Los AngeLes Times Diyorki
TürkLer GeLiyor
Yani FethuLLah GüLen TürkLer için iyi şeyLer yapıyor!!!
Ama geLde bunu memLeketimizdeki FethuLLah GüLen düşmanLarına anLat!!!!
kesinlikle sana katılıyorum, dünyayı kanla beslemeye çalışanların karşısında sevgiyle beslemeye çalışmak, bunlar çoklarının zoruna gider tabii ki
Türkçe oLimpiyatLarı, Türk okuLLarı, üLkemizde bursLu okutuLan binLerce öğrenci, yardım ediLen dier aiLeLer...
bunca etkinLik nasıL yapıLıyor sanıyosunuz?
Hocaefendi çok zengindi tabi demi...Tüm bunLarın kaynağını sağLayan Türk haLkıdır ve siz burda Hocaefendiyi aşağıLamaya çaLışırken çoLuk çocuğunun yemeğinden giyiminden kısıp oralara yardım gönderen Türk insanını aşağıLıyosunuz...Hocaefendinin hiç bir maL varLığı yoktur dünyaLık hiç bi şeyde gözü oLmayan bi adamdan bahsediyoruz en basitinden bi eşi bi aiLesi biLe yok ahiretinden başka herşeyi terketmiş bi adam nasıL oLuyor da sizin attığınız iftiraLara maruz kaLıyor ya da siz nasıL oLuyor da bu şekiLde pervasızca ahkam kesebiLiyorsunuz?
birisi hakkında yorum yapabiLmek için önce söyLemLerine bakıLır bu adam hiç mi iyi bi şey söyLemiyor...hadi diyeLim her adımı her sözü hatta nefes aLışı biLe yanLış oLsun ona inanan gönüL veren yardımLarını esirgemeyen miLyonLarca insan bunu göremez miydi?
biz mi çok safız siz mi çok uyanıksınız? cevabını aLabiLeceğimiz bi yer biLiyorum ben..
ahirette görüşürüz arkadaşLar..
seLametLe....
OF BEE.... BU DAHA İYİ AÇIKLANAMAZDI:clap
Adı Sadece Türk Okulu Verilen Eğitim Nasıldır Bilemeyiz...
Benim yurdumda yaşamıyan 1 insana sempati duymak zorunda değilim....Mısır'a okul yaptırcağına..Gitsin Doğuya Yaptırsın...
TÜRKÇE OLİMPİYATLARI VE AMERİKADA MATEMATİK YARIŞMALARINDA BİRİNCİNİN TÜRK OKULLARINDAN ÇIKMASI VERİLEN EĞİTİMİN NE DENLİ KALİTELİ OLDUĞUNU YETERİNECE GÖSTERİR. DOĞUYA YAPTIRMANI NERDEN BİLİYORSUN Kİ SEN