münevver cinayetinin karanlıkta kalan yerleri var mı?insanlar üzerinde oynana satranç

babamda aynı soruyu sormuştu... bu konular üzerinde düşünmeye başladığım zaman (sorgulamaya başladığım zaman... ) yaşın kaç...

okulda boy konusu...
lise bir...
bir arkadaşım vardı... ikimizin de boyu kısa... ben biraz geçtim... spor hocası o çocuğa kızdı... o bile geçti seni dedi... (hatırlamak gerekse eğer )
boy konusunu takıntı haline getirmiştik iyice... tek iyi yönü en kısa değilim en azından benim boyumda birileri daha vardı...

kızlar soruyorum... beraber olanlara öğretmenleri ile... sizce de tuhaf değiller mi... dokunuşları... biraz daha duyarsız değiller mi bozma konusunda... nasıl olsa bozulacak... komik değil mi bu sözler... bence uyumayı bırakın artık... işkende ediyorlar yatmıyorlar sizlerle...

alişanın kardeşi evlenmişti... ve düğün sonunda iyi bir dayak yemişti polisler tarafından...
babam sürekli bu sözleri bana karşı kullandı... seni polislere götüreceğim... polisler görse ne derler...
ben ne yapıyorum fiziksel olarak kendimi geliştirmeye çalışıyordum... bir yıl kadar oldu...
neler dönüyor haberiniz var mı ? ne yani okumak için okumak iyi birşeydir diye ikna mı etmemiz gerekiyor... fiziksel olarak gelişmek içinde polis amcalardan izin alacağız galiba artık... lanet olsun böyle polisliğe de... yetiştirenlere de... bir yıl kadar oldu... uyanın bu oyunlarış... neden okuyamadığınızda açık görüyorsunuz günlüğümde ayrıntılar mevcut...

müdür e söyledim... sizden iyi gibi bir söz kullandım yok dedi... kendisi daha iyiymiş...
sonra geçipte bunları çocuklara öğrettim... engellemenin kötü birşey olduğunu öğretmedin mi dedi... (oyun görüyorsunuz... )

bağırdım sorun çalışmak diye... en fazla bunu yapabilirsin dedi babam... beni engelliyordu... sürekli uğraşıyorlardı açık açık... çalışmak istiyorsan beni ikna etmek zorundasın diyordu... bir yıl kadar oldu...
burada herkes biliyor bu oyunları sizde bilin...
birilerini ikna etmek zorunda olmak kendini geliştirmek için... gerçekten de çok aşağılayıcı... ve bunu uyguluyorlardı...
neden okuyamadığınızı neden boyunuzun kısa olduğunu öğrenin...
neden travestliler var... acaba....

öğretmenler teşvik ediyorlar desem
gidecek yapacak başka birşeyleri kalmadığı için desem...

ilker başbuğ neden gazetecileri suçluyor... pkk yerine... saldıran gazeteciler diyor... pkkyı unutturacak kadar suçlanmış gibi gözüküyor... bu oyunların artık bitirilmesi gerekiyor...
mecliste de öyle tek muhalefet adam orada bulunma sebebi karışıklık çıkarmak bile değil ki seviyeyi düşürmek...
başbakana ne diyor... meclis yemek vermese açlar açlar diye alay ediyordu... alay denilirse ona... sadece seviyeyi düşürmeye çalışıyorlar... şimdi aynısını meclis başkasını yapıyor uyanın biraz... diyorum sadece...
bunlar var ve gözünüzün önünde... müge anlıyı kaçırmayın... oyunları dökülüyor...

zehirlemişler falan diye konuşan adam... sizi de aynı kişiler zehirliyor... o kadar hastalanma olmaz... ben haftada bir hastalanırdım... o da çok kötü geçerdi... mideden... bu imkansız birşey... uyanın artık... yemeklerinize dikkat etseniz bile yeter uyanırsınız...

bir dyke olmak üzere üç kişiyi öldüren zanlı yakalandı...
sabah fox haberlerde....

komşularına soruluyor...
komşunuz seri katil ne düşünüyorsunuz...
yaşlı amcamız... annesi dili çok iyi bilmiyor okumamış... daha iyi tutulması gerekiyordu.. gibi bir ibarede bulunuldu... bir diğeri özür mü diledi... acaba neden izlediniz mi...

aklıma daha iyi tutulma faslından...
inek kesenler var... bağlamada ufak hatalar elinin kesilmesine sebeb olur...
kişi o zaman söyler bu ibareyi...
acaba bu çocukların sorunları ne...
engelleniyorlardı.... uyandırın... bu oyunlardan haberleri olsun... bakalım şimdi ne yapacaklar... meşalemi söndürmediğiniz sürece sınırsız yetkiye sahipsiniz tıpkı benim gibi...

başarılar...

cem i de uyandırın... biliyor onlar...
öldürülüleceğini kızlarının bence... ve buna göz mü yumdular bana mı öyle geliyor... yoksa süreyya karabulut neden star tv ye çıktığı zaman güç gösterisinde bulundu...
neler dönüyor aralarında... bu oyunları oynuyorlar ve (sus para verelim gibi tehditler aldığını falan söylemişti... tvden de... film çekelim sözüne para isterim demişti bence araştırılmaya değer... )
kızın üzerinde üç farklı tükürük bulunmuştu ama ört bas edildi ve bir kişi tutuklandı zanlı olarak...
oyunlar uzun zamandır var... ve bu engellemelerin sonuçlarıyla karşı karşıya kalma zamanları gelmek üzeri...
bence ne kadar iyi olduklarını öğrenin bakalım kızının boğazı kesilecek kadar düşman birini fark edemeyecek kadar bilinçsiz biri mi?

yoksa babamın söylediği gibi(bakkal 44 yaşında ) bir kaybederseniz... bu oyunların açığa çıkmadan önce ki zamanlarda söylenmiş bir söz... ben kazanacağımı kazandım... sözünü de yabana atmamak gerek... beni durdurup nasağ dediğini söyleye bilirim... açıklamamı istermisiniz... bu sözleri...
gerek yok sanırım...

müge anlıyı izliyordum(atv de) olaylar o kadar sinir bozucu ki...
çocuk hoca... iki gündür uykusuzmuş uyuyamıyormuş bence bir idrar kontrolünde bulunmalı ki ilaç çıkacaktır sonuç... ki bunlar vardı önceden de...
oyun oynuyorlar desem burada da...
annesi ve babası canlı yayına çıkmış gel diyorlar ama dil altından gelme demeyi de eksik etmiyorlar neden izlemezsiniz ki bu konuları...

bir başka konuk...
müge anlıda yine...
abisiymiş sanırım...
orada olaylar daha da açık görürsünüz...
ne yapmış... kızı kendisi taciz etmiş sonra geçipte namus ile aileyi suçlamaya çalışıyor... siz göremiyorsunuz belki ama aile bu yüzden konuşamıyor... bir geçseler bu konuyu o abiyi ne yapacaklar...
uyandırın bence ne duruyorsunuz o da muamma ya...
oyunları açık ve net...
dolandırıcı bir abi...
çocuklarla oyun oynamak güzeldir... inanın bana... onların üzerinde hakimiyet kurmak... eğlencelidir... acı çektirmek bazıları bundan zevk alırlar...
öğretmenleriniz nasıl okuldan uzaklaştırıp sizleri zor durumlara sokabiliyorlarsa... ki bir öğretmenin demesi gereken bir cvbdır(sürekli bu konuda hata yapıyorsun bunu bilmiyorsun demek ki... açıklayım... işte bu olması gerekir onlar ise... ne yapıyorlar... sürekli o konu ile ilgili soru soruyorlar... cvbları değiştirmedikleri de muamma... ki değiştiriyorlar gibi gözüküyor... )

hiç elinizde herşeyi yapabileceğiniz bir durumla karşı karşıya kalmadınız mı?
hayatta öğreneceğiz herşeyi öğrendiğinizi hiç düşünmediniz... mi? ozaman kim le uğraşacaksınız... bu aşamaya hiç geçmediniz mi?
elinizde olan kişiler hiç olmadı mı?
herşeyi yapabileceğiz bir duruma hiç düşmediniz mi?
tipine göre birini bir yere atamak...
sınıf farklılığını korumak... yapacak başka neleri var ki...

başarı oranlarına bakın... % kaç... 1 yada 2 çok düşük kazananlar da... gittikleri yerler hüsran... işsizler...

hatice konusuna gelelim...
atv esra erol...
zevk için çalışması gerekir.. öyle olmasa bile... bir dükkan kurup işletmesi gerekirdi zenginiz diyor... ve kıskanıyorlarmış... kızın çalışmadığı meslek kalmadı... hatice... müge yi izle... herşeyi açıklayacağım diyen kadının sözlerine dikkat et...
kızı taciz etmiş abi...
terliğini bile almadan giden kız o değil miydi... canının derdine düşen... ne yapıyorlar bu evde...
bir dyke yi ve toplamda üç kişiyi öldüren kişi hakkında söylelen sözü dile getirelim... daha iyi tutmalıydık gibi bir söz... uyanın biraz...

esra erol ü izliyordum...
biliyorlar mı dedi... esra da biliyorlar dedi... ben koptum burada... neyi biliyorlarmı dedi dil altından... ne konuşuyorlar bunlar...

tercüme edeyim ben...
bu oyunlarını biliyorlar... aaa biliyorlar gibi duruyorlar ya biliyorlarsa ne olacak...
meşalemi söndürmeden yapın tmm mı?

bir başka gün...
herkes dünyadan aynı şeyleri götürecek sende öldüğünde bende öldüğümde sadece günah ve sebabları götüreceğiz...
tercüme edeyim...
çok para kazanabilirsin ama sende evine aynı şeyleri götüreceksin bende... yoksa... neden taciz ediliyor acaba...
araştırın bu olayları...

o senden daha iyi iki yıl önce sınıfta söylenmişti...
bir sorun vardır... neden bu şekilde söyledi.. size ne öğretmeye çalışıyordu... acaba(!)
sürekli cinsellik sohbetleri... aşk sohbetleri...
birini düzeltmek varken neler siliyorlar...
p.... konuş sende söz... buralarda...

başarısızlığın arkasında onlar var... sistemleri bu neden diye soranlara... turgut özal örneğini verebilirim... sistemi değiştiriyorum... tak tak... özet bu...
yardım edin biraz... olay sizlerde...

Arkadaşın üzerinde biraz fazla satranç oynanmış sanki. yazdıkları bize ağır geliyor..herşeyin altında başka bir neden mi olması gerekiyor bazıları göründüğü gibi olamaz mı? herşeyde başka nedenleri düşünüp kafayı tırlatmak mı lazım..

bizden gizleniyor gibime geliyor da ondan bu kadar üzerine gidiyorum bu olayların...
acaba neden tükürük kendi ailesinden sözü hiç araştırılmadan geçildi... biz linç etmeyi düşünüyorken... ört bas edilen konuların üzerine neden hiç düşünmeyelim...
neden bizden saklanıyor sizce?

yoksa herkesin yaptığı şeyler de o yüzden olabilir mi? poyaları açık olacak korkusu olabilir mi?
neler dönüyor ?
kaç kişi öldü? oku anlarsın biraz düşün belki senin de üzerinden satranç oynuyorlardır... ?
müge anlıyı izlersen daha iyi anlarsın... dediklerim... hiçbir kanıt olmadan gelişi güzel bir konuşma değil...
umarım duyarlı oluruz bu konularda?
adamı çölün ortasına bırakmış gelmiş... iyilik olsun diye yaptığını söylüyor...
biri kayıp... bir ceset bulunuyor... kimse kabullenmiyor...
didikleme diyor ailesi... kim o ölü... neden onun üzerine tartışmak yerine... konu farklı yerlere çekiliyor...
müge anlıyı kaçırma (atv)
anlarsınız...
arkadaş gizliyolarsa gizliyolar Allah Allah cumhurbaşkanı mısın sen sana hesap mı verecekler?

baya kriminal romanlar okuyanlar var belli
adaletin yerine fazla yormayin kendinizi desem :D

arkadaş gizliyolarsa gizliyolar Allah Allah cumhurbaşkanı mısın sen sana hesap mı verecekler?

bizi de ilgilendiriyor...
ATV - Canlı Yayın
sabahları bu kanalda ki proğramı kaçırmayın...
isa bunları tergesin şuan bunları konuşuyor...
araştırmış... bıraksın...
aynı adam babasını öldürün... isayı öldürün diyen kişi...

baya kriminal romanlar okuyanlar var belli
adaletin yerine fazla yormayin kendinizi desem :D

gerçek hayat bunlar... müge anlı tatlı sertte yaşanan şeyler bunlar...
açık ve net... herşey...

konuşmaya devam...

bu olaylar hiç yokken... bizim evde uygulanıyordu en azından ben bilmiyordum bir yıl kadar önceden bahsediyorum.

farkettim...
babam:
- sen bunları görebiliyor musun ? (dedi )
annem hergün geçip uğraşıyorlardı benimle... babama dedi ki buğün uğraşma... dışarı çıkarmaya çalışıyorlardı evde ders çalışıyordum...
çok çalışma...
hava al... hava almadığım için kavga ediyorduk...
namahrem mi var deyip babam odama dalıyordu direk... ve bakışlarıyla da taciz ediyordu... vucut calışmamam için... zaten bizim buralarda kimse bu yüzden doğru düzgün giyinemez...

kasıtlı olarak baktıklarını görüyoruz...
neden travestli olduklarını da çözmüş oluyoruz... öğretmenler ve büyükleri kenin de arkan ne kadar çekici... çocuk iş bulamıyor... tek gidecek yeri vermek... gerçekten bunu yaşadım... bana erkek öğretmenler farklı bakıyorlardı... bayanlarda öyle kendimi madonna falan zannediyordum gibi oluyordu... o yüzden baya bir kötü giyinmeye başlamıştım... (ben erkek olmak :D ) teşviktir bu(!) iş bulamazsa bu gibi kişiler ki iş vermiyorlar tek çıkar yolda ne kalıyor....

ve bir internet hikayesi...
tecavüz...

yolda gördüğü bir kıza tecavüz eder... (gecedir ve tek başına gördüğü hoş bir kızı zorla ilişkiye girer... (burada da bilmedikleriniz var tabi... yaşı gelmiştir o çocuğun arkadaşlar... evlendirmiyorlar... işde vermiyorlar... işsiz güçsüz... başı boş... sadece alkol... ve çok rahat yani hiçbir derdi yok... hayatı anlamsızlaştırmışlardır... bu tür insanların psikolojisi artık olsun ne olursa olsun ama (meraktır bu da bunu yapmadan ölmek bunu yaşamadan ölmek gibi bir düşünce vardır erkekleri o kadar da kötü niyetli olarak düşünmeyin... isterseniz tiksindirebiliriz... büyükleriniz varken bunları hiç suçlamayın... )

çevresinde rahat kişiler varsa... bu konuda bu kişiler isyan edeceklerdir... o yapıyordu da ben niye yapamıyorum... bana mı sadece günah... düşümceleri yeterlidir bu işi yapmaya... o yüzden bu gibi kişileri suçlamak yerine bu oyunları bilin...
özellikle bu duruma düşürüyorlar desem(!)

çocuk tecavüz eder... ve kızın abisi ve arkadaşları çocuğu fena hale getireceklerdir... yaşı küçük olan yoksa yazıyorum... penisi kesilir... ve fena halde acı çekmesi sağlanır...

doktora gider ve dikilmesini ister... doktor bilir ne yaptığını... siz de bilirsiniz... orası kesilmiş biri... yara izleri yetecektir...
doktor kasıtlı olarak bunun imkansız olduğunu söyler (!)
ve vajina yapılır... yerine... kız olur... geneleve yönlendirilir... sahi bu çocuk... bu bir... iki ailesi falan hiç yok mu... ve kızın abisi falanda gider o yere... :D ne kadar komik durumlar değil mi...
o kişi yaşına gelince evlendirilseydi bunların hiçbiri yaşanmayacaktı... ama şuan türkiye de... dykeler var... tacizciler var... bu oyunlarla...

umarım uyanırsınız... o kadar çok öğrenci bu yönlere saptırılmışlar ki...

Geri