MİT ve TSK'dan Türkan Saylan belgesi !!

Kaynak beğenmeyenler buradan da faydalanabilirler..

İşte Misyonerlik Belgesi

Atatürkçülük bahane, İslam düşmanlığı şahane! İşte Saylan'ın misyonerlik belgesi!

Polis yaklaşık 7 saat süren aramadan sonra çuval dolusu evrakla evden ayrıldı.

PKK’ya destek iddiası

Saylan hakkında en çarpıcı şuçlama Ergenekon sanığı Kuvayi Milliye Derneği Başkanı Bekir Öztürk’ten geldi. Öztürk, yazdığı bir bildiride ÇYDD'nin Kardelenler Projesi kapsamında PKK'ya kadro yetiştirdiğini ileri sürdü.

Misyoner faaliyetler

Türkan Saylan'ın Güneydoğu illerinde Hıristiyan misyonerliği yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın belgelerine yansıdı. MİT’in İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği belgede Dünya Kiliseler Birliği'nin ülkemizdeki Hıristiyanlaştırma faaliyetleri çerçevesinde bazı dernek ve vakıflarla vasıtasıyla para topladıkları vurgulandı. Toplanan paraların Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki kimsesiz ve zeki çocuklara burs verilerek Hıristiyan dünyasına hizmet edecek kadrolar oluşturulmaya çalışıldığı kaydedildi.

İhbarlarda da yer aldı

Türkan Saylan'la ilgili şok bilgi ise polise ve bazı basın kuruluşlarına gönderilen ihbar mailinde yer aldı. Kilise kurma ve destekleme hizmetleri yapan Silas ismindeki üst düzey bir misyoner tarafından Van 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Demirci'ye gönderilen e-mail'de misyonerlik adına neler yapılması gerektiği bir bir anlatılıyor. Hıristiyanlık hizmeti verebilmek için Van'da Dynamic Grup isimli bir şirketin en kısa sürede kurulmasının istendiği mesajda, çok güzel Türkçe konuşabilen Güney Kore Uyruklu Dong Hyun ve eşiyle birlikte Kürtçe İncil’in üniversitede dağıtımına önem verilmesi isteniyor. Öğretim Üyesi Prof Dr. Hasan Boynukara'nın bir önceki yıl yaptığı öğretmen gezisinin çok faydalı olduğunun vurgulandığı e-mail'de en çarpıcı bölüm dönemin rektör yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Yüksel'e ilişkin tavsiyeler oldu.

‘Aşkın’dan faydalanın!’

O dönem tarihi eser kaçakçılığı davasıyla meşgul olan Rektör Yücel Aşkın'ın bu durumundan faydalanılmasını isteyen misyoner Silas, e-mail'inde "Rabbin meyvelerini verdiği üniversite evlerimizin açılışına hız verelim. Herkes rektöre odaklanmışken kendi işimize bakalım ve çalışmalarımızı devam ettirelim" uyarısında bulunuyor. Üst düzey misyoner tarafından yazılan e-mail'de Van'daki Hıristiyanlaştırma çalışmaları için 35 bin dolar para gönderildiği de kaydediliyor. 11 Aralık 2005'te gelen bu mailin ardından Van Cumhuriyet Caddesi, Halitoğlu İşhanı'nın zemin katında Dynamic Grup isimli şirketin açıldığı ortaya çıktı.

İddianamedeki ifadeler

Ergenekon iddianamelerine de giren başka belgelerde Saylan ve ekibinin Atatürk İlke ve İnkılaplarını kalkan olarak kullandıkları, ilgili bakanlıklardan izin almaksızın yurt dışından para aldıkları belirtiliyor. Saylan ve ekibinin kurdukları örgütlerle depremzedeleri suiistimal ederek misyonerlik faaliyetlerinde bulundukları özellikle dikkat çekiliyor.

İŞTE SAYLAN'IN MİSYONERLİK YAPTIĞINI GÖSTEREN O BELGE:

KAYNAK

türkan saylan:

“Çocuklarımızın namaz kılmasını değil, bale yapmasını istiyoruz
!”

savc__zekeriya__z.jpg

......SAĞOLASIN YÜREKLİ ADAM....

nelerin altından neler çıkıyor... allahım sen sonumuzu hayr et...

:D

abi ne kaynağı ya
o belgede türkan saylanın adı nerede herkes aptalmı
hiç dikkat etmeden yutuyorsunuz belgede adı geçen sadece Dünya Kiliseler birliği...yaaa saf olmayın
adam sallıyo karalamak için

islamiyeti sapkın bir inanç olarak kabul eden vatikan papazının elini öpen diyalogcu biri vardı...
.........adı neydi......
neyse konu bu değil zaten ....
fet.gül. misyonerlik yapınca iyi oluyor...
ÇYDD kız çocuklarını okutunca misyoner oluyor.helal olsun size...

attığınız iftiralr size cennetten bir tapu olarak geri dönecektir...

fethullah gülen misyonerlik yapıyorsa müslümanlar adına yapıyor...ama bu kadının alenen hristiyanlık propagandası yaptığı delillerle mevcut..
fethullah gülenin misyonerlik yaptığına karşı çıkması gerekenler varsa onlarda diğer dinlere mensup olanlardır..sana ne oluyo anlayabilmiş değilim...(tabiki müslüman isen kusura bakma bu sanal ortamda kimin hangi dine mensup olduğu anlaşılamıyor ,,,heleki yorumlardan sonra..)

(tabiki müslüman isen kusura bakma bu sanal ortamda kimin hangi dine mensup olduğu anlaşılamıyor ,,,heleki yorumlardan sonra..)

ben sanmıyorum ki şurada kimsenin dinini eleştirebileceğini. ister hıristiyan olur ister musevi ister müslüman ister budist. kimsenin kimseye bu konuda hesap sormaya hakkı yok.

Sonlari yaklasinca masum ayagina yatmayi iyi bilirler..

Ne PKKliligi kaldi ne vatan dusmanligi bu kadinin..
Acik acik PKKlilalara burs veriyor, DTP nin genclik
kollarina eleman yetistiriyor bir de vatan savunuyorum
ayagina yatiyor.. Mustafa Kemalin kemikleri sizliyorsa
bunun gibi igrenc parazitlerden sizliyordur!!
Bunun gibi parazitleri savunanlar oldukca biz daha cok
Ergenekonlar goruruz..
Dillerinizden dusurmediginiz Fener Davasi kadar
10 tane dernek cikti be, bunlarin birisine bile laf
konduramiyorsunuz..
Bu mu sizin objektifliginiz!

Sonlari yaklasinca masum ayagina yatmayi iyi bilirler..

Ne PKKliligi kaldi ne vatan dusmanligi bu kadinin..
Acik acik PKKlilalara burs veriyor, DTP nin genclik
kollarina eleman yetistiriyor bir de vatan savunuyorum
ayagina yatiyor.. Mustafa Kemalin kemikleri sizliyorsa
bunun gibi igrenc parazitlerden sizliyordur!!
Bunun gibi parazitleri savunanlar oldukca biz daha cok
Ergenekonlar goruruz..
Dillerinizden dusurmediginiz Fener Davasi kadar
10 tane dernek cikti be, bunlarin birisine bile laf
konduramiyorsunuz..
Bu mu sizin objektifliginiz!

oha hristiyan misyonerliğinden sonra bide pkk mı cıktı. yani laf bulamıorum sizlere ya. pess.

bu belge Türkan Saylan'da ki son kırıntıları da aldı götürdü benden...

mit başbakanlığa bağlı olsa da Türkiye nin en başına buyruk birimlerindendir , medya stv ve haber7 atv hariç akp aleyhinde yayın yapar bu sebeple bu kadını savunur dururlar çünkü aynı bozuk düzenin parçalarıdır ...

beyler bu konu şu anda adaletin ve savcılarımızın taktirinde...

dava tamamlanınca göreceğiz kimin ne olduğunu...

su konunun provakatörLerine bi sorum var;

Sayın Türkan SAYLAN'ı kendi bigiLeri doğrultusunda kim olduqunu söLeyebilir mi? En doğru en net ve en samimi bir şekiLde =)

BiLmiyorsanız da susmasını biLeceksiniz ;)

öğrette bilelim kimmiş ,,gayesi neymiş ,,ama yandaş olmadan anlat ,,doğruları anlat...
o resimde koyduğun hristiyan hacına doğru yanaşmadan ..anlatta bilelim ,,

raporda cdyy nin adı geciyormuki ??
anadoludaki öğrencilere bitek onlarmı burs weriyor
cemaat vakıfları vermiyormu veya misyoner gruplar ???

Türkan Saylan'a ağır ithamlar

ÇYDD ve ÇEV dökümanlarında, burs verilen ya da burs başvurusunda bulunan çocukların yakınlarına ait fişleme bilgilerinin bulunduğu ortaya çıktı.

Döküman listelerinde, ailesinde türbanlı olan öğrencilere burs verilmediği saptandı...

Ergenekon operasyonunun 12. dalgasında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin merkezi ve 26 şubesinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgelerin incelemesi devam ediyor. ÇYDD ve Çağdaş Eğitim Vakfı'ndaki (ÇEV) dokümanlarda vatandaşlara ait fişleme bilgilerinin de bulunduğu ortaya çıktı. ÇYDD ve ÇEV'in hemen hemen tüm şubelerinde bulunan bu belgelere göre, burs verilecekler ve burs başvurusu yapılan vatandaşların yakınlarının araştırıldığı ortaya çıktı.

Ailesi türbanlıya burs yok

Doküman listelerinden elde edilen bilgilere göre, ailesinde türbanlı olan öğrencilere burs verilmediği saptandı. Bu fişlemelerin büyük kısmının ise Şener Eruygur'un kurduğu Cumhuriyet Çalışma Grubu tarafından yapıldığı iddia edildi.

PKK'ya yakın dernekler

ÇYDD'deki aramalarda el konulan dokümanların arasında bulunan bir belge de polisin dikkatini çekti. Derneğin bazı şubelerinden bölücü terör örgütü PKK'ya yakın dernek ve kuruluşların yöneticilerinin isim listeleri bulundu. Polisin yaptığı aramalarda ayrıca ÇEV Genel Başkanı Gülseven Yaşar'ın da özel arşivini ele geçirdi. Yapılan teknik takiplerde Yaşar'ın "Gözüm gibi baktığım özel arşivim var" demesi üzerine bu arşivin özellikle arandığı ve incelenmesinin sürdüğü açıklandı.

Konuyla ilgili Bugün Gazetesi Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt'un yazısı:

"Yarın öbür gün bizi de kapıya koyarlar" diyen, hata yapması için birçok insanın avuçlarını ovuşturarak beklediği bir savcı, elinde deliller yoksa bile bile bu kadar tepki çekecek bir adım atar mı?

Sanki yargılanan Kardelen Projesi ya da verilen burslarmış gibi, abartılan tepkileri anlamak mümkün değil.

Demokrat oldukları için kalemlerine büyük saygı duyulan, bazı isimler bile bu aşamada tökezlediler...

Peki Prof. Saylan'ın başında bulunduğu ÇYDD'nin, burs verdiği öğrencileri fişlediği, bile bile ve bazen özellikle PKK yanlısı isimlere burs verdiği; şubelerin bulunduğu bazı illerde darbe çalışmaları için bürokrat ve yöneticileri fişleyip Şener Eruygur'a ilettiği, iktidarı devirmek amaçlı darbe çalışmalarına sivil toplum desteği verdiği ve hatta destek olduğu mitinglere burslu öğrencileri katılmaları için tehdit ettiği gibi çok ciddi iddialar ne olacak?

Soruşturulmasın mı?

ÇYDD sadece eğitim faaliyetlerinde bulunan bir dernek mi?

Merak eden kendi internet sitesindeki duyurulara bir göz atsın...

Cumhuriyet Mitinglerine destek çağrıları, Cumhurbaşkanı seçimlerini etkileme açıklamaları ve hatta son olarak CHP'nin başörtüsü açılımını kınayan bildiriler bile var.

Üstelik hepsinin altında Prof. Saylan'ın imzası var.

Türkiye'de bir darbe girişiminin ilk kez yargılandığı Ergenekon soruşturmasını, insan haklarına saygı ve hukuk kapsamında hareket ettiği halde bu şekilde yaralamak, Türkiye'nin demokratik hukuk devleti olabilmek için daha çok yol alması gerektiğini gösteriyor.

kaynak

Türkiye'ye ve Türk insanına ne mutlu ki; Bu ülke Türkan Saylan gibi bir evladına sahip...

Kaynağa baktımda, başka bir haber beklemek yanlış olurdu zaten...Tabii ki düşmanlık besleyecekler, tabii ki iftira atacaklar çünkü onlar ilericilik ve Atatürk düşmanları....

Özellikle güneydoğunun kızlarını seçmelerinin açıklaması nedir?Burnunun dibinde birsürü Türk kızının günahı ne,bu fonlar neden onları kapsamıyor?Bu mu çağdaşlık?Yoksa kisve mi?

Arkadaşlar bizde bir başka konuda bunu tartışıyorduk sizinle paylaşmak isterim

http://www.hackhell.com/guncel/571020-kizlari-okutmamiz-cemaatlerin-isine-gelmiyor-3.html

sago_27-----------------------
BİİRİ KAPAK İSTİYORSA İŞTE KAPAK İŞTE BELGE BAKIN BAKALIM KİMİ FİNANSE EDİYORLARMİŞ
BİZ BELGELERLE KONUŞUYORUZ GOR BAK YOKSA DEVLETTE Mİ YALAN
KAPAK 1.http://www.hackhell.com/guncel/guncel/gunce...n-belgesi.html
BUNADA CEMAAT AKP İŞİ DİYİN DE GOREYİM BAKALIM
BELGE TARİHİNE DİKKAT????==== 2001 ====AKP DAHA KURULMAMIS BİLE
BEGENMEDİN Mİ BAK Bİ İTİRAF HEMDE CEV YONETİCİSİ BAK BAK TIK LA GOR
KAPAK 2
http://www.samanyoluhaber.com/haber-146130.html

KUTU20-----------------------
Gösterdiğin kaynaklara bak biri samanyolu tv biri zaman gazetesi:

senin linkini verdiğin o yazı var ya arkadaşım altındaki kaynak linkine tıklar isen zaman gazetesinin linki olduğunu açıkça görüceksindir. Senin gibi saf saf her okuduğuna inananlar, ve taraflı araştıranlar neye sebep olucak biliyormusun? Bu gidişle aykırı görüşe sahip olan ve başkalarının görüşüne saygı duymayan bencil, rüşvetçi, cahil insan sayısı artıcak, insanlar ekonomik kriz yüzünden intahara(ör: emekli polis) başlıycak, ne kadar kendini yetiştirmiş aydın kesim varsa birgün kafesteki kuş gibi olucak senin o kaynak gösterdiğin gazete gibi gazeteler artıcak.
Tekil ... yobaz.... bilime(darwin) ve insan haklarına saygısız (ki en güzel örneği hala neyle suçlandıkları belli olmadığı yaklaşık 2 senedir hapsedilmiş olan gündemdeki insanlardır), cahil(yasal olmayan ve aslen ne öğretildiği belli olmayan kuran kurslarında ölen kardeşlerimin aileleri gibi);
ve en kötüsüde artık dedelerimizin kanları ile senin benim için hayvan pisliklerindeki arpaları temizleyerek beslendiği, savaştığı, sırf senin ve benim gibi torunları özgür bir ülkede yaşamlarını sürebilsinler diye hayatlarını harcadıkları şu topraklar da artık kimse senin ne düşündüğünü önemsemez olucak.
Dedelerimizin akıllı ve cesur olacaklarını hayal ettikleri; bıraktıkları mirası(kurtuluşu,demokrasiyi,cumhuriyeti,hakkı(all ah inancı ve islamiyeti)) yücelticeklerini sandığı torunları artık dilenciliğe alıştırıldıkları, özgürlüklerini(yıldırılarak) kendi elleri ile teslim ettikleri, ruhsuz bir toprak parçasında, senin ve benim gibi kerizlerin sırtından zengin olan, entrikaları ve siyasi oyunları ile liderlikler elde etmiş insanların haremler oluşturmaya başladığı, kefil olacağın bacımdır, anamdır diyeceğin masum kadınların gömülüp taşlanacağı bir ülkede yaşamaya başlıyacağız. Sen devam et kendini kandırmaya, birgün ne kadar günahkar olduğunu bile bilmediğin bir insanın eteklerini öpüyor olursan, bu yazdıklarımı hatırla ......

Darwin belki haklı belki haksız yani biz insanoğulları maymundan geldik veya gelmedik umrumda bile değil.... Herne kadar bu konu ile ilgilenmesem de açıkça görebiliyorum ki MAYMUNA GİDİYORUZ.....

Bence bir insan düşündüğü için değil!
Düşüncelerini ifade edebilecek ve tarafsız bir yargı önünde savunabilecekse vardır ve bu özgürlük oranında insanlığını kazanmıştır...

sago_27----------------------
BELGEYİ İNCELE
AKLINI KULLANABİLEN COZUMLEME YAPABİLEN SINAYAN CAGDAS BİİNSANSIN
BELGE GORUNTULU VE YAZILI RESMİ Bİ BELGE OLDUGU SURECE BELGE BELGEDİR
BELGE RESMİ OLDUGU SURECE KABUL EDERSİN DİYE UMUYORUM NEDE OLSA BEN BAGNAZ YOBAZIM YAA
SEN BENİM GİBİ DEGİLSİNDİR
YADA AZ ONCE YAPTIGIN GİBİ BAKMADAN İNCELEMEDEN YORUM YAPMAYI GEREKTİRİ Kİ BU KİMİ BAGNAZ YAPAR ????
SEN İNANDIGIN TABULARIN YIKILMASINDAN OKDAR KORKUYORSUN Kİ BAKMAKTAN BİLE KORKUYORSUN BU BELGE SURDAN BURDAN DİYORSUN
AYNAYI BİRAZ KENDİNE TUT
Bİ KACAN VAR Kİ BASKAN DAHA N OLMASINI BEKLİYORSUN ANLAMADIM NEDEN KACTI PEKİ???
BELGE TURKİİYENİN SAVCISI TARAFINDAN HAZIRLANDI YUCE TURK MAHKEMESİNCE KABUL EDİLDİ VE YARGI SURECİ HALA DEWAM EDİYOR
BİLENDE KONUSUYOR BİLMEYENDE BENİ CAHİLLİKLE SUCLAYA BAK PEEEHHHHH
ETÖ DAVASINDA ÇEV'in burs listelerine ve bilgisayarlara el koydu. Vakıf Başkanı Gülseven Yaşer ise bütün aramalara rağmen bulunamadı. Yaşer'in Amerika'ya gittiği anlaşıldı.
YETERİNCE ACIK MI AL SANA YARGI

KUTU20--------------------------------
Sevgili kardeşim dilimiz sürçtüyse af ola, kimse kimseyi tanımadan cahil damgası vurmamalıdır.
Benim tek endişem atalarımızın mirasının ellerimizden kayıyor olmasıdır.
Bir cevap eklemek te gerekirse şunları söylemek isterim:
Belgeyi incelememiş olsam zaman gazetesinin linkini nasıl bilebilirim.
Şimdi merakımı bağışla ama belgeye bakarsak sağ üst köşesindeki tarih (24/04/2001)' dir. tam yedi gün sonra ordaki tarihin üzerinden 8 sene geçmiş olacak. Böyle bir tehlike iç işleri bakanlığına
iletilecek ve tutuklamaların başlaması için yaklaşık 8 sene geçecek. Yanlışım varsa düzeltiniz...

Bir başka açıklama daha yapmak isterim 15 Nisan 2009 hürriyet gazetesinin manşetinde yer alan, konu olmuş dernek şu an 21 bin öğrenciye burs vernekteymiş(tarafsızlığımı korumak adına zaman gazetesinin sitesini inceledim fakat öğrenci sayısı ile ilgili bir bilgiye rastlamadım): bende soruyorum bu kişilerin aileleri 3 kişilik çekirdek aile olsa (21000 * 3 =) 63 bin kişi salakmıdır?
Yada 63000-21000=42000 ebeveyinin hepsi mi sorumsuzdur? Nasıl bir anne ve baba nın bu faliyetler gözünden kaçabilir ki....

Farzedelim ki yazılan ve çizilenler doğrudur ve gençler alet edilmiştir. Peki nasıl bir müslüman kendi dinini savunmaz. Yada dinini savunmayan bir müslüman olabilir mi?

Aslında hiç birimiz cahil değiliz kardeşlerim sadece tembeliz; olanları görmeyerek, rahat sandığımız bu kısıtlanmış hayatlarımıza karşı ayaklanmıyoruz, çünkü böylesi daha kolay...

Çünkü önümüze konan tastaki balığı yemek, onu yakalmak ve tasa koyabilir olmaktan daha basit...

Bence asla ve asla unutmamalıdır ki yiyeceğin balığı tutabilmenin tadı hiçbirşey ile kıyaslanamaz.

KAHRAMAN DEDELERİMİZİN BABALARIMIZA, BABALARIMIZIN İSE BİZE AKTARMAYA ÇALIŞTIĞI ESAS MİRAS BUDUR.

Geri