müslümanla ermeni

tanık

New member
Reaction score
0
Eski Osmanlı zamanında aylardan Ramazan... Müslüman bir tüccar ile ermeni bir tüccar alışveriş yapmışlar. Müslüman hesapta ermeniye bayağı bi geçirdiğini düşünürken eve gidip bi hesaba oturmuş ki 'ermeni bizimkine öyle böyle
geçirmemiş. o hışımla iftarı beklemeden koşmuş ermenilerin kahvesine ve kahvenin sahibine Kirkor'u sormuş.

-nerde lan o kirkor denilen pezevenk?

-aman paşam ne oldi?

-ulan o ibne herif bana bu mübarek ayda çok büyük bi kazık attı. söyleyin ona bi yakalarsam onu ibreti alem için gördüğüm yerde domaltıp si....''

-tamam paşam. oldu paşam deyip bizimkini göndermiş

kahveci. biraz sonra Kirkor girmiş kahveye.kahveci:

-aman Kirkor kaç. biraz önce biri geldi. Seni valla gördüğü yerde si....''

Kirkor: aman bre demiş. İstanbul koskoca şehir. nerde bulur nerde si...r? sen bi cay ver. neyse içmiş çayını bi çıkmış ki bizimki karşıda bunu bekliyor.

Kirkor başlamış kaçmaya. Kirkor kaçıyo bizimki kovaliyo. Kirkor kaçıyo bizimki kovalıyo. en sonunda Kirkor binaya giriyo.

Tabi bizimkide arkasından. Kirkor bakıyo kaçacak yer yok. ikinci katta çıkıyor. pencereyi kaldırıyo atlıycak ama çok yüksek.

Eee adamda geliyo ama. en iyisi atlamak diyo, kafayı bi çıkartiyo pencere kafasına iniyo. kafa dışarda vücut içerde. bizimki bakıyo pozisyon müsait. Kirkorun g..ündeki salvari indiriyor, kendininkini de indiriyo tüm gücüyle bi geçiriyoki

Kirkor yandım anam diyor. bizimki tam gidip gelmeye başlıycakken "has...tir" diye düşünüyo. ulan gitti oruç. napıcam napıcam diye sesli sesli düşünürken en iyisi top atılıncaya kadar beklemek diyor. Bunu duyan Kirkor o sırada

Aşşaağıdan geçmekte olan imamı görüp imama bağırıyor:

-imam efendi, imam efendi. kaçta atılacaktır bu top?

imam bakmış bağıran Kirkor

-sanane lan demiş. sen Müslüman değilsin, bişey değilsin. sana ne topun kaçta atılacağından?

bunu duyan Kirkor hemen cevaplamış:

-öyle deme imam efendi. vardır içimizde bi parça Müslümanlık...

töbe töbe :) ama güldüm :p

heheheh Güldüm sonu iyimiş =)

çok güzel yaa ellerine sağlık..:D:D:D

Geri