Münevver Karabulut Cinayeti ( Tek Başlık )

az önce tvde izledim 1991 yılında baklava çalan bir çocuk 7 yıl yatmış bir baklava çaldı diye, arkadaşlar bunun cezası ne olmalıdır siz düşünün

Cem kaç yıl ceza alır (cevap)

174542.jpg

Ceza kanunu hükümlerine göre Cem Garipoğlu'nun alabileceği en ağır ceza 24 yılı geçemiyor

Garipoğlu'na 18 den küçük yaştaki kişileri bağlayan kanun maddesi hükümleri uygulanacak.

Buna göre Garipoğlu, "ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını" öngören suçtan suçlu bulunursa bu ceza en az 18 en çok 24 yıl olarak uygulanacak.

EN AZ 12 EN ÇOK 15 YIL
Mahkeme, Cem Garipoğlu'nun işlediği suçun karşılığının "müebbet hapis cezası" olduğuna hükmederse bu ceza yine 18 yaşından küçüklere uygulanan yasaya göre verilecek e bunun karşılığı ise en az 12 en çok 15 yıl olacak. Bugün adliyeye sevk edilmesi beklenen Cem Garipoğlu'nun sorgulama ve soruşturması da yine 18 yaşından küçük şüphelileri kapsayan yasa hükümlerine göre olacak.

kaynak

Oh ne güzeL 30 unda yine dışarıda yani !

Avukat Kaya, “Cem babasının katil şüphelisi olarak tutuklanmasından son derece üzüntülüydü. Vicdan azabı çekiyordu. Bu nedenle gelip teslim oldu” dedi.

Şimdi en büyük cezayı verebilmekte sorun.. İnşallah onu başarabilirler..

ADaLetin ßumu Dünya..

adamLar zengin UydururLar KıLıfına oLan O Gencecik Kıza oLDu Ki Onunda HataLarı Yok degiL..

bunu ana haberlerde verdilermi yoksa bugunmu vercekler?

Bu Kızında Bu Adamında Adını Duymaktan Bıktım Yaa
Ne Bu Sanki Peygamberi Öldürdüler Adam Aylardır Manşetten inmedi :saskin

18 den küçük mü o :saskin

Tamam ßişi Demiyorum Yakalandıda.. ßu Kadarda Olmaz Ya. Sanki İlk Defa ßiri Öldürüldü Türkiyede ßirsürü Cinayet İşleniyo Neden Sadece Süreyya ßeyefendinin Kızımı Evlat Öbürlerininki Odunmuda Medya 197 Gündür Hep ßu Olayı Yayınlıyo Harbiden Sıkıldım Artık , Süreyya Karabulut Kızının Mesajlaştığını Filan Biliyomuş Neden Engel Olmamış O Zaman Neden Kızına Sahip Çıkmamış.. ?

Allah Bilir Kızı Kaç Gece Evine Geç Geldi..

Kıza Üzülüyorum Babasından Nefret Ediyorum.. Cem Denen Şerefsizde İnşallah Ömür ßoyu Çıkamaz.. Hapisten Ama Sanmıyorum En Geç 5 Yıl İçinde Af'dan Çıkar..

bende aynen senin gibi düşünüyorum
tv de o babanın sesini duyunca artık sinirleniyorum .. !

TesLim mi oLDu ßu da ßir Kumpas mı TartıŞILır.. GözLere ßak ßir numaraLarı esrarKeş

ßaşımızDakiLer, Atıp TutanLar, AHkam KeseNLer ßurunLarının dißindeki KatiLi ßuLamadıysa yazıKLar oLSun. Yurtdışına Çıktıgını Sanmıyorum.

ßir KatiLi Kan Çeker açın KitapLarı Okuyun %100 Cem itide O Kızın cenazesine Kadar KatıLDı

ee AdamDa Para oLunca ßizimKiLerde Yemeyi Sevince ßöyLe oLayLar oLaßiLir dimi..

Cem Garipoğlu burada telim oldu

axcfhx.jpg

VİDEO

Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu, avukatı tarafından Bahçelievler'deki bu büfenin önünde polise teslim edildi.Avukatı, Garipoğlu'nun polisi beklerken büfeden sucuk ekmek alarak yediğini açıkladı.Yaklaşık 190 gündür kaçak olan Garipoğlu’nun kaçış süreci, Karabulut ailesinin de oturduğu Bahçelievler’deki bu büfenin önünde sona erdi.

Geçtiğimiz 3 Mart’ta Etiler’deki bir çöp konteynırında ceseti bulunan Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu, ailenin avukatı Aytekin Kaya tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Garipoğlu’nun, Bahçelievler’de hiç ışık almayan bir evde tutulduğu öğrenildi.

Kaynak

haberleri izliyorumda ben çok haberde karısını 3 çocuğunu öldüren cinnet geçiren adamları gördüm 47 kişi öldüren mardin bilge olayını izledim hatta abdullah öcalanın mahkemelerinde bile böyle kalabalık yoktu adamı apo şerefsizi gibi yaptılar yeter artık türkiyede biçok masum ölüyor kimsenin gıkı çıkmıyor 3 milyon euroya ( türk lirasına bile değil) satan adamın kızı içinmi bu kadar yaygara anlamadım ???

en çok asıLan pankart hoşuma gitti.. BiLmiyorum sizde de oLdu mu bu durum ama özeLLikLe kızın babasının her gün tvLerde oLmasından sonra Cem'e karşı biraz sempati duydum..

Baba habertürkte anne cnn türkte abi show tvde bu nedir ya ? kızlarının ölüsüne saygıları kalmamış bunların.. Bide baba 3 milyon euro istiyo.. Zaten televizyonlardan aldığı paralar yetti onlara baya para yapmıslardır medyadan =) ölmüş kızlarının üstünden para kazanıyorlar o aileden tiksiniyorum bu kadar olmaz.. yazık günah. Bişey daha derdimde neyse ..=)

Geri