Müzik HaßerLeri A.mod Adayıyım :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyla çok ilgilendiini biliyorum benden sana bi [+] çalışır...

bundan önceki başwurunda yöneticiliğe kabul edilememenin sebebi defalarca kere banlanmış we sayısız clone üyelik almış olmandı, o zamandan bugüne ne deiştide tekrar adaylık koydun anlayamadım, ayrıca dier başwurunu sildirip Dark_Angel'ın bu söylediklerimi yazdığı postundan iz bırakmaman gerçekten akıllıca we o başwuruyu hangi smod geri getirilemez şekilde sildiyse bunun suç olduğunu da biliodur umarım ..

bundan önceki başwurunda yöneticiliğe kabul edilememenin sebebi defalarca kere banlanmış we sayısız clone üyelik almış olmandı, o zamandan bugüne ne deiştide tekrar adaylık koydun anlayamadım, ayrıca dier başwurunu sildirip Dark_Angel'ın bu söylediklerimi yazdığı postundan iz bırakmaman gerçekten akıllıca we o başwuruyu hangi smod geri getirilemez şekilde sildiyse bunun suç olduğunu da biliodur umarım ..

infa Her $eyi Takip Ediyosunuz Ama..

O MesajLarı Hiç ßi Smod SiLmedi.. Sende ßurda Yargısız infaz Yapma..

Forum 04-30-2008 Tarihinde 3 Hafta Önceye Geriye Gitmi$ti..

ßende ßa$wuru Konumu O 3 HaftaLık Süre içinde Acmı$tım..

Umarım Sende $imdi ßüyükLük Yapıp SmodLardan Özür DiLersin ;-)

Bence o bölümün altından kolayca
kalkabilirsin ama sabıka kaydın.. artı ve eksi birbirini dengeliyor.

infa Her $eyi Takip Ediyosunuz Ama..

O MesajLarı Hiç ßi Smod SiLmedi.. Sende ßurda Yargısız infaz Yapma..

Forum 04-30-2008 Tarihinde 3 Hafta Önceye Geriye Gitmi$ti..

ßende ßa$wuru Konumu O 3 HaftaLık Süre içinde Acmı$tım..

Umarım Sende $imdi ßüyükLük Yapıp SmodLardan Özür DiLersin ;-)

özür dileyecek herhangi bi durumum yok benim, bu durumda büyüklük ya da olgunluk yapması gereken kişi sendin, sana hiç bi zaman yönetici olamayacağın söylenildiği halde Bora'nın askere gitmesinden faydalanman gibi =)

[ -1905 ] gercekleri görerek tarafsiz yaklasiyorum =))), sebeplerini yazmaya kalksam roman olur bu gerekceyle yazmiyorum hayirlisi olsun =)

Hackhell'e çok şey kattığının farkındayım. Ama onca clon üyelik bence anormal bir durum. Desteklemiyorum ( -- )

Bora'nın söyledikleri kulaklarımda yankılanıyor
Free takılmaya devam et bence ;) [----]

infa

Dark_Angel'ın bu söylediklerimi yazdığı postundan iz bırakmaman gerçekten akıllıca

ßurda Resmen ßeni SahtekarLıkLa SucLuyorsun..

o başwuruyu hangi smod geri getirilemez şekilde sildiyse bunun suç olduğunu da biliodur umarım

ßir Smod ßenim LafımLa Dark_AngeL'in SonucLandırdığı Konuyu Geri GetiriLmez HaLde SiLmez.. ßunu Kim Yapıcak..? |ChaMuR|'mu FoFeR'mi Genco'mu KaRma'mı react0r'mü ..? ßu ßeraßer CaLı$tığın SmodLara Yaptığın ßüyük ßir TerßiyesizLiktir..

sana hiç bi zaman yönetici olamayacağın söylenildiği halde Bora'nın askere gitmesinden faydalanman gibi =)

ßora'nın Askere Gitmesinden FaydaLandığımı Dü$ünüyorsun ßurdada..

Solariz Kankam'mı..? Forumda Hiç Muhaßßetimiz ßiLe Yoktur SoLarizLe..

Solariz'den Sonra $u Anda Sen GeLiyorsun.. Veya E$itsiniz..

Sen Kankammısın..?

Sonucta En Son Sizin Kararınız GecerLi OLcak.. ßen 2nizinde Yakın Dostu Arkada$ı Kankası veya ßa$ka ßi$eyi DeğiLim..

ModLuk ba$vuruLarını üyenin geçmişte yaptıkLarı,foruma verdiği katkı ve forumdaki duruşuna göre değerLendiriyorLarmış mış...

BöLüme çok $ey katacağına adım kadar eminim, her ne kadar yöneticiLik kriterLerine seni uygun görmeseLerde ben bağLıLığını istikrarını biLgini hep takdir ediyorum biLesin ;P

[+] Fırtına :sigara:

müzik bölümünde ki bütün konularda varsın abi ben yeni üyeyim bana birşey düşmez ama umarım olursun bölümdeki modlardan çok katkın var bence umarım olursun +++++

Öff be abicim öfff !!!

Yorumları başından sonuna kadar okudum. Canım sıkıldı okudum ! Birisi diyor ki siteye bağlılığın tartışılmaz birisi diyor ki clon üyeliklerin var.. Yahu bu adam zaten bağlılığı yüzünden clon üyelik açmış çoğu kez şunu bir kere bir kenara bırakın...

Aslında buraya '' Kişisel sebeplerden dolayı - '' yazacaktım ama yorumlar beni çok sinirlendi...

Öncelikle şunu söylemek istiyorum.. Hackhell Yönetim ulaşılması güç... Yönetimde birlik ve beraberlik söz konusudur! (Her ne konuda olursa olsun..) Eğer birinin bir bakıma eksiği varsa bunu ya kendi zamanla giderir ya da yanına gelen başka birisi.. Bunun en basit örneği benim. Buyur gir içeri Oyun bölümünden.. Benim işim bilgi ve yardım Shark'ın işi de paylaşımdır ... Var mı aksini iddia eden?.. Diğer bölümlerede bakın hepsinde bu böyledir. Zaten zevk olsun diye mod alınmıyor bildiğim kadarıyla...

Şimdi DeerParty, şurada yazıyorum tarihi de not alın bir kenara eğer sen bu konudan mod olup çıkarsan bir çok kişi modluğu bırakmak için sıraya girecektir... Bundan eminim tartışmak istemediğinide biliyorum kimlerin olduğu da tek tek konuda gözüküyor (Diğer arkadaşlarım kusura bakmasınlar..)

Müzik ile uğraştığını biliyorum. Bilginde var. Paylaşımıda seviyorsun. Ama yardımseverlik konusundan bunu hiç görmedim ve diğer yönetici arkadaşlarla anlaşma konusuda görmedim nedense hep zıtsın modlara karşı ..?? Her ne şekilde nerede olursa olsun.. Çoğu kez görüldü...

Sadece uyum sorunu yaşayacağını düşündüğüm için - veriyorum...

..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri