gereksiz postLar siLindi.. Bu dk 'dan sonra 2. bi mesaj yazan uyeyi cezaLandırıcam söyLemedi demeyin..
Konunun ßa$ında Müzik HaßerLeri Mod Adayıyım Diye ßeLirttim..
ßen Kendi PostLarımı Gereken Ki$iLer Gördükten ( 1 Gün ) Sonra SiLiorum.. O PostLarda SmodLar GöreßiLir..
SizinLe Ne Sorunum OLaßiLirki..? AsıL Size Sormak Lazım.. Derdiniz Ne..?
Bir Önceki Daha a$ırı oLduqum DönemLerde + weren $irine, $imdi Neden - werior ..?
crazyboy'La Hiç ßi Zaman ii oLmadıkki.. $imdi Sorunumuz oLsun.. Kimse Kimseyi Sewmek Zorunda DeqiL..
Ewet Sorunda Orda ßeni Hiç Tanımadıqınız HâLde Muaßßetimiz oLmadıqı HaLde Kendinizden NasıL ßu Kadar Eminsiniz..? AnLayamıorum..
1. Yaptıqım ßi KuraL ihLaLi Göster.. Son ßanLanmamdan Sonra.. ( En Son Ne Zaman ßanLandıqımıda ßiLmiosundur Yha.. Neise.. )
2. Verdiqin Linkte ßen Post Göremedim.. KLon Dediqin ÜyeLikLe DeeRPaRtY Türewi NickLer.. Alper Enqin OLduqumuda CümLe aLem BiLiyor.. KLon ÜyeLik ALıpta Forumda YaptıkLarımıda Siz DeqiL SmodLar Daha ii ßiLir.. ßen KLon ÜyeLikLerLe ßu Forumda PayLa$ım Yapmaya Dewam Ettim..
3. VeriLen 2. $ansı Ne Kadar ii KuLLandıqımı ßeni Tanıyan(!) Sen DeqiL.. Forum SmodLarı Daha ii ßiLior.. Cünkü OnLar Tanıor ßeni..
4. Tutturmu$$unuz Kaßa UsLup.. Kimin Aqzından Cıktıysa Artık.. Göster ßakaLım Kaßa UsLupLu oLduqum ßi Post.. Tanımadıqın Ki$i Hakkında Yorum Yapma..
Sonuc OLarak Emin OL Sen ReeL'de Benim Sewiyeme GeLemessin..
Ve Eni$tenize OLan Sayqıma Verin..
Ondan DoLayı Size YazacakLarım Bu Kadar..
Siz Siz OLun Tanımadıqınız Ki$i Hakkında Yorum Yapmayın.. Tıpkı ßenim Sizin Hakkınızda Yorum Yapmadıqım Gißi (;[/B]
aLp€r.€nq;2178753' Alıntı:BanLı oLmam Senin Bu Kadar Rahat oLmana Mani DeiL Neron (=
Єηєму;2242940' Alıntı:Moderatör Değilim. Banlayabilrsiniz.