inanna' Alıntı:"Korkun" diye yada" felaket tellellığı" diye ya da "doğal afetlerde öle insan şehit oluyor mu olmuyor mu acaba" tartışması yapılsın diye ya da "imana gelin kafirler" diye vermemiştim bu yazıyı tabi herkes düşüncesini söylemekte özgür inancında oldupu gibi...
BLUEDON' Alıntı:Dediğin gibi herkes istediği muhabbeti yapabilir.madem sen de böyle düşünüyosun niye eleştiriyosun?
Tamam açtığın güzel bi başlık ama bu başlığı okuyanlar bu bölgelerde yaşayan yakınlarını uyarsalar kimin elinden ne gelir.
Depremin belli bi saati yok sonuçta, ee milyonlar kalkıpda başka bir bölgeye de yerleşemezler. Yani sen bu başlığı açarken burda ağıtlar yakılmasını mı dilemiştin...?
Bu eleştirme konusunda biraz daha kontrollü olsak güzel olur demi...
casio' Alıntı:ya ne kadar saçma bir tartışmanın içine girilmiş anlayamadım ilk başta. birileri şehit mertebesine erişeceğinden bahsetmiş. kendisi sanırım semra hanımın oğlu. her olayda şehit mertebesine eriyor o aile.
şehit mertebesine ulaşmak ayrı bişey ama burada bilimsel bir şeyden bahsediliyor, dinle bilim birbirinden ayrı iki olgudur.
madem şehit mertebesine ulaşacağız o zaman herkez binaları çürük yapsında rüzgarda bile binalar yıkıl ölelim hepimiz.
bu kadar saçmalık olabilirmi diyorum ama burası türkiye değilmi? normaldir.
ayrıca verilen belgede kaynak yok. doğru olmadığı konusunda şüphelerim var.