Lutfen oku !!!

ruLet

♥StyLe♠
Reaction score
0
ARKADASLAR HERKEZ AMA HER KEZ SU BASLIGI OKUYAN ANLAYAN BUTUN ARKADASLAR DAN YARDIM BEKLIYORUM
15 GUN ONCE AMERIKADAN BI LAPTOP SIPARIST ETTIM GELDI ASUS G72GX MODEL BI NOOTEBOOK 15 GUNDUR IYI HOS OYNUYOR NETTE FELANGUZEL ZAMAN GECIRIYORDUM TAKILMA FELAN GIBI SORUNLAR HIC OLMUYORDU TAKI DUN AKSAMA KADAR SES AYARLARINI KURCALARKEN BAZI DEGISMELER YAPDIM FARKINA VARMADAN AMERIKADAN GELDIGI ICINDE PC NIN DILI INGILIZCE ANLAYAMADAN BI SEYLERI DEGISMISIM FARKINA VARMADAN SES KARTININ AYARLARIYLA OYNADIKDAN SONRA PC KASILMAYA BASLADI KASILDIGI ZAMAN LAPTOBUN ISLEMCIDEN DIIIIRTTT DIYE BI SES GELIO O SES ESNASINDA HER SEY KITLENI KLAVYE MAUS VS HIC BIRISI ISLEM GORMUYOR ANCAK PC YI KAPAMA DUGMESI YARDIMIYLA KAPATABILIYORUMM 2 GUNDUR COK RAHATSIZ EDIYOR BU OLAY BENI ANLAYAN ARKADASLARLUTFEN BANA YARDIMCI OLUN

QualifiedNo

cikmadim kanka moskovadayim halen daha su pc kafa yi siyirtcak bana anlarsin karma bi oku soruma el at kanka

yardimci olaacak kimse yok herhel 5 yil once daha bi hizmet severdiq ulem biz :S

Bence formatlayıp Türkçe işletim sistemi yükle

ya arkadaslar bu kadar kolay deil ki daha 15 gun olmadi biraz insan psikolojisinden anlayin ya daha kizligini bozmadim tabiri caize ;s niey bu ses gelio daha onceden yokdu ses kartiyla oynadikdan sonra":S acilmamak uzre kitlenio taki kapatana kadar :S

Valla burdakiler pek yardımcı olamıcak galiba sen en iyisi bir bilgisayarcıya götür

Dai sistem geri yüklemeyi denedin mi ? Bu arada, ses kartı ayarlarıyla nereden oynadın bios'tan falan mı, yoksa Windows'tan mı ?

sag alltaki symbollerden girerek kurcalik creative felan iyi bi ses karti zaten pc tr de rusyada yok amerikadan geldi o yuzdn seervis konusunda zorlaniyorum ;S dai yardim edin loo navulursuz

Dostum ilk olarak makıneden bu ses gelmıs ıse ıkı secenek war bırı ya harddıskın cısıldı yada makıne zorlandı kıtlenecegı saman bu sesı cıkardı....sana tawsıyem ya formatı çak makıneye duselt baktın olmadımı yıne mı aynı o saman hiç bakma dogru garantı kapsamından gerı gonder derım....zaten 30 ıs gunu ıcersınde yapılmassa yenı urun talep edebılıyosun.....
şimdiden gecmıs olsun....

yanlıs garantı tı aradıgında sakın sole yaptım bole yaptıım bu hale geldı deme...dekı oyun oynarken durup dururken bu hale geldı yokssa garantın yanar haberın olsun demedı deme......

AGA BEN moskovada yim :S garanti alabama da AMERIKADA gecerli / la bu kadar vahimmi bu durum o ses baska bi seyden dolayi olamazmi cunku ses ayarlarini kurcalarkenbu basima geldi ;s

ya arkadaslar bu kadar kolay deil ki daha 15 gun olmadi biraz insan psikolojisinden anlayin ya daha kizligini bozmadim tabiri caize ;s niey bu ses gelio daha onceden yokdu ses kartiyla oynadikdan sonra":S acilmamak uzre kitlenio taki kapatana kadar :S

arkadaşım sen onun ses drivers ini yeniden yükle sanırım pc yoluna oturur.umarım cd leri vardır onların içinde driver cd leride olmali .(adım ğıdır elimden gelen budur)

Windows update den türkçeyi yükleyip win 7'i türkçeleştirsen istediğin ayarları falan daha rahat ve bilerek yaparsın

win 7 ultimate yada prof. ise update uzerınden türkçe dil secenegını yukle,yada sistem geri yukleme yap,yada başlangıçta f8 e bas onarım yap, yada son olarak format at

Bu ne biçim bir baslık!! Ayrıca kocaman alakasız bir yazı!! insanları kandırma!!Alakasız baslıklarla vakitlerini öldürme!! Bir sorunun varsa adam gibi acıklayıcı baslık koy!! Her başı şıkışan böyle başlık açarsa vay halimize!! Bende önemli birşey açıklayacaksın sandım!!

Sorununda en yakın zamanda çözülmesi dileklerimle.....

Pc daha yeni format atılırmı arkadaslar hiç :D sonra kokten gitsin garantisi en iyisi bi bilene göster pcyi burdan cozulcek iş deil :D

Geri