Müslüman Olan Herkez Baksin Lütfen [ Tsk istemiom Önemli Olan YOrumlar ]

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
bi arkadasım da saatin tıklamasını aynı seye benzetim saat Allah diyo demisti.
kecin bunları arkadaslar. Allahın warlığı zaten kutsal kitabımızda war. Gecenlerde vetereniren biri bu dawranısın cok normal olduğunu söyledi zaten

Neron bence Din konusunda kaynağından emin oLmadığın ifadeLeri ( ayet veya hadis) ya kaynağıyLa birLikte payLaş yada hiç beLirtme bence

arkadaşlar bu mümkün değilmi sizce? neon kardeş ben bu görüntüleri 1 yıl öncede izlemiştim kim ne diye inanmaz bilmem ama bu mümkündür herkez bu olaya ayakta tekbir getirerek şahid olurken inanmayanların olması ne yazık.

Allah herşeye kadirdir.Bunun sadece mucizelerle sınırlı kalmadığına inanmamak ne üzücü.Zaten en büyük mucize insan değilmi?İnsana zikr gücü veren Allah hayvanada veremezmi?Paylaşım için teşekkürler.

(Bu aslan rusya hayvanat bahçesinden bu olay sebebiyle gönderilmiş olan aslandır)

saygılarımla

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışındat yol gösterici aramak gaflettir, cahilliktir, doğru yoldan sapmaktır. Yalnız ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının gelişimini anlamak ve ilerlemeleri zamanında takip etmek şarttır. Bin, iki bin, binlerce yıl önceki ilim ve fen lisanının koyduğu kuralları, şu kadar bin yıl sonra bugün aynen uygulamaya kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir. 1924

Mustafa Kemal ATATÜRK

saol kardesım dogru bır tespıt ama korku bolumunde werılmıstı.

kim ne derse desin ben sonuna kadar inaniyorum

isteyen inanır isteyen inanmaz kimse kimseye baskı yapamaz...

ALLAH`ı bulan neyi kaybeder! we o`nu kaybeden, neyi kazanır?

bu asLan fıkara fLanda anLatıomush duyduuma göre :)

bırakın bu ishLeri yha !..

Arkadaslar Atatürkün Düsüncelerini SAvunmusumtur Atatürkcü Denilcek KAdarda Atatürkü Severim Atatürkün Söyledigi Seyi Neden Yazma Geregi Duydun Anlamadim

Ikra Tamam HAklisinda Orda ki Görüntü Aldatmaca Falan Deil YAni Milletde Var Orda Farkindaysan Benim Tüylerim Diken Diken Oldu PAylastim

Yorumlarinizi Bekliyorum Yazdim Zaten Sorun Deil ELestiride Olabilir

NeRoN_64' Alıntı:
Arkadaslar Atatürkün Düsüncelerini SAvunmusumtur Atatürkcü Denilcek KAdarda Atatürkü Severim Atatürkün Söyledigi Seyi Neden Yazma Geregi Duydun Anlamadim

çünkü o gerçek bir Atatürkçü !

emeğine sağlık kardeşim bu söylediğin çok doğru neron
lütfen tartışma ortamı yaratmayalım herkes yorumunu yazıp çıksın

Herkez inanmak istediğine inansın... yakında orayı türbeye çevirir cahiller.. aslana bile taparlar..

J@CK@L' Alıntı:
çünkü o gerçek bir Atatürkçü !

o Şey herneyse gerçek vea deiL biLemem..Ama ogame kardeşimizide ne zaman görsem her defasında dinLe ilgiLi bir konu oLsa hemen atatürkün sözüyLe karşıLık verio tmm bende ATATÜRK'ü sewiorum ama bi yere kadar MüsLümanLığımın önüne geçemez..Bu nasıL atatürkçüLükse LaikLik nerde??atatürkçü ama dinLe devLeti ayırmayı öğrenememiş..Bis öLdüğümüzde atatürkün nutukLarını sormucakLar kutsaL kitabımızda adı geçenLeri sorucakLar..o yüsden bırak bu saçmaLama ModLArını ogame kardeşim..

Edit: ATATÜRK'Ü BİZDE SEWİOZ HER KONUYA SOKULMASI SAÇMA GELİO SADECE ÖZELLİKLE DİNİ KONULARDA..ÖLMÜŞ ADAMIN KEMİKLERİNİ SIZLATİOSUNUZ..BİLİOMUSUNUZKİ ATATÜRK NEKADAR DİNCİ VEYA DEİL BAŞKALARININ AĞZINDAN KONUŞMA YAPMAYIN EZBERCİ OLMAYIN..ÖLMÜŞ İNSANDANDA MEDET UMMAYIN YUKARDA Bİ ARKADAŞ YAKINDA BUNLARA TAPARLAR TÜRBE YAPARLAR DEMİŞ ÖLMÜŞ İNSANDAN MEDET UMMAKTA PUTPERESTLİKTİR..

Arkadaş Atatürk'ün bir sözünü yazarak düşüncesini belli etmiş. Cevap verilcek birşey de yazmamış!Neden hemen kendisine sataşıyorsunuz? O kimseye sataşmamış ki?
Şimdi sen onun avukatımısın diyecek bazıları ama bu avukatlık değildir. Konuya karşı değil kişilere karşı yazanlara forumun bir üyesi olarak uyarıdır.

Hem Ben Orda Din ile Konu Acarken Atatürke Laf Falan Atmadim KArdesler Yanlis Anlasilmasin Bende Atatürkü Cok severim........

Bişe yazmicaktım ama bazı satasmalar war ve yazmak zorunda hissettim kendimi.
Kimler Atatürkçü kimler değil zaten belli oluyor. Atatürkçüyüm denmeyle Atatürkçü olunmaz Atatürkçü yasanır ilkeleriyle dewrimleriyle. Atatrürkle karsılık wermemin nedeni ise bilirsiniz ki ulu önder bu ülke biz gencele emanet ve ülkemizi muassır medeniyete tasımamız bizim görewimiz fakat bırakın ileri gitmeyi biz geri gitmek için cırpınıyoruz. Türbe konusunda sana aynen katılıyorum ѕıƒıя∂σкυz kardeşim. Bu sacma konunun bu kadar uzamasına inanamıyorum. Ölmüşüz yaa biz

ayrıca kırmızı yazılarından dolayı da seni kutluyorum kardeşimm

yaw aslanın Allah diye zikretmesiyle Atatürkün ne alakası var Allah rızası için ya.Siz böyle söyleyince bizde Atatürk karşıtı gibi duruyoruz hayret bişey.ogamemanya denen kişide zaten her defasında laf koymaya çalışıyorda hadi bakalım.Bize haddimizi bildirmeye kalkışmadan önce lütfen bazıları kendi haddini bilsin.Biz Allah diyoruz atatürkün ne alakası var.İzleyin teşekkür edin beğenmediyseniz yukarıda en sağda X butonuna basın bu kadar uzatıpta nutuk atmanın ne manası varya.Boş boşunu durup durduk yere tartışma çıkartıyorsunuz.

ogamemanya sen ya by_ajan sın yada vasyasın değilmi.Hadi itiraf et sen ya vasyasın yada by_ajansın kelimeler düşünceler iğneleme şekli hepsi aynı

Geri