Münevver Karabulut Cinayeti ( Tek Başlık )

Kim diyo yakalandığını ya? Teslim olmuş şerefsiz. Haberde de hep "teslim oldu" diyor, bazı yerlerinde de "yakalandı" diyor. Teslim olan adam nasıl yakalanmış olur?

amca saglam olunca bole saklanılıyor ıste ısın garıp tarafı etıler nerede bızım bahcelıevler nerede onu anlamadım bkoy dekı ruh ve sınır hastalıkları hastanesı bahcesındemı gızlenıyordu yoksa puhaa :D tesekkurler

Tamam ßişi Demiyorum Yakalandıda.. ßu Kadarda Olmaz Ya. Sanki İlk Defa ßiri Öldürüldü Türkiyede ßirsürü Cinayet İşleniyo Neden Sadece Süreyya ßeyefendinin Kızımı Evlat Öbürlerininki Odunmuda Medya 197 Gündür Hep ßu Olayı Yayınlıyo Harbiden Sıkıldım Artık , Süreyya Karabulut Kızının Mesajlaştığını Filan Biliyomuş Neden Engel Olmamış O Zaman Neden Kızına Sahip Çıkmamış.. ?

Allah Bilir Kızı Kaç Gece Evine Geç Geldi..

Kıza Üzülüyorum Babasından Nefret Ediyorum.. Cem Denen Şerefsizde İnşallah Ömür ßoyu Çıkamaz.. Hapisten Ama Sanmıyorum En Geç 5 Yıl İçinde Af'dan Çıkar..

bukadar zaman istanbulda bulunması gerçekten şaşırtıcı uzun bi süre devletle pazarlık içindeydiler gibi duruyo yoksa 197 gün kaçan biri kolay kolay teslim olmaz

Yurt Dışındaydım Deyip Doğru İfade Verse NasıL Dışarı Çıktın? Sana Kim Yardım Etti? Nerede Barındın? vs Bir Dünya Soru SoruLacak MeseLe Uzayacak Dersine İyi ÇaLışmış.
Ayrıca Kafamda Soru İşaretLeri Var Avukat 2 Günde NasıL İkna Ediyor GaripoğLu'nu?
Baba KarabuLut GaripoğLu TesLim EdiLmezse Herşeyi AçıkLayacağım Dedikten 10 Gün Sonra Neden TesLim OLdu?
Neden 18 Yaşını DoLdurmasına Az Bir Süre KaLa TesLim OLdu ve Avukatı Neden AçıkLamaLarında GaripoğLu İçin ALtını Çize Çize "Çocuk" Dedi?
Bence En Hafif Cezayı ALmak İçin İyi Bir Senaryo YazıLmış Ayakta ALkışLıyorum.

Tamam ßişi Demiyorum Yakalandıda.. ßu Kadarda Olmaz Ya. Sanki İlk Defa ßiri Öldürüldü Türkiyede ßirsürü Cinayet İşleniyo Neden Sadece Süreyya ßeyefendinin Kızımı Evlat Öbürlerininki Odunmuda Medya 197 Gündür Hep ßu Olayı Yayınlıyo Harbiden Sıkıldım Artık , Süreyya Karabulut Kızının Mesajlaştığını Filan Biliyomuş Neden Engel Olmamış O Zaman Neden Kızına Sahip Çıkmamış.. ?

Allah Bilir Kızı Kaç Gece Evine Geç Geldi..

Kıza Üzülüyorum Babasından Nefret Ediyorum.. Cem Denen Şerefsizde İnşallah Ömür ßoyu Çıkamaz.. Hapisten Ama Sanmıyorum En Geç 5 Yıl İçinde Af'dan Çıkar..

haklısın biilader ne diyelim

Çok şükür yakalandı........!

Nihayet adalet yerini bulacak inşallah.....

C. Garipoğlunu avukatı ile gidip polise teslim olmuş. Büyük ihtimal aile ile devlet ceza konusunda pazarlık ettiler ve bunun sonucunda çocuğu teslim etttiler. Zaten 18 yaşından da küçükmüş, iyi hal, teslim olmasıda eklenirse buna fazla ceza alacağını sanmam.

çok abartılar.Ne zaman haberleri izlesem kesin münevver.ölen veya öldüren başka biri olsaydı bu kadar üstüne kimse düşmezdi.
münevver de masum değildir.babası da medyatik olmak için her haltı denedi.
sonuçta bir can kıyımı var tabi ki suçlu cezasını alsın.

pöfff miğdem bulanmaya başladı artık bu konudan teslim oldu kapansın artık tvlerde görmek istemiyorum bu haberi yaa :S

nasıl 18 yaşın altında oluyor bu ya eşek gibi adam, bogazından katlederken çocuk olmuyor saklanırken çocuk olmuyor yakalınınca cocuk oluyor. hiçte 18 yaşında gibi deil...

böylelerini asmalı şerefsiz ya

nasıl 18 yaşın altında oluyor bu ya eşek gibi adam, bogazından katlederken çocuk olmuyor saklanırken çocuk olmuyor yakalınınca cocuk oluyor. hiçte 18 yaşında gibi deil...

böylelerini asmalı şerefsiz ya

bir iki mercii ye cukka verip yaşını küçültmüştür abi bana 20 yaşından aşağı gibi gelmiyo

kemik yaşı tespiti yapılmalı bence

Cem Garipoğlu : Kafasını Önceden kesmedim. Kıskandığım için kavga ettik. Tokat Attım ama o birden merdivenlerden yuvarlandı ve öldü. Bende onu Evden çıkartmak için 2 ye ayırdım. Cimnayeti Tek başıma yaptım Demiş. Ne Denebilir ki. Hem kıza Hem Çocuğa Yazık Ama Cem de kızı kesmeyecekti Bıraksaydı Şimdi Kaza ile olduğu için 10 yıl alırdı ama şimdi en az 20 yıl alacak Ve Cem garipoğlu Teslim Edilmiş. Süreyya da Artık kızlarını gece 1 lere kadar Elin herifine Bırakmaz. Tüm türkiye nin 197 Gündür BULAMADIĞI ÇOCUK İstanbuldaymış ama karanlık bir ortamda orda nasıl kaldı hayret ediorm ben 1 dk duramam Demek ki yanında kalanlarda varmış. 2 Gence de Yazık oldu

ya 2 ye ayırıo anladıkta kafa ne alaka yani bogzdan ayırıyo, biyere cantaya falan saklıcaksa ortadan böler bu ne bence zevk icin yaptı gibi bişey testereyide önceden almış diye biliyorum

Emniyet GaripoğLu'nun Çemberini DaraLtmış ki TesLim OLmuş Yoksa Kimse Bu Saatten Sonra, Herşey YoLundayken TesLim OLmaz.

Allah ın cezası sonunda dize geldi

Geri