Müslüman olanlar,Müslüman Olmuş ünlüler

eLine Sağlık GüzeL Ve İlginç Bi Çalışma oLmuş ;)........

Cok guzel bir arastirma olmus ama keske kaynak vererek
yazsaydin bazi seyleri. Mesela Kakanin Musluman oldugu bir kac defa
haber yapildi fakat menejeri ve kendisinden de aciklama geldi musluman
degilim diye. O yuzden Kakayi gordukten sonra listede, listenin guvenirliliginden
biraz da olsa hak verirsin suphe etmeye basladim...

Mesela "KAKA: MÜSLÜMAN OLMADIM" baslikli haber..
http://www.netbul.com/italya/italyadisp.asp?id=275788&p=2

Ayrica Will Smithin yillarca Musluman oldugu soylenir ki pek cok
yerde soylemler uzerine bu haberleri tasir ama ben pek cok yerde
guvenilir olarak Will Smithin ben Muslumanim dedigini goremedim..

Eline saglik..

ishynum846' Alıntı:
Cok guzel bir arastirma olmus ama keske kaynak vererek
yazsaydin bazi seyleri. Mesela Kakanin Musluman oldugu bir kac defa
haber yapildi fakat menejeri ve kendisinden de aciklama geldi musluman
degilim diye. O yuzden Kakayi gordukten sonra listede, listenin guvenirliliginden
biraz da olsa hak verirsin suphe etmeye basladim...

Mesela "KAKA: MÜSLÜMAN OLMADIM" baslikli haber..
http://www.netbul.com/italya/italyadisp.asp?id=275788&p=2

Ayrica Will Smithin yillarca Musluman oldugu soylenir ki pek cok
yerde soylemler uzerine bu haberleri tasir ama ben pek cok yerde
guvenilir olarak Will Smithin ben Muslumanim dedigini goremedim..

Eline saglik..

Kardeşimm.Ben zaten konunun gerisindede bunu belirttim.Hiçkimse konusunda garanti veremem sizlere zaten.Bana kalsaydı hepsi müslüman olsun isterdim fakat basında çıkan haberlere göre bende sizlerle paylaşıyorum neden herkez aynı şeyi söylüyor benmi size anlatamıyorum anlamadımki.Ona bakılırsa ingiltere prensinin bile müslüman olduğu son yıllarda ortaya çıktı ama kendisi "94 yılında müslüman olmuş.Tıpkı ing.prensi gibi diğerleride kalkıp basının önünde ALLAHUEKBER BEN MÜSLÜMANIM diye bağırmıyor hepsi.İsimler yukarda .netten detaylı bilgi bulabilirsiniz Vallahi elimde olsa hepsiyle röp.yapar video koyardım ama yok!!
Ya ben size derdimi anlatamıyorum yada siz beni anlamak istemiyorsunuz.Sanırım en doğru olacak olan şey konunun kapanması....

Liη & Liη' Alıntı:
ohah adam en radikal hristiyanlardan

siz de ne yaptınız hocam :vur

Çok doğru Kaka çok radikal bi hristiyan en son açıklamasında zaten bakir olduğunu nişanlısınında bakire olduğunu ve hristiyanlığa uygun bir biçimdeki (müslümanlık içinde geçerli) kendilerini birbirlerine sakladıklarını falan söylemişti.araştırıken biraz daha dikkat piliz :victory

Diğerlerini bilmiyorum ama emeğin için ty

Hocam eline koluna saglık ugrasmıs bulmuş getirmiş bize sunmussun...:victory
İçlerinde ilk defa duydugum insanlar revaçta cogunu bilmiyodum gerci kim gemiş gecmemiş bizi pek ilgilendirmez herkezin kendi gorusu inancı....
Ama bence sen o kaka'yı ordan sil...baksana millet ona kitlenmiş:vur sen istersen 40 sefer yaz resmi sitedinde acıklama yapmıs die okuyanmı var sanıyosun liste ya okunuyo ya okunmuyo hemen msj bölümüne geciliyo gordugum kadarıyla...Sen altta nerden nasıl buldugunu yazmıssın ama sanırım kimse okumuyo ve pek kimsenin umrunda deilmiş gibi:saskin

Eline saglık tekrardan....

şu " Vieria " italya milli takımında oynayan mı

Arkadaşlar MiCHAEL JACKSON un dünya çapında ve Türkiyedeki çoğu fan club üne üyeyim we bu konuyu derinlemesine araştırdım ağabeyi 1989 yılında Müslüman oldu ve ağabeyinin NEW MUSLIM dergisine yaptığı açıklamaya göre M.JACKSON KESİNLİKLE MÜSLÜMAN

ilginç bazı isimlere baya şaşırdım

ya acaip süper bi konu acmissin kardesim. Bazi isimlerde acaip sok oldum
mesela:Ice Cube, Will Smith, Montell Williams, Buster Rhymes, Ne-Yo, Van Persie, The Game,
AKON, Kanoute veya Wesley Snipes
Eline Saglik sen tsk hakettin adamim ;)

(Bilal) Frank Ribery (Bayern Munhen)

Van Persie (Arsenal)

Muhammed Zidan
Yaya Toure (Barcelona)
Kolo Toure (Arsenal)
Zlatan İbrahimoviç

Vieria
Mahmoudha Diarra (Lyon)

Hasan Salihamidzic (Bosna-Bayern Münih)
bunları bilmiyordum ..