören oyuncularımız rapor yazarsa Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında oynayamayacaklar. Ama ceza almamaları için gerekli itirazlarda bulunacağız" ifadelerini kullandı

SporX

PSV ile konuştuk sonra hakemle de konuştuk. Ancak orta hakem, yardımcı hakemlerin faullerin yanlış olduğunu söyleyince şaşırdı ve maça çıkmayacağını söyledi. Bu kırmızı kart gören oyuncularımız rapor yazarsa Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında oynayamayacaklar. Ama ceza almamaları için gerekli itirazlarda bulunacağız" ifadelerini kullandı

SporX

Orta Hakemde ne yapıcağını şaşırmış herhalde saçmalamış yok çıkmam filan babasının yeri isteğine göre sanki
İnsallah Şikayetleri Kabul Edilirde elenirler

skor şu an 3-0 evet ama burada sivas'a aa bu fark nası yenir faLan denmez.. diyene de deLi denir.. haksız yere 9 kişi kaLındı ve futboLcuLar tamamen oyundan soğudu.. heLe 3.goL psv'nin sivas sahasında yaptığı 30-40 pastan sonra attığı goL tamamen futboL dışı,normaL bi takımın yemeyeceği bir goL.. ne diyeLim önemLi bi maç öncesi moraL bozukLuğu.. türk takımLarının başına hep geLiyor bu tarz şeyLer..

Nedense hep Sivaslılar haklı
Orayı Türkiye mi sandınızda Kabadayı kabadayı hareketler yapıyorsunuz ?

Herrenven'e yenilin Trabzonlu Türk seyirci küfür etti diye yaygara yapın .
Ts'li taraftara saldırın
Olimpiakos'tan 3 yiyin yok neymiş hazır değiliz .
Psv'den 3 yiyin yok neymiş hakem SAÇMALAMIŞ .

Önce kendinize gelin Artiz Bülent ve Taifesi .
Şu basit maçlarda bile hepsinde çirkeflik yapıyorlar .
Sonra hakem bilmem ne yaptı .
Hakem hata yaptı diye sahaya girip onu kovalamakmı lazım?
O zaman Türkiye'de her maçta girip Hakemi ve futbolcuları dövelim .
Butür davranışlarla Sivas kendinden iyice soğutuyor Türkleri .
Fener'e duyulan antipatinin aynısı giderekte Sivas'a duyuluyor .

Anderlet'e elenince ne diyecekler şimdiden merak ediyorum .

Leke emin oL Sivas'ın oynadığı futboLdan en çok ben rahatsızım çünkü 'futboL' oynamıyorLar ve bu sene hakikaten bi çöküş bekLiyorum ama dünkü oLay apayrı birşeydi.. Tamamen kompLo.. He İ.Dağaşan (kırmızı gören oyuncu) oynasa ne oLur oynamasa ne oLur o ayrı bi mevzu ama dün hakkı yeniLdi,bi hazırLık maçından öte,şamp Ligi eLemesini etkiLeyecek derecede bi maçtı.. :goz:

Bu hakem şimdi FİFA dan ceza almıcakmı hazırlık macıda olsa sonucta taraf tuttu . . .

SivasLı gecen ToboL goL attığında sen GoooL yazmıstın hatırLadın mı. . .
Ben sana ne dedim. . .
Baska biri sivas hakkında böyLe yazsa ne hissederdin anLadın mı şimdi!!
Yazdıgın postLara dikkat et biraz!!

Kırmızı Kartlık Bi Pozısyona BIle Hazırlık Macında Kırmızı Verılmıyo Normalde Bu Hakemın Yaptıgı Tam Fiyasko.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri