Mükemmel Erkek Yok Mu?

bana dıo heralde :=))) mukemmel degılız acıkcası ama zaafı olan erkek ve bayan yoktur bana ornek gosterın gozlerım gormeden ınanmam

mükemmel kadın warsa msn ini paylaşsın, mükemmel erkek msn i hepimizde var. lütfen mükemmel kadınlara sesleniyorum!

slm benle msnde tanısmaya ne dersın

slm nbr msnde atnısmaya ne dersınızcvbınızı beklıyorum

kardeshimin üstüne gelmeyin lem..aplası kurban olsun ona : )))))))))) hem yaqişiqli hem duygusal..ben sana bulucam bi kız lazish meraq yapma sen ;) nihahahaha

bu hayatta mükemmel olan
hiç varlık yoktur...!

iyi veya kötü siyah beyaz
gibi zıtlıklar vardır.

seçmek size kalmış

bende mukemmel hatta yarısı bır kız goremedım henuz...kısıden kısıye degısır aslında bu...normalde suratına bıle bakmayacagınız bır tıp bır baskasına ruya gıbı gelebılır..gorecelıdır yanı...mesela bence ben mukemmel erkegım hadı benı ara dıye zıplayan arkadasımız boyle devam ettıgı surece avucunu yalayacaktır cunkı kızlara gore mukemmel erkek bıraz cool olmalıdır(tecrube...)

kadının mükemmeli: taktınmı koluna yakışıcak, vurdunmu duvara yapışıcak..

mükemmellik,sizin mükemmellik kriterinize bağlı,ve isteklerinize..sizin istediğiniz gibi biriyse zaten o kişi sizin mükemmelinizdir...Herşey ayrıntılarda gizli...

mukemmel insan varmıkı mukemmel erkegi arıyorsun ve kime gore mukemmel hangı kıstasa gore mukemmel erkeghi arıyorsun,kendine ben mukemmelim diyebiliyormusun ,insallah kendine gore mukemmel birini bulursun...

Elensu' Alıntı:
Birakin Mükemmel Erkeki,Bence hic bir insan Mükemmel deildir.
Mükemmel Insan yoktur.En güzel in bile Kusuru vardir

Yok Yok yokkkkk:cool:

Geri