M.K. Atatürk Bölümüne Mod Adayıyım. Görüşlerinizi Bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o bölüm cok hassas oldugu icin biraz daha ciddiyet istedigini dusunuyorum gorusum sadece bu... + veya - şeklinde yorumum yok maalesef

KaRma' Alıntı:
Ayrıca oLgunLuk yok demiş arkadaşın biri senden LaubaLiLerinide mod oLarak gördük..haLende aramızda mevcut ;)
Karma Laf Sokuşturmaya Gerek Yok Dostum... Mod Olacak Olgunluğa Ermemiş Diyorsam Bu Benim DÜşüncem deep bir şey söylemiyorda Senin Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlayamadım.
Düşüncelerim Hala Aynı ----------

bu atatürk bölümüne 2. adaylık başvurun sanırım deep

1.sindede herkes olgun degilsin vs demişlerdi bu başlıktada aynı tür yorumlar var.
bana kalırsa seni şimdiye kadar forum icinden tanıdıgım kadarıyla iyi niyetli bi arkadasımızsın,ictenligine inanıyorum senin.

zaten atatürk bölümüde cok konu olan bi bölüm degil 10-15 tane konu acmışsın sanırım yeterli görüyorum bu acıdan.

herkeste zaten anasının karnında ögrenmedi modlugu
mod oluncada bi tarafı kalkcak adamada benzemiosun bu yüzden +1 verebilirim

edit: şöle bi karşılaştırma olursa laubali modlarmı,olgun olmayan mod adaylarımı

her türlü olgun olmayanlara +1 veririm

Sevgili Deepl kardeşim;

Forumda en canayakın , en sıcak üyelerden biri olduğun gibi ve çok da seviliryorsun.
Paylaşım konusunda da eksiğin ya da fazlan yok.
Foruma ilgin de bence en üst seviyede.

Senin için yazılan bir takım eleştiriler var.
Ancak bu eleştirlerin hepsi senin yeterince olgunluğa ulaşmamış olman temeline dayanıyor.
Aslında bu eleştiriler de temelde haklı bence.
Ama ne olursa olsun senin yaşındaki bir kardeşimizin büyük bir insanın olgunluğunda olmasını beklemek doğru değil.

Aynı sebeplerden dolayı , ben de belli bir yaşın altındaki üyelerin mod olmasına karşıyım.
Bence Moderatör olabilmen için çok erken.
Senin açından da iyi değil bu.
Çünkü sana müdahele edildiğinde istesen de buna karşı koyamayacaksın.
Sen üzüleceksin. Kendini hırpalanmış hissedeceksin.
Biriyle polemiğe girdiğinde karşındaki sana her türlü söz söyleme hakkını kendinde görecek.
Şimdi bile her türlü eleştiriyi rahatlıkla yapabiliyor insanlar sen de görüyorsun.
Ama bence emin adımlarla ilerliyorsun.
Bence ilerde bu görevi layıkıyla yapabilecek kıvama geleceğini düşünüyorum.
Kesinlikle kimseye darılma ve gücenme.
Bu çizginde devam et.
İnşallah ilerde tüm isteklerin gönlüne göre olur kardeşim.
Sevgiler...

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Bulamadım demişsin Ben senin için buldum

Atatürk Bölümüne başvurun http://www.hackhell.com/showthread.php?t=94289

Anket Bölümüne başvurun http://www.hackhell.com/showthread.php?t=66481

Sağlıklı Yaşama başvurun http://www.hackhell.com/showthread.php?t=58824

Abket bölümüne bidaha başvurun http://www.hackhell.com/showthread.php?t=132485

Yeterince tecrübe kazanmış olsan arama yapmayı öğrenmiş olurdun diye düşünüyorum.

edit: 256 k konu açabilen aramada yapablir =) - yada + vermiyorum lütfen objektif olarak oyunuzu kullanınız. Bazen bizim önce yazmamız etkileyebiliyormuş :S bEN oy kullanmadım yani.
hOCUS ABİME KATILYORUM

berke kimseye deil ama sana anlam weremiyorum..sen nasıl bi yalakçısın ya?
sen ne düzenbaz bi tipsin böyle?msn de ekleyip ettiğin küfürlerden sonra nasıl hala bu kadar pişkin pişkin yalaklanabiliyorsun hocus'a?
2 defa oy wermek ne demek ya?sen git msn de birilerini ekle annesine babasına küfür et tamam mı forumda işin yok bence..

dier arkadaşlar çok özür diliyorum ama dayanamadım..sadece bu berke ye..:(

edit:eğer amacın beni gaza getirip bunu yapmamı
sağlamaksa bravo bunu başardın..

Ben "+1" Veriyorum HayırLısı Neyse o oLsun..

FoFeR' Alıntı:
Karma Laf Sokuşturmaya Gerek Yok Dostum... Mod Olacak Olgunluğa Ermemiş Diyorsam Bu Benim DÜşüncem deep bir şey söylemiyorda Senin Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlayamadım.
Düşüncelerim Hala Aynı ----------
O Lafı Sana Sokmadım Dostum senLe ne Sorunum oLsun.... Senin Düşüncense O ßuda ßenim Düşüncemdir.. deeP| söyLer veya söyLemez O kendi Sorunu.. -1

omorfuLis' Alıntı:
sonuçta mod oLmuyacak amod oLucak denemeden karar vermein bnce +1 destek...
HackHeLL 200.000 Kişilik Çok Büyük Bir Camia
Belki A.Modluğu Küçümsüyorsun Ama
HackHeLL Gibi Bir Sitede A.Modluk Bile Çok Büyük Bir Şeydir.

-1 şu anda o göreve uygun olduğunu düşünmüyorum paylaşımların yetersiz.Ama bir kaç ay daha sabredip paylaşımını arttırmış olsaydın sana pozitif yönde oy verebilirdim çok erken henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri