Müzik BöLümüne Rock&MetaL BöLümü AçıLsın Diyen?

Müzik HaberLeri BöLümünde

'' TürkceRapciLer Burda BuLuşuyoruz.. ''

'' Rock Muzik Hakkında Herşey.. ''

BaşLıkLı 2 Sabit Konumuz Var.. ÖnceLikLe Bu KonuLarı Bi CanLandıraLım.. Sonrasında ALt BöLüm İsteriz..

bende destekliyorum. hatta diğer müzik tarzları içinde bölümler açılsın. insanlar istediğimi müziğe daha kolay ulaşşın.

ARKADAŞIM MÜZİK & MP3 BÖLÜMÜDİYE BİR BÖLÜM VAR ORADA İSTEDİĞİN PAYLAŞIMI YAPA BİLİRSİN Kiowa Apache Veya BEN MOD OLURSAK O BÖLÜMDE ZATEN TARZ TARZ AYRILMA OLİCAK YANLIZ SONUÇLARI BEKLİYORUZ DÜŞÜNCEN GÜZEL AMA EKSTRA BİR BÖLÜME GEREK YOK BENCE GEREKSİZ SADECE SONUÇLARIN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUZ

Açılabilir, mp3 olmasada youtube gibi sitelerden grupların videoları konulabilir.

oyle bir bolumun eksikligi hackhell in ayibidir.

Müzik HaberLeri BöLümünde

'' TürkceRapciLer Burda BuLuşuyoruz.. ''

'' Rock Muzik Hakkında Herşey.. ''

BaşLıkLı 2 Sabit Konumuz Var.. ÖnceLikLe Bu KonuLarı Bi CanLandıraLım.. Sonrasında ALt BöLüm İsteriz..

Bende seni arıyodum nereye yazdı diye :)

Arkadaşlar açın gözünüzü Müzik bölümünün içinde hangi konular coşuyo. Kimin konusu süper hit alıo. Aman metalciler aman rockçılar bi bölüm aman rapçiler bir bölüm... Ne olacak iki gün sonra günde 1 2 konu açılan bir alt forum olucak. DeerParty'nin dediği başlıklara kaçınız kaçtane post yazdınız. Ben müzik haberlerine bugün giriyorum. Bakıyorum konulara 1 hafta sonra tekrar girdiğimde bakmış olduum konuları hala ilk sayfaada görebiliyrum. Ama içi boş olarak. Yani müzik bölümünün tümünün içinde bir kargaşa yokki. Sessiz sakin giden bir bölüm. Ayrı bir alt forum açmanın hiçmi hiç gereği yok. Kuru kalabalık oluşturmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

Bende seni arıyodum nereye yazdı diye :)

Arkadaşlar açın gözünüzü Müzik bölümünün içinde hangi konular coşuyo. Kimin konusu süper hit alıo. Aman metalciler aman rockçılar bi bölüm aman rapçiler bir bölüm... Ne olacak iki gün sonra günde 1 2 konu açılan bir alt forum olucak. DeerParty'nin dediği başlıklara kaçınız kaçtane post yazdınız. Ben müzik haberlerine bugün giriyorum. Bakıyorum konulara 1 hafta sonra tekrar girdiğimde bakmış olduum konuları hala ilk sayfaada görebiliyrum. Ama içi boş olarak. Yani müzik bölümünün tümünün içinde bir kargaşa yokki. Sessiz sakin giden bir bölüm. Ayrı bir alt forum açmanın hiçmi hiç gereği yok. Kuru kalabalık oluşturmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

Valla ben buLduğum haberi anında payLaşıyorum ama onLarada DeeRParty'den başkası yorum yazmıyor...:)MiLLet Bakıyor AmaYorum Yok.Müzik böLümünü açarsan ilk sayfada kaç haberin bana ait oLduğunu qörürsün..:)

İşte önemli olan o.. Rağbet yok... O yüzden bölüme gerekte yok..

Önce BöLüme Bir Düzen Gerekiyor Konuşcak Çok Şey Varda Yine Ben Kötü OLcam..

BöLüm Modu Bir Ara Gecmiş Konser EtkinLikLerini Çöpe Gönderdi.. Neymiş BöLüm TemizLiği..

Acarsın Bir Sabit BaşLık Bütün Geçmiş Konser FestivaL EtkinLikLerini Bu BaşLık ALtında TopLarsın..

GeçenLerde Yine Aradığınız BuLamadğınız MüzikLer FiLan Sabit BaşLık YapıLmış..

Bir Sene Orda Yardım İstiyorum BöLümü Durdu.. O Neden KapatıLıp Kendi NickinizLe Sabit BaşLık Açıyorsunuz..

Bırakın Kardeşim Egonuzu Tatmin Etmeyi..

Ben 3 Sene Önce Burda Rapi Tartışıyordum.. Kaç Kişi Vardı O Zaman..

Rock DinLiyoruz Bir Yandanda Şu Anda Bi Kaç Kişi Var KonuşabiLen..

Neymiş Efendim X Sanatçı SevgiLisinden Dayak Yemiş.. Y Sanatçı Frikik Vermiş.. Z Sanatçı Dün Gece ALemdeymiş..

BunLardan Banane Koskoca Magazin BöLümü Var Forumda..

Dediğim Gibi Önce Düzen ve Sabit KonuLara iLgi..

Gimme fuel gimme fire
gimme that wich I desire. (+++++++++)

en azından alt başlıklar açılarak üyelerin dinledikleri müzik başlığında etkinleşmesini ve bölümün canlanmasını denemek iyi bi fikir gibi
en kötü ihtimalle başarısız olursa eski haline geri çevrilir
denemeye değer bence

+1618

Denemekte yarar var. Daha derli toplu olur.

Geri