Münevver Karabulut Cinayeti ( Tek Başlık )

bu cocuk kesin yahudi, yoksa bu kadar uzun müddet kaçamazdı

Alacakaranlık Gibi Gerizekalıca Kitapları Okuyup Böyle Oluyo Bu Salaklar..

Münevver’in babasından şok istek

8704913.jpg

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden 3 milyon euro helallik istedi.

Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.

Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.

Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi.

Kaynak

Dünya arıyor Cem'i kim koruyor?

MİT, Emniyet, Interpol seferber ancak Cem'den hiçbir iz yok. 17 yaşındaki bir gencin ipucu bırakmadan saklanması kafaları karıştırıyor. Bir Emniyet yetkilisinin sözleri ise hayli çarpıcı: MOSSAD'ın korumasından endişe ediyoruz.

Türkiye tam 179 gündür Münevver Karabulut cinayetini konuşuyor. Her geçen ortaya yepyeni detaylar çıkıyor. Ancak değişmeyen tek bir şey var. Vahşetin bir numaralı zanlısı Cem G.'nin durumu. 'Kırmızı bülten'le aranan, MİT ve Emniyet'i peşine takan Cem'den hiçbir haber yok. Haklarında arama kararı olan Bedrettin Dalan, Turhan Çömez, Hakan Uzan gibi isimlerin, tüm hareketlerinden anında haberdar olunurken, 17 yaşındaki bir gencin 6 aydır en ufak bir ipucu bırakmaması şaşkınlık yaratıyor.

GİZLİ SERVİS ŞÜPHESİ

Son iddia ise Akşam'a konuşan üst düzey bir Emniyet yetkilisinden geldi: 'Türkiye, polisi, istihbaratı ve ordusuyla çok güçlü güvenlik teşkilatına sahip bir ülkedir. Gerçekten tüm birimler Cem G.'yi yakalayabilmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Her türlü ayrıntı titizlikle incelenmekte ve dikkate alınmaktadır. Cem G.'nin ailesinin İsrail'de de iyi ilişkileri bulunmakta. Devletin tüm güvenlik birimlerinin yakalamak için seferber olduğu 17 yaşındaki bir genç, eğer yakalanamıyorsa karşıda güçlü bir devlet birimi vardır. MOSSAD'ın Cem'i koruyor olmasından endişe ediyoruz.'

HERKES BİLİNİYOR ONDAN İZ YOK

Ergenekon kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Bedrettin Dalan'ın ABD'den Rusya'ya geçtiği çok kısa sürede tespit edildi. Turhan Çömez'in İngiltere'deki tüm adresleri biliniyor. Kaçak olan bir diğer isim Hakan Uzan. O da Ürdün'de ve tüm hareketleri istihbarat birimlerince izleniyor. Burak Şengöçer'i öldürmekten aranan Serhat Aslan'ın izine Londra'da rastlandı. Cem'in 'Mavi bülten'le aranan annesinin Rusya'dan ABD'ye geçtiği de çok kısa sürede öğrenilmişti.

İHTİMALLER HESABI

İstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve ekibi gece-gündüz olası ihtimaller ve senaryolar üzerinde çalışıyor. Bu süreçte, Cem'in akrabaları ve ailesinin şirket çalışanlarından 27 kişinin ifadeleri alındı. Cem'in saklanabileceği tüm adresler didik didik arandı. Ancak henüz bir sonuç yok.

MoSsaD eksikti tek.. Ne aLakası var.. Her katiLi Mossad sakLasaydı Her cinayet faiLi mechuL oLurdu.. O helallik parası kızını geri getirecekse öyle anayada ben helallik verdim..

Münevver Karabulut'un Babasından şoke eden istek

Babadan şoke eden istek
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, canlı yayında Gariboğlu ailesinden bir istekte bulundu..

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden 3 milyon euro helallik istedi.

TEKLİF GARİPOĞLU AİLESİ'NDEN GELDİ
Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.
Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.
Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi

KENDİM İÇİN İSTEMEDİM
"Bu 3 milyon euroyu da kendim için istemedim, yanlış anlaşılmasın" diyen Karabulut, "Bu parayla kızım adına vakıf kurmayı ya da hayır yapmayı düşündüm. Aileden henüz cevap gelmedi. Ama konuşmalarımı kamereya çektiklerini de öğrendim. Ben bugüne dek hiçbir şeyimi basından gizlemedim. Benim canım yanmış. Ben kızımın adını yaşatmak istiyorum. Kan parası değil bu helalleşme" ifadelerini kullandı.
Habertürk
kaynakhttp://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1133750&Date=31.08.2009&b=Babadan soke eden istek&KategoriID=15&ver=44

şimdide iş paraya mı vuruldu helal olsun ...

3 yetmez 5 olsun o parayı alıp bi şirket kurarsın sonra büyür şirketin zengin olursun bir oğlun olur onunda sevgilisi olur sevgilisini öldürür oğlunu korumak için saklarsın bir yerlere sonra kızın babası çıkar 3 milyon ver kızımı helal edecem der ona verirsin parayı o şirket kurar.... böle böle gider:)

konular tek başlık altından dewam ediyoruz.

konular birleşmiştir...

Garipoğlu holfing'in israil ile sıkı ilişkileri var ve hayyam garipoğlunun yahudi olduğu söylenmektedir. Dolayısıyla o ailenin yahudi kökenli olduğu ortaya çıkıyor. Yahudilerin en büyük özelliklerinden biriside kendilerini iyi korumaları ve iyi gizlenmeleridir. Mossad fikri bana mantıklı geliyor. Zaten 17-18 yaşındaki birinin nasıl iz bırakmadan saklanabilirki. Ergenekon sanığı Bedrettin Dalan bile nerde ne zman neler yapıyor o bile Emniyet tarafından izlenmekte... Mossad'ın parmağı var bence..

Baba Garipoğlu Holding'in önünde

Baba Garipoğlu Holding'in önünde

Etiler'de başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un babası
Garipoğlu Holding önünde açıklama yapıyor.

Ancak tuhaf hareketleri, bağırıp çağırmaları ile dikkatleri çeken baba
Süreyya Karabulut, "3 Eylül'de size bir hediyem olacak" demişti.

Cinayetle ilgili önemli açıklamalar yapacağını söyleyen Süreyya Karabulut'un
gazetecileri sürekli azarlaması dikkat çekti. "Yapacağım eylem belki bir suçtur"
diyen Süreyya Karabulut,'un bugüne dek alışılmış sağduyulu halinin çok uzağında
olması ile soru işaretleri yarattı.

Süreyya Garipoğlu, yanında getirdiği bir bildiriyi Garipoğlu
Holding önünde bulunan bir gence okuttu.

Bildiri şöyle:

"185 gün geçmesine rağmen Cem Garipoğlu'nun yakalanmamış olmasının
derin üzüntüsünü yaşıyorum.Ruh sağlığım bozulmuş, psikolojik destek
almaktayım. Kendimi ifade edememin ve yanlış anlaşımamın sıkıntısını
bildirmek isterim.Bugün bu eylemi yapmanın nedeni kızımın katillerinin bulunmaması
ve Garipoğlu ailesinin kayıtsız kalmasıdır.Ben yandım başka babalar yanmasın" .

ÜÇ MİL.YON EURO

Garipoğlu ailesinin kendisine gönderdiği 3 milyon euronun bankaya geldiğini
ancak olayın kapanması için Cem Garipoğlu'nun teslim olmasını şart koştuğunu
söyledi.Zanlı Cem Garipoğlu'nun 25 Ağustos'ta teslim olacağının
söylenidğini ancak gerçekleşmediği için parayı almadığını
iddia etti.

Herşeyin köprü altında bile konuşulduğunu öne süren Süreyya Karabulut,
"Ahmet kim söylesinler yoksa açıklayacağım, Garipoğlu'nun etrafındaki kişilerin
isimlerini açıklayacağım" dedi.

Video'yu İzlemek İçin Tıklayın

Kaynak

Geri