Müjde! Kurtlar Vadisi Yeniden Ekranda..

demek dün yayınlandı eski bölüm...bi yerlerden sesi geliodu ama,konduramadım:saskin

aslan bey in öldürüldüğü bölümmüş :saskin geçen sene gazete vcd verio diee:melek yayından kaldırılmıştı tekrar bölümleri...acaba ordan mı dewam edioo:saskin

belki nabız yoklamak için ööle yapmışlardır...gündem olucak mı diee...ona göre nerde yayınlanıcağına karar verebilirler:vur

Zocor GÖreve
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun:durdurun :durdurun:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

haber balondan ibaret eski bölümlerini yayınlıyorlar. telefon yağmuruna devam

أĸяα' Alıntı:
ya ben dün akşam izLedim
iLk böLüm değiLdi ki :)
eski böLümü verdiLer hemde baya eski
zocor bu kadar adamı hevesLendirdin çık yap açıkLamanı

Sana kim dedi olm KV Terör diye.
Bİz kurtlar vadisi yeniden yayınlanacak dedik.
Terör mü dedik.:D:D

Pişkinliğin bu kadarına pes denir herhalde.
Lam zocor sus da kabahatinle otur bari :hhdil

demek öyle :eek:ut:

bu haberin neresi müjde:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

:vur

insallah yeniden yayina girer de bu sacma diziler den kurtuluruz

zocor' Alıntı:
Sana kim dedi olm KV Terör diye.
Bİz kurtlar vadisi yeniden yayınlanacak dedik.
Terör mü dedik.:D:D

Pişkinliğin bu kadarına pes denir herhalde.
Lam zocor sus da kabahatinle otur bari :hhdil

arkadaşım seni bunun içinmi göreve çağırdık :durdurun :durdurun :durdurun

bu arada avatarda dehşet güzel olmuş :victory

arkadaşlar az daha sabredin kısa bir süre içinde KV TERÖR Dijiturkte özel bir kanalda yayına girecek ve aynı lig tv gibi özel bir paket dahilinde sunulacak işn için de başka şeyler var gibi gelior bana söylemeden edemiorum 13bin kişi biaraya gelip rtüke TV de TÜRK BAYRAĞI görmek istemiyoruz dese acaba türk bayrağınıda yasaklayacaklarmı artı bu nasıl bir demokrasi devletidirki . dünya üzerinde hiç bir ülkede yapılmayan yani yayınlanmamış bir bölüme yasak getirilebilinior? işiniçinde gerçekten farklı şeyler var emin olun uyandırılmamız engelleniyor biz uyudukça dünya bizim üstümüze büyüyor.. (ANLAYANA ) :) iyi forumlar

görelim bakalım..İnşallah dediğin gibidir..saolasın...

Kv terör ün 2. bölümünü hazırladılar ellerinde patladı..=)
O bölümü yayınlamazlarsa olmaz,başlııcaktır yakın zamanda;)

Geri