MÜjde:adsl Fİyatlarinda İndİrİm !!!!

hayırlı olsun ne diyelim :)

TEŞŞEKKÜR EDEN ARKADAŞIMLARIMA TEŞŞEKÜRÜ BORÇ BORÇ BİLİRİM:clap

cok tesekkürler gec bile kalindi bu indirim icin

Ülke Hiz Fiyat
Japonya 47 Mbit 38$
Isveç 24 Mbit 35$
Fransa 20 Mbit 35$
Almanya 16 Mbit 36$
Hong Kong 10 Mbit 16$
Singapur 10 Mbit 48$
Kanada 7 Mbit 52$
Ingiltere 4 Mbit 53$
Italya 4 Mbit 48$
ABD 2 Mbit 30$
Sri Lanka 2 Mbit 68$
Türkiye 2 Mbit 202$
Finlandiya 1 Mbit 35$
Ispanya 1 Mbit 45$
Bulgaristan 0.5 Mbit 21$
Sri Lanka 0.5 Mbit 23$
Brezilya 0.5 Mbit 36$
Arjantin 0.5 Mbit 45$
Türkiye 0.5 Mbit 75$
Iran 0.5 Mbit 221$

İndrim olsa ne olcak bağlantı hızımıza 1 ytl bile cok

Bu telekomun genel müdüründe şeref haysiyet varsa ,ben bişey bilmiyorum, bumu indirim şimdi başka bişeyler daha yazmim asabım bozuldu zaten.

gerçekten arkadaşlar bunun neresi güzel haber bunlar sadece dalga geçiyorlar

bilginanonim' Alıntı:
gerçekten arkadaşlar bunun neresi güzel haber bunlar sadece dalga geçiyorlar

şimdi TTnet ADSL müşeri hizmetlerini aradım aldığım cevap şuydu;

Basında böyle bir haber var ama şuan için elimize böyle bir bilgi geçmedi :saskin

daha ne bilgisi geçsin kardeşim, resmi sitende bu yazıyı veren sensin... daha ne bilgisi olacak. sen bilmezsen ben mi bileceğim bunu... harbiden bizle kafa buluyor bu adamlar. bende sevinmiştim be!!! gene hevesimiz gursağımızda kaldı :(

zaten ADSL'e indirim yapsa nolur. Sabit telefon görüşme ücterlerine gelen zamlar sonucu insanlar artık internete başvuruyor. yakında komidinlerin üstünde telefon yerine Laptop olacak...

- Ayşe çaya gelecek misiniz?
+ Bakalım belki geleceğizi,
- Ok, kapatıyorum ben. Kota bitmesin :)

Yuh artık resmen milletin ağzına şeker eziyolar..Bizim milletimizde indirim oldu diye seviniyo...

Zararın neresinden dönersen kârdır diye bi söz var.. ne yapaLım ßizde avutucaz kendimizi.. FaZLa vermekten iyidir ;)

ya arkadaşlar şuan kullandığımız 3gb limitli bağlantı 6gb oluyo ve aynı fiyat olarak gözüküyo ttnetin sitesindeki açıklamaya göre ve 3 gb ise 4 gb'a artırılıp fiyatta 23e düşüyo bu sizce hiç yokken ii değilmi yoksa benmi bunu yanlış algıladım açıklarmısınız??

bide bişey daha sorucam arkadaşlar...bu toptan muhabbeti nedemek oluyo arkadaşlar ttnetin sitesinde 6gb limitliye 30ytl deniyo yani kota 2 katına çıkıyo da fiyat aynımı kalıyo

Paul Doany o indirimi alsında ....(kusura bakmayın birden moralim bozuldu) bu Doany şerefsizide çabuk öğrenmiş milletin üstünden nasıl para kazanılacağını indirim diye bahsettiği bu tarifeye tüküreyim yakında uydu nete geçeceğim zaten telekoma ödediğimiz paralar bu ülke yararına gitmiyor.En azından uydu nette parasını weririm ama karşılığındada hizmet alırım.

ben 3 gb limitli kullanıyorum benım 4 gb çıkarsa ne olur cıkarmasa ne olur benım fıyatta bır degısıklık yok zaten bu limitli kullanımlar bızde 4 gb avrupa bır ulkde 40 gb yanı ben yine aynı parayı ödüyorum ..... bence adamlar bu parayı bır yerden gene bızden cıkaracaklar ...

http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni1.htm

bu fiyatlar artık resmi ve kesin fiyatlar yaa şok oldum bunu beklemiyodu kimse yani cafelere fiyat 229ytl'den 139ytl'ye düşüyo ama ev kullanıcıların sadece kotaları 1GB artrılıyo ve fiyat aynı!! yazık yaaa valla yazık adi herifler..!!

tarife değişimi oluyo mu diye soran var mı hiç ? ben 9gb düşünüyorum, yaparlar mı ki ?

japonyayamı yerleşsek ne yapsak acaba :D:D:D

evet ya bende değiştirecem bu fiyatlara bakılırsa hızım 256 sınırsız ama alylık kullanımım 9 GB yi zaten geçmiyo bari hiç yoktan aynı fiyatı 4 kat daha hızlı bağlanırım

Geri