MüsLüman TürkLer ırkçı değiLdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikRa

Banned
Reaction score
0
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, “Türklerin İslam'ı kabulünden beri bizim milliyetçilik anlayışımız içinde hiç ırkçılık olmamıştır” diye konuştu. Ümraniye'ye bağlı Alemdağ Belde Belediyesi'nde partisine katılım dolayısıyla düzenlenen törene katılan Ağar gündeme iliştkin soruları cevaplandırdı.

Ağar, “MHP ile AK Parti arasındaki milliyetçilik tartışmalarına' ilişkin bir soru üzerine, “Türklerin İslam'ı kabulünden beri bizim milliyetçilik anlayışımız içinde hiç ırkçılık olmamıştır. Ne başbakan bilir o işi, ne başkaları bilir. Türkiye'nin milliyetçiliği ülkeyi böldürmeyen bir milliyetçiliktir. Türkiye'nin milliyetçiliği, ülkeyi daha zenginleştiren, kalkındıran, büyüten ve bu büyüklüğü daha adaletli bir şekilde paylaştıran milliyetçiliktir. Bu, Türkiye'nin bekasını, sınırlarının değişmezliğini, ülkenin bölünmez birlikteliğini savunan bir milliyetçiliktir' diye konuştu

Haberin Kaynağı

güzel konuşmuş

Biz ki miLLiyetçiLik yapmadan yüzyıLLarca dünyaya söz geçirmişiz.Şimdi bu da neyin nesi böyLe..

miLLiyetçiLik sadece bir akım oLmaktan çıkıp
yaşama şekLi oLacak
Bu günLeri göreceğiz...

amin...!!!

أĸяα' Alıntı:
miLLiyetçiLik sadece bir akım oLmaktan çıkıp
yaşama şekLi oLacak
Bu günLeri göreceğiz...
İnşallah;
O ruh ki, Atillayla avrupayı dize getirdi.
O ruh ki, Kürşadla çine sed yaptırdı.
O ruh ki, Alparslanı anadoluya soktu.
O ruh ki; Fatihe istanbulu fethettirdi.
O ruh ki; Mustafa Kemalle istiklalimizi sağladı.
O ruh ki; Türkeşe Başbuğ dedirtti.

M.Ağar İyi Bir Konuya Değinmiş. Bu Sözler Türk Milliyetçiliği İçin Önemli, Hem Milliyetçi Hemde Başka Görüşten Olanlar İçin Anlamlı Sözler. Bu Sözler Bence Herkes Tarafından Tam Olarak Anlanması Gereken Sözler...

Dünyaya geLiş amacını biLmeyen insanLara göre herşey boştur zaten sadece kendi biLdiğini sandıkLarı...

bu arada Texas farkLı bir bakış açısı oLmuş :durdurun
katıLmamak eLde değiL :D

LaZiSH' Alıntı:
Biz ki miLLiyetçiLik yapmadan yüzyıLLarca dünyaya söz geçirmişiz.Şimdi bu da neyin nesi böyLe..

Sanıyorsam Cümle Şöyle Olacaktı...

Biz ki FAŞİSTLİK( KAFATASÇILIK ) yapmadan yüzyıLLarca dünyaya söz geçirmişiz.Şimdi bu da neyin nesi böyLe

Osmanlı Ve Diğer Tüm TÜRK devletleri Milliyetçilik Yapmıştır ancak.. FAŞİSTLİK YAPMAMIŞTIR:.!

konunun başlığı tam olarak şöyle:MüsLüman TürkLer ırkçı değiLdir..

bence önemli ayrıntı Türk milletinin önündeki müslüman sıfatıdır..Ve o sıfat bütün milletlerin de üzerindedir...Müslüman olmayan Türkler le işim olmadığı gibi Müslüman Ermeniler , Fransızlar , İngilizler ve Dünya üzerindeki bütün milletlerden müslümanlar kardeşimdir....Başka da ölçü , izan felan tanımam...Yani insanların Türk mü yoksa başka milletlerden mi olduğuna bakmadan önce müslüman mı değil mi ona bakmayı yeğlerim.....

Edit:Bu arada tarihin hiç bir dönemiinde Türk Devletleriinin salt ırkçılık yaptıkları görülmemiştir.Zaten sadece Selçuklu ve Osmanlı ırkçılık yapmış olsalardı Dünya üzerinde Ermeni ve Yahudi diye bi şey kalmazdı...

güzel söylemişte
şunu unutmayalım
siyasi partiler isimler vs.
kısacası
FORUMDA SİYASET YASAKTIR!

eiffel' Alıntı:
konunun başlığı tam olarak şöyle:MüsLüman TürkLer ırkçı değiLdir..

bence önemli ayrıntı Türk milletinin önündeki müslüman sıfatıdır..Ve o sıfat bütün milletlerin de üzerindedir...Müslüman olmayan Türkler le işim olmadığı gibi Müslüman Ermeniler , Fransızlar , İngilizler ve Dünya üzerindeki bütün milletlerden müslümanlar kardeşimdir....Başka da ölçü , izan felan tanımam...Yani insanların Türk mü yoksa başka milletlerden mi olduğuna bakmadan önce müslüman mı değil mi ona bakmayı yeğlerim.....

Edit:Bu arada tarihin hiç bir dönemiinde Türk Devletleriinin salt ırkçılık yaptıkları görülmemiştir.Zaten sadece Selçuklu ve Osmanlı ırkçılık yapmış olsalardı Dünya üzerinde Ermeni ve Yahudi diye bi şey kalmazdı...

Kusura bakma ama o zamanda dine dayalı faşizm olur o.Hem kafatasçılığa hayır diyorsun hemde dini kafatasçılık (din faşizmi de diyebiliriz) yapıyorsun o da ilginç :D

İnsanları sadece insan oldukları için sev dine bağlama olayı bu kadar netice itibariyle hepimiz kardeşiz ve yaşayacak başka bir dünya da olmadığına göre hep bir arada paşa paşa yaşayacağız.

Osiris bu dini faşizm diye birşey yoktur..

Allahın direkt emridir bu..ve özeLLikLe hraistiyanLar ve yahudiLer için çiziLmiş gayet kesin sınırLar vardır..Şimdi burayı Kur´an dan ayetLer iLe doLdurmaya hiç gerek yok daha önce fazLasıyLa vermiştik bunLarı..
MiLLi duyguLarın faşizmi oLur ama manevi değerLerde faşizm çok komik düşüyor.. Takva dersen eyvaLLah ederim

أĸяα' Alıntı:
Dünyaya geLiş amacını biLmeyen insanLara göre herşey boştur zaten sadece kendi biLdiğini sandıkLarı...

bu arada Texas farkLı bir bakış açısı oLmuş :durdurun
katıLmamak eLde değiL :D

iş ara kendine ikra sözlerine de dikkat et...!
kişisel saldırıya geçme..! reel dünya çok farklı...!

KişiseL saLdırıya geçen ben değiLim..
Sende baLtaLama yapma..
Ayrıca sen rahat oL ben gerçek hayatın farkLıLıkLarını biLiyorum..

أĸяα' Alıntı:
KişiseL saLdırıya geçen ben değiLim..
Sende baLtaLama yapma..
Ayrıca sen rahat oL ben gerçek hayatın farkLıLıkLarını biLiyorum..

sensin sen. eğer ne yazdığını anlayamıyorsan senin
seviyene inemem. ben baltalama yapmıyorum. kendi
yorumumu söyledim sadece çıkıpda kimseye laf atmadım
senin gibi. dediğim gibi dikkat et..! kendine gerçek farklı..!
gerçekler can acıtır..! dahada birşey yazmam gereği yok çünkü

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
dediğim gibi dikkat et..! kendine gerçek farklı..!
gerçekler can acıtır..! dahada birşey yazmam gereği yok çünkü

Bunun tehdit oLarak aLmam gerekiyorsa eğer organize sanayii deyim herzaman bekLerim..Niyetin varsa geLmeye özeLden daha detayLı biLgi verebiLirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri