Mükemmel İngilizce Konuşmak Hayal Değil - [Hackhell Upload]

dostum emeğine sağlık cok tesekkürler

hocam çok saol tam aradığım şey
eline sağlık

Meraba

Güzel Bi İngilizce öğrenim seti saol ama CD 01Let's Start in part 2 si bozuk sanırım zipten çıkarken dosya eksik çıkıyor yeniden düzenlersen çok iyi olur saol paylaştığın için bizimle ayrıca.

caqal' Alıntı:
Güzel Bi İngilizce öğrenim seti saol ama CD 01Let's Start in part 2 si bozuk sanırım zipten çıkarken dosya eksik çıkıyor yeniden düzenlersen çok iyi olur saol paylaştığın için bizimle ayrıca.

kontrol ettim bi sorun yok. dediğin partı tekrar indirirsen sorunun çözülür

http://imaj.at/2079

Yeniden 2 partıda indirdim ama sorun aynı.

şifre hackhell.com değilmi ? Ama çıkarken fart 2 yi indirirken yanlış diyor :(

Allah razi olsun dostum süpersin ellerine yüregine saglik kardes

caqal' Alıntı:
http://imaj.at/2079

Yeniden 2 partıda indirdim ama sorun aynı.

şifre hackhell.com değilmi ? Ama çıkarken fart 2 yi indirirken yanlış diyor :(

Senden önce birsürü kişi indirdi dosya bozuk değil. Demekki indiriken bi hata oluyor. Şifre de doğru.

Bende sorun yokta bunda sorun var CD_01Let_s_Start.part1.rar\CD 01Let's Start\TVAVI 20.AVI yi bi yere upload edebilirsen çok sevinirim çünkü bunda sorun çıkıyo neden anlamadım.

caqal' Alıntı:
Bende sorun yokta bunda sorun var CD_01Let_s_Start.part1.rar\CD 01Let's Start\TVAVI 20.AVI yi bi yere upload edebilirsen çok sevinirim çünkü bunda sorun çıkıyo neden anlamadım.

Daha önce part2 sorunlu demiştin şimdi part1 yazmışsın.

Linkler çalışıyor ve içindeki dosyalar hatalı değil. Senin için ne yapabilirim? Eksik inmiştir partlar. Başka ne olabilir. Senden önce 50 kişi indirdi enaz diyorum hala hata var diyorsun. Kuranlar nasıl kurdu? Dosyaları veya linkleri değiştirmediğime göre

teşekkurler yarın ilk işim komple indirmek olacak

ben de inddirdim ama rardan çıkartıyom tam bitme noktasında şiffe yanlış diyo..

Lisede okuyan arkadaşlara sesleniyorum:NEDEN BUNLARDAN MEDET UMUYORSUNUZ Kİ...KENDİ İNG. DERSLERİNİZE BAKSANIZ GÖRECEKSİNİZ ÖĞRENDİĞİNİZİ.UNUTMAMAK İÇİNSE KİTAP OKUYUN...

çok yararlı bi paylaşım saol.. buna benzer bir eğitim seti başka yabancı dillerde mevcut mu forumumuzda acaba?

teşekkürler bende yeni başladım indirmeye fakat bişeyi merak ediyorum. cd1 demişsin. içinde iki dosya var 200 mb ediyor. ee daha 500 mb boş :)

walla bole bı cd bendede var ama bı ıcını acıp bakamadım daha dogrusu zamanım olmadı fıyatı da baya var dedıler 12 cd ısteyen olursa askerlık bıtınce pastelerız :=)

valla üstad harikasın ellerine sağlık birkaç gündür yarısını evden yarısını internet kafeden yavaş yavaş indiriyorum malum kota sorunu....
emeklerine çok teşekkürler.....

Geri