Müjde!!! "Lig Bitmeden Yeni Hoca Gelecek"!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, teknik direktörümüz Feldkamp’ın yerine gelecek yeni hocayı sezon bitmeden takımın başında olmasını istediklerini açıkladı. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Şardan teknik direktör konusunda gecikmeye tahammüllerinin olmadığını belirterek “Bir an önce yeni teknik direktörü belirleyip, sezonun son haftalarının yeni hocamızın da takibinde geçmesini istiyoruz. Transfer dönemi geldiğinde de politikalarımızı Feldkamp ve yeni teknik direktörün bilgileri doğrultusunda, en az hatayla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Yigit-Sardan005_0504.jpg

Futbol takımında bu sezon başında gerçekleştirilen yeni yapılanmanın ikinci adımı bizim dönemimizde atılacak. Mutlaka iyi isimleri kadromuza katmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Mazbatalarımızı alır almaz yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Çözülmesi gereken bir sürü konu var ama çözülemeyecek sorun yok. 2 sene sonra farklı bir G.Saray olacaktır. Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. birleşmesinin çok kısa süre içinde gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Bu sadece bir-iki ay kadar sürebilir. Stat ile ilgili Eren Talu ile konuştum. Projede bir tadilat gerekti. Zeminden kaynaklanan 1-2 aylık gecikme oldu. Ama bu bitiş tarihini etkilemeyecek.”

"FENER’İ ONLARA SORUN"

Şardan ezeli rakibimiz F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea’yi 2-1 yendiğinin hatırlatılması üzerine ise “Ben G.Saray yöneticisiyim. O maçın yorumunu F.Bahçeliler’e sorun. Ama annem hasta bir F.Bahçe taraftarı ve ben arayıp tebrik ettim. Bunu söyleyebilirim” yanıtını verdi.

Kaynak: Vatan 05.04.2008

valla vatan haklı çıktı...ama asıl beni şaşırtan f.b ile 2 puanlık fark varken şampiyonluk umutlarının surduğu bir anda bu değişikliğn ortaya çıkması,sorun yonetimle duşulen fikir ayrılıkları imiş,eee bu fikir ayrılıklarıı sezon basından beri surmuo mu zaten? ayrıca bu kendimize küstürdüğümüz 4 uncu hoca son 4 yılda

Geri