arkadaş gizliyolarsa gizliyolar Allah Allah cumhurbaşkanı mısın sen sana hesap mı verecekler?
bizi de ilgilendiriyor...
ATV - Canlı Yayın
sabahları bu kanalda ki proğramı kaçırmayın...
isa bunları tergesin şuan bunları konuşuyor...
araştırmış... bıraksın...
aynı adam babasını öldürün... isayı öldürün diyen kişi...
baya kriminal romanlar okuyanlar var belli
adaletin yerine fazla yormayin kendinizi desem
gerçek hayat bunlar... müge anlı tatlı sertte yaşanan şeyler bunlar...
açık ve net... herşey...
konuşmaya devam...
bu olaylar hiç yokken... bizim evde uygulanıyordu en azından ben bilmiyordum bir yıl kadar önceden bahsediyorum.
farkettim...
babam:
- sen bunları görebiliyor musun ? (dedi )
annem hergün geçip uğraşıyorlardı benimle... babama dedi ki buğün uğraşma... dışarı çıkarmaya çalışıyorlardı evde ders çalışıyordum...
çok çalışma...
hava al... hava almadığım için kavga ediyorduk...
namahrem mi var deyip babam odama dalıyordu direk... ve bakışlarıyla da taciz ediyordu... vucut calışmamam için... zaten bizim buralarda kimse bu yüzden doğru düzgün giyinemez...
kasıtlı olarak baktıklarını görüyoruz...
neden travestli olduklarını da çözmüş oluyoruz... öğretmenler ve büyükleri kenin de arkan ne kadar çekici... çocuk iş bulamıyor... tek gidecek yeri vermek... gerçekten bunu yaşadım... bana erkek öğretmenler farklı bakıyorlardı... bayanlarda öyle kendimi madonna falan zannediyordum gibi oluyordu... o yüzden baya bir kötü giyinmeye başlamıştım... (ben erkek olmak
) teşviktir bu(!) iş bulamazsa bu gibi kişiler ki iş vermiyorlar tek çıkar yolda ne kalıyor....
ve bir internet hikayesi...
tecavüz...
yolda gördüğü bir kıza tecavüz eder... (gecedir ve tek başına gördüğü hoş bir kızı zorla ilişkiye girer... (burada da bilmedikleriniz var tabi... yaşı gelmiştir o çocuğun arkadaşlar... evlendirmiyorlar... işde vermiyorlar... işsiz güçsüz... başı boş... sadece alkol... ve çok rahat yani hiçbir derdi yok... hayatı anlamsızlaştırmışlardır... bu tür insanların psikolojisi artık olsun ne olursa olsun ama (meraktır bu da bunu yapmadan ölmek bunu yaşamadan ölmek gibi bir düşünce vardır erkekleri o kadar da kötü niyetli olarak düşünmeyin... isterseniz tiksindirebiliriz... büyükleriniz varken bunları hiç suçlamayın... )
çevresinde rahat kişiler varsa... bu konuda bu kişiler isyan edeceklerdir... o yapıyordu da ben niye yapamıyorum... bana mı sadece günah... düşümceleri yeterlidir bu işi yapmaya... o yüzden bu gibi kişileri suçlamak yerine bu oyunları bilin...
özellikle bu duruma düşürüyorlar desem(!)
çocuk tecavüz eder... ve kızın abisi ve arkadaşları çocuğu fena hale getireceklerdir... yaşı küçük olan yoksa yazıyorum... penisi kesilir... ve fena halde acı çekmesi sağlanır...
doktora gider ve dikilmesini ister... doktor bilir ne yaptığını... siz de bilirsiniz... orası kesilmiş biri... yara izleri yetecektir...
doktor kasıtlı olarak bunun imkansız olduğunu söyler (!)
ve vajina yapılır... yerine... kız olur... geneleve yönlendirilir... sahi bu çocuk... bu bir... iki ailesi falan hiç yok mu... ve kızın abisi falanda gider o yere...
ne kadar komik durumlar değil mi...
o kişi yaşına gelince evlendirilseydi bunların hiçbiri yaşanmayacaktı... ama şuan türkiye de... dykeler var... tacizciler var... bu oyunlarla...
umarım uyanırsınız... o kadar çok öğrenci bu yönlere saptırılmışlar ki...