M. Kharkiv 4-1 Beşiktaş (UEFA 1.Tur Rövanşı) (TEK BAŞLIK)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Adını ilk kez duyduğum ßir takım ama çok güzel oynuyolar+çok kaliteli oyuncuları var..

kaçan açık bari sen yapma yeni üye değilsin , arkadaşlar (ben de dahil) üzüntü ve sinir ile istemeyerek kırıcı şeyler yazabilirler. maç hakkında pek yoruma gerek yok ezildik resmen digitürk ü iptal ettiricem bi süre bjk ile haberlerden de soyutlayacak kendimi. ta ki demirören ve namluyu bize doğru tutan tetikçisi sinan engin gidene kadar..

Fenerli olarak üzüldüm puan toplamamız gerekiodu bu sene..

Dua et sen civcivi yakıstırdıgıma :goz:

Bak Kardeşim Yenyese Yenilsede Elin Adamına Ben Kartalıma Civciv Dedirtmem Adam Gibi Dur Sözlerine Dikkat Et.Yazacagın Bişey Varsa Özelden Mesaj At Ordan Devam Edelim.

evet konu dönüp dolaşıp gs-bjk-fb atışmasına dönüyo metalcileri hafife almayın güzel oynadılar cogumuz ismini yeni duyduk bu takımın şöle bi gercek varki bjk uzun yıllardır hatırladıgım kadarıyla ne fb den ne de gs den 4 gol yemedi bu kadarda hafife almayın yani.şunuda unutmayın hangi takımımın avrupada mac kaybederse cefasını alamadıgımız puanlar yüzünden ön elemeler oynayarak ve elenerek cekiyoruz şampiyon olan takımımız bile şampiyonlar ligine 1-2 ön eleme oynayarak gidiyor yada gidemiyor umarım kalan takımlar bu sene iyi puanlar toplarlar ve bu ön eleme maclarından azda olsa kurtulurus.

sinan yıldırım ertuğrul ne olur aldğınız o saçma futbolcularla beraber bırakın Beşiktaşımı

önce tartışma içeren msjLarı siLdim..
geçmiş oLsun beşiktaşa..
ama hakettiniz bu maLubiyeti.. bi tane futboLcu başını kaLdırıp da Lan biz yeniLiyorz oLm bişiLer yapaLım demedi..
Hakan Arıkan'a da ayrıca geçmiş oLsun '84' numaranın Laneti gaLiba bu..

şampiyonlar liginde 8 yiyen bjk için normal adamlar ezdi geçti helal olsun Fnerbahçeye laf atanlara da böö olsun

Türk takımlarının ne kadar fason oldugu ortada feneri gssi bjk si kayserisi hepsi şisirme türkiye liginde güzel oynayınca kendilerini bişey sandılar heralde rakipleri küçümsediler adamı böyle tokatlarlar

o oyunu bu skor az bile
8-0 lık bi hezimet gelmediğine şükredelim

besiktas hiçbiseye bahane bulmasın şimdi metalist takımı maçı en baştan sonuna kadar hakettiler bjk ise onları sadece seyretti ama türk dutbolu için hiç de iyi olmadı bu sonuç..sonuçta adı duyulmamış bir takım..yazık...

Metalciler Sert Çaldı .
Bjk'de dondu kaldı .
:durdurun

Bjk dün akşam Fb gibi oynadı , orta sahada tüm toplar rakipten geri döndü , 3 pas yapamadı , defansta kazandığı tüm topları rakibe verdi .
Rakipte acımadı .
:goz:

Metalist bu sene Uefa'nın flaş ekiplerinden biri olabilir , İlk maçı izlemediğim için ikinci maç için birşeyler söylememiştim .
Zaten ilk maçta herkes şunu diyordu > Bjk hakeme dua etsin gol ofsayttı görmedi .
Hakem resmen Bjk'ye maçı verdi .
İkinci maçta rakibin ne kadar Diri , Koşan ve Teknik bir ekip olduğunu gördük .
Çok seriler 2 topta kaleyi görüyorlar .
Birçok gol kaçırdılar .
İkinci bir 8Taş vakasından kurtultu Bjk .

Şişirilen TR liginin kalitesini görmüş olduk .
En büyükler diye lanse edilen takımlar avrupada dökülüyor
( Gs dahil , aldığı sonuçlar yanıltmasın kimseyi )

Ertuğrul Sağlam'ın geçen sene kovulması lazımdı , yapmadılar .
Bu sene Yönetim Ertuğrul Sağlam'ı kovsun .

EdiT : Hürriyet gazetesinden 1 Resim

fd9isx.jpg

üLke puanı adına üzücü bir oLay ama adamLar biLeğinin hakkıyLa aLdıLar maçı ... Bjk ise uyumakLa yetindi.

ßĻάςЌ ξάģĻę;3569822' Alıntı:
Bak Kardeşim Yenyese Yenilsede Elin Adamına Ben Kartalıma Civciv Dedirtmem Adam Gibi Dur Sözlerine Dikkat Et.Yazacagın Bişey Varsa Özelden Mesaj At Ordan Devam Edelim.

O kartalın bizi rezil ediyor farkındamısın ???

oynatmıycaksın uluslar arası liglerde boyle kalitesiz takımları 4 yiyip geliyorlar...

Sivas spor bari cıksaydı ..böyle olmazdı...yazıklar olsun...

O kartalın bizi rezil ediyor farkındamısın ???

oynatmıycaksın uluslar arası liglerde boyle kalitesiz takımları 4 yiyip geliyorlar...

Sivas spor bari cıksaydı ..böyle olmazdı...yazıklar olsun...

yönetmen kardeş yazdıklarına dikkat et istersen ayıp oluyo kalitesiz falan ne demek oluyo önce sen renklerini söyle bakalım kim daha kaliteli

avrupaya adimizi altin harflerle yazdirdigi icin besiktasimiza tesekkurler !

hakan arıkan çok kötü kaleci, 3. golde eşşek gibn serrediyodu topu, yazık oldu...utandım bile!

Geri