Mükemmel bir akıl oyunu

ZeBiXeR

Banned
Reaction score
0
ABD ŞOK BİR HABERLE SARSILDI...

Ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlanıyordu...
Futbolcu olayın tek şüphelisi olarak polisin televizyonlardan naklen yayınlanan heyecanlı takibiyle yakalanmıştı ama karısının cesedi ortada yoktu.

Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi. Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı yargıca ve sanığa sırtı donuk, heyecanlı cümlelerle jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu.

- Sayın jüri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inanıyorum. buna az sonra sizlerde inanacaksınız. Neden mi? Bakın, şimdi 1 den 10’a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karısı bu kapıdan içeri girecek.
1,
2,
3,
...,
10.
Bitirince bütün jüri kapıya döndü. Kimse girmedi içeri. Üyeler soran gözlerle avukata bakıyordu. Avukat bir savunma dehasıydı; Öldürücü hamlesini yaptı.

- Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz, çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız. işte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum....
Jüri ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu şekilde sonuçlandı.

Mahkeme çıkısında avukat, bayan jüri başkanına yaklaştı:
- 10'a kadar saydığımda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız. Neden böyle bir karara imza attınız?
Doğru, dedi jüri başkanı, ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu....

harbi ilginç olay. . . zekaya zekayla karşılık vermişler :D süper

amerikalılardan beklenemeyecek kadar zekice
Bizim amerikan hayranı Türkler yazmış olmasın bu hikayeyi

bana pek öyle beyin fırtınası gibi gelmedi
ortada olmayan bir ceset için
kimse cinayetle yargılanamaz
doğrumu
i134092_icon6.gif

Çok güzelmiş yaa...Güzel bi hikaye...Eline sağlık dicem banned olmuşsun...

nasrettin hoca fıkrası gibi akılane. Daha önce duymuştum bu hikayeyi ama bana inandırıcı gelmedi. Özellikle ABD de herhangi bir ünlüye pek ceza uygulanmaz. Michael Jackson gibi bir sapık bile hala elini kolunu sallayarak geziyor bugün kimin 5 yaşındaki çocuğunu öpsem diye düşünüyor. Kısaca para her kapıyı açar açamazsa bile aralar

paylasımın için saol ellerine sağlık

Geri