Müslüman Olan Herkez Baksin Lütfen [ Tsk istemiom Önemli Olan YOrumlar ]

amma karısmıs burası yaw bikaç saat girmedim baya yorumlar gelmis. bi ajan olmamıstım onu da oldum:) arkadaslar gecelim bunları yaa yapmayın. inanmayın bu hurafelere. Atatürk meselesine gelince, adamın sözleriyle karanlık kafalarınızı aydınlatmaya calısıyorum ama basarılı olamamısız maalesef. Neyse bana satasmayın laf atmayın da (ajan gibi mesela) ben de yazmak zorunda kalmiim.
Böyle hurafelere inanmayalım... Kolunuzdaki saati de dikkatle dinlerseniz ondan da Allah sesi cıktığını duyabilirsiniz. Allahın büyüklüğünü bu hurafelerde aramayalım
NeRoN_64 ne konu actın aga yaaa

ogamemanya' Alıntı:
amma karısmıs burası yaw bikaç saat girmedim baya yorumlar gelmis. bi ajan olmamıstım onu da oldum:) arkadaslar gecelim bunları yaa yapmayın. inanmayın bu hurafelere. Atatürk meselesine gelince, adamın sözleriyle karanlık kafalarınızı aydınlatmaya calısıyorum ama basarılı olamamısız maalesef. Neyse bana satasmayın laf atmayın da (ajan gibi mesela) ben de yazmak zorunda kalmiim.
Böyle hurafelere inanmayalım... Kolunuzdaki saati de dikkatle dinlerseniz ondan da Allah sesi cıktığını duyabilirsiniz. Allahın büyüklüğünü bu hurafelerde aramayalım
NeRoN_64 ne konu actın aga yaaa

hurafenin anlamini biliyomusun acaba..?
aydinlanmak icin Ataturkun laflarina gerek duyuyosan bu senin zaafindir sen bunu kendine sakla, olmus insandan medet beklemeyi birakin artik utanmasaniz tapacaksiniz bari mezarinda rahat birakin Atamizi eger bu ulkede bu kadar Ataturk dusmani varsa sizin gibi Allah ile Ataturku kiyaslayanlar yuzundedir..yeter artik Ataturku din dusmani olarak gostermeyi birakin beyninizi kullanin bea :vur

sideways' Alıntı:
hurafenin anlamini biliyomusun acaba..?
aydinlanmak icin Ataturkun laflarina gerek duyuyosan bu senin zaafindir sen bunu kendine sakla, olmus insandan medet beklemeyi birakin artik utanmasaniz tapacaksiniz bari mezarinda rahat birakin Atamizi eger bu ulkede bu kadar Ataturk dusmani varsa sizin gibi Allah ile Ataturku kiyaslayanlar yuzundedir..yeter artik Ataturku din dusmani olarak gostermeyi birakin beyninizi kullanin bea :vur

Maşallah pek derin saçmalamışsın kardeşim sende ya.Karışmayayım diyorum bu kadarına da pes doğrusu.Atatürkle Atatürkçülükle ne kadar alakasız olduğun sözlerinden belli oluyor.Ya çok cahilsin yada çok fena halde Atatürk düşmanısın ki her iki durumda çok vahim.Sana tavsiyem acilen Tarih kitapları okumandır.Belki duyduğun zırvalara değil de okuduğun gerçeklere inanırsın.

1-Kimse Atatürkle Allahı kıyaslamaz o kadar gerizekalı değil insanlar.

2-Kimse Atatürkten medet ummuyor.O sadece bir önder bir yol göstericidir ne bir peygamber ne de süper kahraman o insandır.O yüzdendir ki "Benim naçiz vücudum bir gün elbet yok olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır" demiştir.Pek çok insanda onun sözlerinden feyz alır.Şüphesiz çağının en ileri görüşlü ve en Başarılı lideridir.Bu nedenle insanların onu örnek alması sağlığında söylediği sözleri düstur ve şiar edinmesi normaldir.

3-Kimse Atatürkü din düşmanı felan göstermiyor Atatürkü din düşmanı olarak görenler sadece Şeriatçı ve din bezirganı olan kesimdir.Forumda Atatürk bölümünde Atamızın dinimiz hakkında söylediği güzel sözleri "okursan" eğer gerçeği çok kolayca görebilirsin.Atatürkün karşı olduğu din değil dini kullanarak halkı sömürenlerdir.İnsanları din ile kandıranlardır.

bunca yüzyıllarda olduğu gibi bugün bile ulusların bilgisizliğinden ve bağnazlığından yararlanarak binbir türlü siyasal amac ve kişisel çıkar sağlamak için dini arac olarak kullanmak girişiminde bulunanların yurt içinde ve dısında war olusu bizi bu konuda söz söylemekten ne yazıkki şimdilik alıkoyamıyor. İnsanlıkta din konusundaki duygu ve bilgi HER KONUDAKİ SAÇMALIKLARDAN SIYRILARAK GERCEK BİLİM VE TEKNİK IŞIKLARIYLAARANIP OLGUNLAŞINCAYA DEĞİN DİN OYUNCULARINA HER YERDE RASTLANACAKTIR.

(Nutuk. Sayfa253)
Atamızın adından ne kadar da rahatsız oldunuz arkadaslar. Bikaç güzel sözünü de sizden beklerdim.

al sana bi kaç güzel söz

" Ey iman edenler! Allah'tan korkun ve doğru söz söyleyin "(Ahzab/70)

" Ölüm Sana gelinceye dek Rabbine İtaat et " (Hicr/99)

" İnsanlar arasında Allah'ı bırakıp da ona ortak koşanlar vardır. Onları, Allah'ı severcesine severler. Mü'minlerin Allah'a olan sevgisi daha güçlü bir sevgidir. Zulmedenler azaba uğrayacakları zaman bütün kuvvetin Allah'ın olduğunu ve Allah'ın azabının pek şiddetli olduğunu bir bilselerdi. " (Bakara/165)

" (Mallarınızı) Allah yolunda harcayın. Kendi kendinizi tehlikeye atmayın. İyilik edin. Şüphesiz Allah iyilik edenleri sever. " (Bakara/195)

" Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyiliğe asla erişemezsiniz. Her ne harcarsanız Allah onu bilir. " (Al-i İmran/92)

" Öyle bir günden sakının ki o gün hiç kimse bir başkası adına bir şey ödeyemez. Hiçbir kimseden herhangi bir şefaat kabul olunmaz, fidye alınmaz.Onlara yardım da edilmez. " (Bakara/48)

" Göklerin, yerin ve bunlardaki her şeyin hükümranlığı yalnızca Allah'ındır. O her şeye hakkıyla gücü yetendir " (Maide/120)

ilginç gerçekten daha önceden de duymuştum

arkadaşlar yapmayın allah aşkına bizim dinimiz akıl mantık dinidir ogamemanya'ya katılıyorum o aslanın neden öyle sesler çıkardığının mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır insanlar böyle şeyleri hep sapıtıyor gerçek dindar böyle şeylere ihtiyaç duymaz allah'ın varlığına inanmak için

osiris_cemo' Alıntı:
Maşallah pek derin saçmalamışsın kardeşim sende ya.Karışmayayım diyorum bu kadarına da pes doğrusu.Atatürkle Atatürkçülükle ne kadar alakasız olduğun sözlerinden belli oluyor.Ya çok cahilsin yada çok fena halde Atatürk düşmanısın ki her iki durumda çok vahim.Sana tavsiyem acilen Tarih kitapları okumandır.Belki duyduğun zırvalara değil de okuduğun gerçeklere inanırsın.

1-Kimse Atatürkle Allahı kıyaslamaz o kadar gerizekalı değil insanlar.

2-Kimse Atatürkten medet ummuyor.O sadece bir önder bir yol göstericidir ne bir peygamber ne de süper kahraman o insandır.O yüzdendir ki "Benim naçiz vücudum bir gün elbet yok olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti İlelebet payidar kalacaktır" demiştir.Pek çok insanda onun sözlerinden feyz alır.Şüphesiz çağının en ileri görüşlü ve en Başarılı lideridir.Bu nedenle insanların onu örnek alması sağlığında söylediği sözleri düstur ve şiar edinmesi normaldir.

3-Kimse Atatürkü din düşmanı felan göstermiyor Atatürkü din düşmanı olarak görenler sadece Şeriatçı ve din bezirganı olan kesimdir.Forumda Atatürk bölümünde Atamızın dinimiz hakkında söylediği güzel sözleri "okursan" eğer gerçeği çok kolayca görebilirsin.Atatürkün karşı olduğu din değil dini kullanarak halkı sömürenlerdir.İnsanları din ile kandıranlardır.

dostum Atturku dusman olarak gosterenler seriatci demissin peki sana bi soru sormak istiyorum sen seriat ne demek seriatci demek ne demek soleyebilirmisin

atatürk canlansaydı , atatürkçüyüm diyenleri asıp keserdi heralde.. laiklikten düşünce özgürlüğünden bahsedenlerin dine olumsuzluğu ne?

Kisiye Hitaben Mesaj Yazmiyalim !!!!!!!

CaRteL' Alıntı:
dostum Atturku dusman olarak gosterenler seriatci demissin peki sana bi soru sormak istiyorum sen seriat ne demek seriatci demek ne demek soleyebilirmisin

Çok şükür biliyorum.O nedenle benim yolum Atatürk'ün yolu .Ama sen biliyormusun emin değilim.Aslında sayfalar dolusu yazabilirim o konu hakkında ama gerek yok üşenmezsen arar bulursun.

Aslında Ne olduklarını ne yapmaya çalıştıklarını gösteren tonlarca belge ve bilgi var internete girebildiğine göre bu bilgilere de ulaşabilmen mümkün.

ALLAH DIYEN ASLAN Tüm Videolar Youtube'den Kaldırılmışş

osiris_cemo' Alıntı:
Çok şükür biliyorum.O nedenle benim yolum Atatürk'ün yolu .Ama sen biliyormusun emin değilim.Aslında sayfalar dolusu yazabilirim o konu hakkında ama gerek yok üşenmezsen arar bulursun.

Aslında Ne olduklarını ne yapmaya çalıştıklarını gösteren tonlarca belge ve bilgi var internete girebildiğine göre bu bilgilere de ulaşabilmen mümkün.

çok şükür bende biliyom ama senin bilmediğin açık şeriat demek tek cümle ile söliiyim ALLAH ın kanunları demektir eğer kimki bu kanunları terk eder yeni kanunlar çıkarım onlar uyarsa bu tautluktur ve tautluk şirke girer şeriatçılığı bize kartel medyalar kndi istedikleri gibi gösterdiler kendi kafalarına göre maskeler giydirdiler araştırması gerken biri varsa bence sen araştır kardeşim.....

Onu bunu bilmemde bu laiklik hususu bi bizim melekette sorun avrupası olsun amerikası olsun adam lar meclisde ve mahkemede kutsal kitaplarının üzerine yemin ediyolar bizde bu 2 ortama girsin meleket sallanır yani bu adamlar bizi bunla oyalarken kendileri asıl işlerle ugrasıp bizden öteye gidiyolar bizde laiklik bilmemne die birbirimizi yiyoruz universitelerimiz bile ilk 500 e giremiyor
Benim düşüncem atatürk yaşasaydı ya bize çok kızardi yada ben neden kurtardımki bu memleketi derdi birbirimizi yemekten başka bişey beceremiyoruz
sonuc olarak inanan inanmayan mutlaka birgun kalp atışlarınız duracak işte o zmn neyin ne oldugu anlaşlır

Öldürme yetkisine sahip olup öldürmüyorsan güç budur.

CaRteL' Alıntı:
çok şükür bende biliyom ama senin bilmediğin açık şeriat demek tek cümle ile söliiyim ALLAH ın kanunları demektir eğer kimki bu kanunları terk eder yeni kanunlar çıkarım onlar uyarsa bu tautluktur ve tautluk şirke girer şeriatçılığı bize kartel medyalar kndi istedikleri gibi gösterdiler kendi kafalarına göre maskeler giydirdiler araştırması gerken biri varsa bence sen araştır kardeşim.....

Bravo :D maşallah şeriatın ne olduğunu çok güzel anlatmışsın :D

Oldukça bilgi noksanlığın olduğu belli .Kusura bakma bundan sonra bu konuya cevap yazmayacağım sen bildiğin gibi yaşa ama ufak bir tavsiyem var azıcıkta olsa kitap oku.Dinine düşkün birisin belli ama önce "ikra. bismirabbikellezi alak"(oku. yaradan rabbinin adıyla) Kur-an daki ilk ayeti anla ve hayatında tatbik et.

Cemaat yayınlarının dışında birşeylerde oku ki gerçek ne imiş gör.Hayat daracık bir pencereden anlam verilemeyecek kadar büyük mucizeler ve acı gerçeklerle dolu belki bir gün görürüsün ve anlarsın.Belki günün birinde bu gün ardından gittiğin kanaat önderlerinin kirli yüzlerini ve çıkar ilişkilerinin farkına varırsın.

Benim söylemek istediklerimi anlamamışsın sana tavsiyem 2-3 sefer daha oku umarım anlarsın.

ıßReT aLıNaCaK ßı oLaY...T$K eDeRıM

Haberlerde de izlemiştim...Eline sağlık...Güzell bi paylaşım...

Geri