MİT’teki o kayıt!

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu'nun MİT'teki şok kaydı!

Vakit yazarı Yener Dönmez, gündeme bomba gibi düşecek bir bilgi aktardı bugünkü yazısında. Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'te “PKK sempatizanı” diye kaydının olduğunu iddia etti.

Dönmez bu bilgiyi “Siyaset dünyasını derinden sarsacak bir haber bu. Üzerinde titizlikle çalışılmış ve teyit edilmiş özel bilgiler” diyerek duyurdu.

MİT’teki o kayıt!

Bir zina sonucu doğmuştu o kongre.
Almanya’da bulunan Alevi diasporası, yaşlı sekreter ve Alkapon desteğiyle oturmuştu o koltuğa. Bilenler bilir; Almanya’da güçlü bir “Alevi diasporası” olduğunu.
Alman istihbaratınca sağlanan sahte belgelerin ona diaspora kanalıyla gönderildiğini de...
Bakmayın bugün genel başkanlığını yaptığı partinin referandum mitinglerinde “suya sabuna dokunmayan tipik bir memur emeklisi” portresi çizmesine.
Yıllar önce bürokrasiyi “MHP ve RP’lilerden temizledim” itirafında bulunan Adalet Dedesi onu SSK’nın başına geçirince, o da başında bulunduğu kurumda hem temizlik, hem de alım yapmıştı.
Ancak bu alımların nasıl olduğu birkaç yıl sonra ortaya çıkmıştı; SSK müfettişlerinin incelemesi sonucunda...
Dönemin SSK Dedesi tarafından PKK, Dev-Yol ve TİKB gibi terör örgütleriyle ilişkide bulunmuş 22 kişinin işe nasıl alındığı tespit edilmişti.
Üstelik bu personelden bazıları güvenlik güçleriyle çatışmaya bile girmişti. İnceleme sonucu ortaya çıkan bu bilgiler, sadece SSK müfettişlerinin raporlarında yer almadı tabii. Devletin en önemli istihbarat teşkilatı da devreye girdi.
Bakın bu konuda çok önemli olduğunu düşündüğüm, gündeme bomba gibi düşecek bir haberi aktarmak istiyorum size... Siyaset dünyasını derinden sarsacak bir haber bu. Üzerinde titizlikle çalışılmış ve teyit edilmiş özel bilgiler.
Şimdi sıkı durun...
Onun henüz Siyaset Dedeliği’ne terfi etmediği; SSK Dedeliği dönemine ait şok bir rapordan söz edeceğim!
Daha fazla heyecanlandırmadan anlatayım.
Olay şu:
O dönem devletin istihbarat kurumu MİT, SSK raporlarından yola çıkarak SSK Dedesi hakkında geniş çaplı bir istihbarat çalışması yaptı.
Bu araştırmalar sonucunda çok çarpıcı bir kanaate varıldı ve SSK Dedesi hakkında “PKK sempatizanı” diye kayıt düşüldü.
Bu şok kayıt, MİT’in belgelerinde hâlâ duruyor.
MİT’in “PKK sempatizanı” diye kayıtlara düştüğü Siyaset Dedesi ne yapmıştı peki? Bu sorunun cevabı bundan birkaç ay önce Vakit’te yer almıştı.
Dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nami Çağan’ın talimatıyla gerçekleşen incelemede, Siyaset Dedesi’nin merkez ve taşradaki SSK kurumlarında bazılarını üst düzey görevlere getirmek suretiyle en az 22 terör örgütü bağlantılı kişiyi işe yerleştirmişti.
Üstelik SSK müfettişlerinin raporunda “Siyaset Dedesi’nin bu atamalarla ilgili ısrarlı tutumunun sebebinin anlaşılamadığı” da belirtilmişti.
Ancak o soruşturma sadece SSK ile sınırlı kalmamış ve MİT’in kendi incelemesinde de “PKK sempatizanı” olduğu kayda girmişti.
Zahiren kucaklayıcı gözüken ancak SSK dönemindeki uygulamalarıyla sinsi ve ideolojik bir yaklaşımı bulunduğu ortaya çıkan Siyaset Dedesi’ne bundan sonra Alman istihbaratı ve diasporanın yeni materyal göndermesi bekleniyor.
Zira, deşifre olan Siyaset Dedesi’nin temize çıkarılması sağlanmış olacak bu şekilde.
Bir taraftan “İsrail menfaatlerini koruyan” Alman şirketle ortak olan ve Alman hükümetiyle iyi ilişkileri bulunan Türkiye’deki medya patronu, öte yandan malum kesimler ile Alman istihbaratı ve diasporanın canhıraş destek verdiği Siyaset Dedesi’nin zina operasyonu ile başa geldiği koltukta çok fazla oturamayabilir.
Evet o kayıt hâlâ orada duruyor.
Şayet bana inanmazsa Siyaset Dedesi, gitsin “MİT’çi çocuğuna” sorsun.
Gerçi şimdi o da belgesel pazarlamakla meşguldür ama... Olsun, Siyaset Dedesi onun romantikliğinden ve isyankârlığından istifade ederse bu iş çözülür.

Yener Dönmez / MİT’teki o kayıt! - En Doğru ve Güncel Haber

barzaniye abimsin mi demiş? :) apo itine sayın öcalan mı demiş ?

:) Bu tür belgeler bütün gazetelere dağıtılır arkadaşım. Bunların safsata olduğunu da herkes bilir , keza yandaş medyanın da artık dibini gören Taraf , Vakit , Yenişafak gibi gazeteler sadece gündemi meşgul etmek ve tiraj yaratmak için gelen her belgeyi doğru kabul edercesine gazetelerine koyarlar. Bundan evvel de birçok kez MİT Raporu diye belgeler sundular. Fakat hiçbirisi doğru çıkmadı. Hatta MİT'in 7-8 sene evvel doğrulamadığı ve kanıtladığı bir haberi , Taraf gazetesi çıktığı ilk günlerde manşet olarak vermişti. Kılıçdaroğlu'yu yandaşların sakız gibi çiğnediği tek olayı Tuncelili olması. Ya Sivaslı olaydı ? Ya İzmirli olaydı ne yapacaklardı bu adamlar kim bilir.

tabi tabi yalandır hepside..sizede belge beğendiremez olduk. hangisine doğru dedinizki? ıslak izmalar yalan-HERONLAR yalan(daha kimsenin sesi çıkmadı kumkuma kuşu gibi yalan uydurmak için düşünüyorlar ne desek diye)hantepe-gediktepe yalan-;yaa size gökten belge düşse inkar edersiniz be.. daha ne diyecem size..inkar edin tamam.. 12 eylülde referandum geçerse ,bu defada millete hakaret edersiniz .. bu millet zaten aptal-bidon kafalı diye...

sizin 2 kelime bile edemediğiniz konularda her daim 2 sayfalık yazılarım oldu benim, birçoğunuz onları okuyup anlamak kavramak yetisine bile sahip olamadınız? sizlerin her bir kelimesine bir sayfa dökerim ne copy paste ı? o na ihtiyac duyacak kadar alçak olsaydım en az 3-5 clonum olurdu birçoğunuzun olduğu gibi...

tabi tabi yalandır hepside..sizede belge beğendiremez olduk. hangisine doğru dedinizki? ıslak izmalar yalan-HERONLAR yalan(daha kimsenin sesi çıkmadı kumkuma kuşu gibi yalan uydurmak için düşünüyorlar ne desek diye)hantepe-gediktepe yalan-;yaa size gökten belge düşse inkar edersiniz be.. daha ne diyecem size..inkar edin tamam.. 12 eylülde referandum geçerse ,bu defada millete hakaret edersiniz .. bu millet zaten aptal-bidon kafalı diye...

sizin 2 kelime bile edemediğiniz konularda her daim 2 sayfalık yazılarım oldu benim, birçoğunuz onları okuyup anlamak kavramak yetisine bile sahip olamadınız? sizlerin her bir kelimesine bir sayfa dökerim ne copy paste ı? o na ihtiyac duyacak kadar alçak olsaydım en az 3-5 clonum olurdu birçoğunuzun olduğu gibi...

:D:D Bizim o 2 sayfalık yazılara da 1 cümlelik cevaplarımız yetti arttı bile. Sen harcanıyorsun o zaman gerçekten , başka yerlerde anlaşabileceğin insanlara yazsan o 2 sayfalık yazılarını daha iyi olmaz mı ? Taraf , Vakit , Haber7 de olabilir. Gelelim yalan haber mevzuuna. Onları yalanlayan ben ya da forumdaki başka bir arkadaşım değil ki. Hakkında haber yaptıkları kurumlar yalanlıyor ki bir çok iddianamede de kanıtlarla ortaya çıkardılar. 12 Eylül Referandumu geçerse merak etme , zamanla olacak olaylardan sonra hakaretlerde biz Hayır diyecek olanlara bile gerek kalmayacak... Bu arada flood yapmak kural dışı bir davranıştır. Uyarayım dedim...

ORTADA FLOOD YOK.. mesajını sildirdiğim senin saftan birinin boşluğu ortadan kalkınca flood yapmış gibi olduk.. olayı yerinde inceleyen modlar var.. sorun varsa şikayet ediniz. kuralı sizden öğrenecek değilim. kaynak sıkıntınızı biliyorum,sizin onca kaynağınıza 2 kaynak yetiyorda artıyor bile.. Türkiyede gündemi vatan-posta -gözcü-sözcü-şok-yeniçağ değil ama ZAMAN VE VAKİT belirliyor, o gündemide gediğine oturttuğu bütün Türkiye tartışıyor.. kıskanmak yok ,geldiğimiz nokta belli.. 5 yıldır adını anmaktan korkulanlar şimdi mahkemelerden kaçmak için dalavere üstü daLavere yapıyor.. kaçmak yokk daha işimiz vaarr..

ORTADA FLOOD YOK.. mesajını sildirdiğim senin saftan birinin boşluğu ortadan kalkınca flood yapmış gibi olduk.. olayı yerinde inceleyen modlar var.. sorun varsa şikayet ediniz. kuralı sizden öğrenecek değilim. kaynak sıkıntınızı biliyorum,sizin onca kaynağınıza 2 kaynak yetiyorda artıyor bile.. Türkiyede gündemi vatan-posta -gözcü-sözcü-şok-yeniçağ değil ama ZAMAN VE VAKİT belirliyor, o gündemide gediğine oturttuğu bütün Türkiye tartışıyor.. kıskanmak yok ,geldiğimiz nokta belli.. 5 yıldır adını anmaktan korkulanlar şimdi mahkemelerden kaçmak için dalavere üstü daLavere yapıyor.. kaçmak yokk daha işimiz vaarr..

Sana uzuun uzun cevap verecektim ama buna tenezzül dahi etmiyorum. Şimdi yok cevap veremezsin tabii falan da deme , çocukça polemiklere girmeyelim he ? Sadece Mustafa Kemal'in sözünü hatırlıyorum sana : " Geldikleri gibi giderler... "

amma belgeci bir millet olduk , agzı olan belge yayınlıyor:D

Sana uzuun uzun cevap verecektim ama buna tenezzül dahi etmiyorum. Şimdi yok cevap veremezsin tabii falan da deme , çocukça polemiklere girmeyelim he ? Sadece Mustafa Kemal'in sözünü hatırlıyorum sana : " Geldikleri gibi giderler... "

Tam kılıçdaroğlu için söylenmiş, cuk oturuyor :thumbup:

Davudoğlu Barzani'ye "Mesut abi" dedi

pkk ya abi dersiniz, pkk yı besleyen amerikan askeri için dualar edersiniz, teröriste sayın öcalan dersiniz sonrada böylesi bir yüzsüzlük yaparsınız alın okumanız için bir kaç haber paylaşıyorum belki yüzünüz kızarır.
==========================================

1248989237.jpg

DIŞİŞLERİ Bakanlığı�nda düzenlenen basın toplantısına �Irak bayrağı� asılmaması dikkat çekti. Barzani PKK-terör sözlerini telaffuz etmedi ve Kürtçe konuştu

Basın toplantısında Kürtçe konuşan Barzani’ye, bakan Davutoğlu, konuşmasının bir yerinde Kürtçe’de “ağabey” anlamına gelen “Kak Mesud” hitabını kullandı.

030620102320537452316_3.jpg

Barzani’nin heyetinde İçişleri Bakanı Kerim Sincari de yer aldı. Sincari ismi Türkiye’yi yasa boğan 2007 Ekim ayındaki Dağlıca baskını sonrası, 8 askerin PKK tarafından kaçırılması olayı ile gündeme gelmişti. Dönemin DTP milletvekilleri kaçırılan askerleri almak üzere gittiklerinde yanlarında olan Kerim Sincari, PKK’lıların ellerini teker teker sıkmıştı. Ankara’nın Barzani’nin ziyaretinde bu kez Sincari’yi veto etmemesi de Kuzey Irak yönetimi ile ilişkilerin geliştirilmesi açısından büyük önem arzetmesi olarak yorumlandı.

Kuzey Irak’ta Türk ve yabancı gazetecilere verdiği ropörtajlarda İngilizce’yi tercih eden, 2006 yılındaki Türkiye ziyaretinde de bu dili kullanan Barzani, dünkü ziyaretinde açıklamalarında Kürtçe’yi tercih etti. Barzani’nin konuşması bir tercüman aracılığı ile Türkçe’ye çevrildi.

Ankara’da Swiss Otel’de kalan Barzani’ye üst düzey koruma sağlandı. Barzani’nin korumasında MİT elemanlarının da etkin görev aldıkları öğrenildi.

Kürt Bölgesel Yönetimi’nin ayrı bayrağı var...

Basın toplantısında, diplomatik teamüllere göre salonda konuk ülkenin bayrağının da bulunması gerekliliğinin uygulanmaması dikkat çekti. Bir gazetecinin hatırlatması üzerine Barzani, arkasına baktı ve “Söylenmeden önce farkında bile değildim” dedi. Kuzey Irak’taki Kürt yönetimi, resmi olarak “Kürdistan Bölgesel Yönetimi” olarak adlandırılıyor. Bölge, Irak bayrağı dışında kendilerinin olan kırmızı, beyaz yeşil renkli ve ortasında güneş olan bayrağı kullanıyor.
================================================

image.php

BARZANİ'YE, "ABİ" ÇEKTİLER

Düne kadar nefesi kokan pkknın koruyucusu peşmerge Barzani'ye yapmadıkları kıyak kalmadı. Son jestleri ise şehitlerin kemiklerini sızlattı.

Peşmerge Mesud Barzani, 6 yıl aradan sonra Ankara’da.

Türkiye ile Kuzey Irak arasında, yıllarca süren PKK gerginliğinin ardından Barzani’nin Ankara’ya gelmesi önemli.

Ancak, Barzani’nin heyetinde, Türkiye açısından belki ondan daha önemli bir kişi daha var;

Kerim Sincari…

Kimdir Kerim Sincari?

Şu andaki resmi görevi Kuzey Irak’taki Kürt yönetiminin İçişleri Bakanı.

Ancak Türkiye kamuoyu, onu başka “temaslarından” tanıyor;

PKK’lı teröristleri “denetlemesinden”, onları tek tek “tebrik etmesinden” tanıyor.

Sincari’nin Türk kamuoyunda “ünlü” olması 21 Ekim 2007’deki Dağlıca baskınına dayanıyor. /_np/8927/10428927.jpg

O baskında, terör örgütü 8 askeri kaçırmıştı.

Ardından o askerler, PKK’lı teröristler tarafından, Kuzey Irak’ta sahnelenen bir “törenle”, Türkiye’den giden, o dönemin DTP’li milletvekillerine teslim edilmişlerdi.

Ve o “törende”, bir kişi daha vardı;

Kerim Sincari.

Sincari, orada tüm PKK’lı militanları önce, sanki bağımsız bir ülkenin ordusuymuş gibi “denetlemiş”, ardından da tek tek ellerini sıkarak tebrik etmişti.

Şimdi o Kerim Sincari, resmi temaslar için Ankara’da.

Dışişleri Bakanlığı’nda, Barzani ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan resmi görüşmelere katıldı.

Büyük ihtimalle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı Gül’ün Barzani heyetini kabulünde de resmen masada olacak.

SEMBOLLERLE DOLU ZİYARET

Barzani’nin ziyaretinin içeriği, görüşmelerde konuşulanlar çok önemli.

Ancak bir de sembolik unsurlar var;

Mesela, Dışişleri Bakanlığı’ndaki, Barzani ile Davutoğlu’nun katıldıkları basın toplantısının yapıldığı salonda sadece tek bir bayrak vardı; Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağı.

Oysa böyle ortak basın toplantılarında, hem ev sahibi Türkiye’nin, hem de konuk yetkilinin ülkesinin bayrağı salona hep konulurdu.

Barzani, aslında resmen Irak’ın bir politikacısı, yetkilisi. Ancak Irak bayrağı salonda yoktu.

Bu konu, basın toplantısında hem Barzani’ye, hem de Davutoğlu’na soruldu.

Her ikisi de, “siz söylemeden bu ayrıntıyı fark etmemiştik” dediler basın mensuplarına. Hatta Davutoğlu ekledi; “İsterseniz, hemen getirtelim Irak bayrağını…”

BARZANİ KÜRTÇE KONUŞTU

Basın toplantısından bir başka ilginç unsur ise, Barzani’nin konuşmayı seçtiği dl oldu.

Daha önce Türkiye ziyaretlerinde, özellikle ziyaretin resmi bölümünde hep Arapça konuşan Barzani, bu kez Kürtçe konuşmayı tercih etti. Barzani sadece basın toplantısında değil, ayrıca Davutoğlu ile resmi görüşmelerde de Kürtçe konuştu. Konuşmaları Kürtçeden Türkçeye çevrildi.

“KAK MESUT…”

Ve Davutoğlu’ndan ilginç bir jest.

Basın toplantısının başında söze “Sayın Barzani” diyerek başlayan Türk Dışişleri Bakanı, ardından konuğuna “Mesut Bey” diye hitabetti.

Davutoğlu, geçen yıl Erbil’e yaptığı ziyaretten bahsederken, burada gördüğü konukseverliği anlatırken ise, Mesut Barzani’den, Kuzey Irak’taki genel hitap şekli, Kürtçe bir sıfat ekleyerek bahsetti;

“Kak Mesut…” ya da “Mesut Abi…”

MİT MÜSTEŞARI DA GÖRÜŞMEYE KATILDI

Barzani'nin Davutoğlu ile görüşmesinde bir de sürpriz isim vardı. MİT'in yeni Müsteşarı Hakan Fidan da, Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmede yer aldı.

MİT MÜSTEŞARI'NIN KÜRT KARŞITI: BARZANİ'NİN OĞLU DA HEYETTEYDİ

Ve, Hakan Fidan'ın Kuzey Irak'taki karşıtı; Asayiş'in, yani Kuzey Irak'taki istihbarat ajansının başkanı Masrur Barzani de, Kürt heyetinde görüşmelere katıldı. Masrur Barzani'nin bir özelliği de, Mesut Barzani'nin oğlu olması.
BARZANİ'YE, "ABİ" ÇEKTİLER | ASKERHABER.COM ::: TARAFIMIZ TÜRKIYE

============================================

hımmm demekki davutoğlu hain... burdan çıkacak sonuç bu oluyor yani öylemi?

ee iyide o zaman bunlarda kirve fotoğrafıdır değilmi?

resim132838_2.jpg

bu resim tek bir tane imiş gibi,3 yıl önce arkadaş ortamında çekilmiş bir resim diye geçiştirildi

fakat görüldüki resim tek değil ,değişik resimler de var;

resim132902_2.jpg

eee ne demek lazım şimdi; pkk lı ile kanka olanlar illa sivil olmak zorunda değilmişmi diyecez? ihanet diyemesekte aptalca bir resimmi diyecez?kim olduğunu bilmeden çekilmiş desek özrü kabahtinden büyük demek lazım sanırım..

klasik olacak ama ergenekon severlerin perinçekli apolu resimlerini yine koymaya gerek yok sanırım..ya da HERON skandalına GIKI çıkmayan apoletli zevatın hala nutku tutulmuş gibi susan AYDIN Doğan medyasının severleri hala sus-pus ? ne yapacaz şimdi? heronlar biizmkilere(pkk ya) çok zayiat veriyormuş diyen tsk mensuplarını ne yapacaz? duyamıyorum.. ne buyurdunuz?yalannnn iftiraa-çamurr vs vs değilmi?​

hımmm demekki davutoğlu hain... burdan çıkacak sonuç bu oluyor yani öylemi?

ee iyide o zaman bunlarda kirve fotoğrafıdır değilmi?

resim132838_2.jpg

bu resim tek bir tane imiş gibi,3 yıl önce arkadaş ortamında çekilmiş bir resim diye geçiştirildi

fakat görüldüki resim tek değil ,değişik resimler de var;

resim132902_2.jpg

eee ne demek lazım şimdi; pkk lı ile kanka olanlar illa sivil olmak zorunda değilmişmi diyecez? ihanet diyemesekte aptalca bir resimmi diyecez?kim olduğunu bilmeden çekilmiş desek özrü kabahtinden büyük demek lazım sanırım..

klasik olacak ama ergenekon severlerin perinçekli apolu resimlerini yine koymaya gerek yok sanırım..ya da HERON skandalına GIKI çıkmayan apoletli zevatın hala nutku tutulmuş gibi susan AYDIN Doğan medyasının severleri hala sus-pus ? ne yapacaz şimdi? heronlar biizmkilere(pkk ya) çok zayiat veriyormuş diyen tsk mensuplarını ne yapacaz? duyamıyorum.. ne buyurdunuz?yalannnn iftiraa-çamurr vs vs değilmi?​

Ne o ? Erdoğan hakkında çıkan her habere " yalan , iftira " demesini iyi biliyorsunuz. Erdoğan , abuk sabuk işlerinden birini bile açıklayabildi mi bu millete. Oğlunun gemiciğini , akrabalarla yaptığı işleri , toprak sattı , Telekomu sattı hangi birisine adam akıllı açıklamalar yaptı ? Ama o dediğin yok Başbuğ'un oğlunun arkadaşı olayı , yok Heron olayı hepsi YALAN çıktı. Resimleri boy boy Taraf'ta yayınlanan Heron olayında sonuç ne oldu ? Seçtiğiniz adamlar en sonunda " Koordinatlar yanlış yeri gösteriyor , böyle birşey yokmuş " diye gerçeği kabul etti. Kim mi ? VECDİ GÖNÜL! Kaynak mı ? TSK'ya sor istersen. Ama senin başbakanın sizleri öyle uyutmuş ki... Yandaş medya öyle yalan haberleri soktu ki araya ki bunların çoğu da direkt çevirme haberler , sizi öyle uyuttular ki resmen düşman kesildiniz bu ülkenin ordusuna! Şimdi bana bu saatten sonra da millyetçi ayakları yapma. Yok ordumu severimmiş falanmış filanmış. Bunlar boş haberler. Yarın yine bilmem ne operasyonu ile 3-5 subay türlü türlü iddianamelerle içeri girerse bunu da yandaşlar iyice yedirirse o zaman dersiniz " Padişahım çok yaşa! " diye...

öyle yaa bu olayda TSK kaç gündür suskun kaldı ama onu aklamak hükümetin eski derin bakanına düştü, ama ne yazıkki onun o aklama cümleleri boşa çıktı.. zaten hala tsk dan bir açıklama yok. o koordinatlar hantepe den değil diyebilen tek bir kişi çıkmadı tsk dan. şimdiye kadar yoksa yine medya medya dolaşırdı başbuğum.. oys aolayın direk canlı şahidi bir asker o olayın hantepede yaşandığını ve yalanlanamayacağını söylüyor..

o askerin yalan söylediğini de söylese ya vecdi gönül.. diyemez..

haa hadi diyelimki görüntüler hanetepeden değil sizin dediğiniz gibi yani bakanın dediği gibi başka yerden olsun.. peki o yer neresi?başka hangi karakolumuz böyle bir baskın da ha yedi ve acaba ordaki asker şehit sayısı kaçtı bari bunu açıklasınlar.. nerdeee??? her attığı adım her söylediği sözlerle biraz daha batağa çamura batıyorlar... kimi kandırcaklar bakalım...

şehitlerimin artmasından kim çıkar sağlıyorsa haindir...artık bu gerçek çuvala giremiyor maalesef..ellerine yüzlerine bulaşıyor...

bak bakalım görüntüler pc oyunundan den falanmı alınmış?hantepe değilse neresi?

Gazi büyük skandalı doğruladı - Video

Milli Savunma Bakanı Gönül'ün sözlerine bizzat o mevzide savaşan bir askerden yalanlama geldi.

147713_hantepe.jpg

Zaman Gazetesi'nin ulaştığı Hantepe gazisi, açıklamaya tepkili. O, internetten izlediği görüntülerin Hantepe'ye ait olduğundan emin. Dahası teröristlerin el bombası attığı sırada mevziden koşan bu askerlerden birisinin de kendisi olduğunu söylüyor.

Gazi büyük skandalı doğruladı - Video

Tatbikat olmadığını nerden biliyorsun ? Bu da bir ihtimal... Bu olayı da söyleyen ben ya da muhalif medya değil bizzat Vecdi Gönül. Gazi askere söyledi bunları. Şimdi sen şehitlerimin artmasından kim sorumlu ise haindir diyorsun ya o zaman o Baydemir şerefsizini konuşturanlardan hesap soracaksın arkadaşım. TSK'yı ayaklar altına aldılar türlü türlü sahte belgelerle komutanları içeri aldılar. Kaç kişi tutuklandı kaç kişi kaldı geride biliyor musun ? Bunlar olurken , oradan it havlamaları geliyor yok bizim de bir bayrağımız olsun falan diyorlar. 36 yıl hakkında hapis istemi olan Baydemir şerefsizi neden hücreye tıkılmıyor ? Neden seçtiğiniz adamlar Diyarbakır'a sadece müfettiş göndermekle yetiniyor ? Yok Taraf'ın iddiaları , yok Vakit'in iddiaları bunlarla uğraşacaklarına gitsinler devletin parasını afiyetle yiyen ve üstüne vatan hainliği yapanlardan hesap sorsun o seçtiğin hükümet. Bu tür haberleri yapan medya zaten belli. Onların haberlerine de zerre inanmıyorum , yine birşeyler döndü yine fırıldaklar döndü diyorum...

Gönül'ü kaçıran soru!

Gönül'ü kaçıran soru!

Bakan Gönül: Heronlar konusunda resmi bir açıklamam olmadı, olmayacak

resim137074_2.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'takipçiyiz', Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ise "Hiçbir şeyin üstü kapatılamaz" dediği Heron skandalıyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, ilginç bir değerlendirmede bulundu.

Gönül, bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmayacağını söyledi.

Çeşitli inceleme ve açılışlara katılmak üzere seçim bölgesi İzmir'e gelen Bakan Gönül, Adnan Menderes Havaalanı'nda Heron görüntülerine ilişkin sorularla karşılaştı. Gazetecilerin, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Hantepe baskınındaki Heron görüntülerine rağmen yardım gönderilmemesiyle ilgili skandalın hatırlatılması üzerine bakan Gönül, "Resmi bir açıklamam olmadı, olmayacak. Daha önce de olmadı." şeklinde cevap vererek aracına binip uzaklaştı.

kaynak

demekki hükümet kanalından bu bakanın ,tsk nın sessiz kaldığı soruya herkesten önce atlaması ,çatışmadaki askerin açıklamalrından sonra kaçacak yer aramasına sebep olmuş.. sen sus bilmiyorsan TSK cevaplasın bakanım..heronların filmini izleyenler neden sessiz? o askerler göz göre göre nasıl harcandı biri cevaplasın.. cumhurbaşkanı ve başbakanın ,olayın arkası araştırılacak kapatılması söz konusu bile değil demesindne sonra ,derin bakan da SUSMAK zorunda kalmış anlaşılan, aklama gizleme yapılamayacak bu iş.. ha böyle biline...

Geri