Lugano'nun Küfrü Yakalandı!Federasyon suskun

3'ünüzden herhangi birinizin objektif bir yorum yaptını düşünmüyorum. . .
Bu yorumLarın tek amacı fenere Laf atmak. . .
OLayın acıkLamasına geLince federasyon 35 diL biLen adamımı hakem yapcak. . .
Hakem nerden anLasın küfür ettiğinide kart versin Lütfen yorum yazarken . . .
Yazdığım sey mantıkLımı diye biras düşünün :goz:

bir fenerbahçelinin galatasaraylının süt beyaz demesine bile inanmayacağı bir ortamda ne yazık ki senin yazdıklarında bana samimi gelmiyor bea aga...

arkadaşalr haklı gerekçeleri ile yazmışlar işte oku ve keyfini çıkar...ne güzel işte sizi destekleyen bir yapının içerisindesiniz...ama lide 5 incisiniz bişi diyemem...:)

Hasan Şaş,Ümit Karan,Sabri,Arda,Lincoln,Ayhan bu adamlar her maçta küfürün allahını çirkefliğin kralını yapıyorlar....

Tövbe,Tövbe Allah'la İlgili Ne Yazdığına Dikkat et!
-Ayrıca Bu Saydığın Futbolculardan Küfür Eden Sadece Ayhan Öbürleri Küfür Etmezler Lugano'ya Gelince Adam Ceza Almadı.Ve Olay Kapatıldı.
:goz:

Arda Hakeme $erefsiz. . .
Saßri Hakeme S.ktir git Derken Federasyon Nerdeydi O Zaman Sanırım onLarı Görmedin Titanik?

мυѕтαƒαƒв;4255861' Alıntı:
Arda Hakeme $erefsiz. . .
Saßri Hakeme S.ktir git Derken Federasyon Nerdeydi O Zaman Sanırım onLarı Görmedin Titanik?

Mustafa Hakaret Ayrı Küfür Ayrı Bir Şey Sabrinin Küfür Ettiğine Şahit Olmadım.Fakat Ardanın Hakaret Ettiğine Şahit Oldum.:goz:

saßri iki Kere Yardımcının önüne Ko$up Ona Bağırdıktan Sonra Dönerken oLan anLarı izLemedin Sanırım. . .

Lugano'nun iyice suyu ısındı

Tamam Kardeş Sen Haklısın. Ama Federasyon Luganoya En Az 5 Maç Men Cezası Vermeli.
Ümit Karan Çok Ayıp Diyor. 2 Maç.
Lugano O.Ç. Diyor. Ceza Almıcak.
Eğer Federasyon 3 Maç Men Cezası Vermesse Anlıcaz Federasyon Kime Çalışıyor.

yok 50 60 maç versin 5 maç az olur.:D.

Mustafa Hakaret Ayrı Küfür Ayrı Bir Şey Sabrinin Küfür Ettiğine Şahit Olmadım.Fakat Ardanın Hakaret Ettiğine Şahit Oldum.:goz:

Titanik gibi batıyon sende konuştukça.Küfürle hakaret aynı şeymi dion.Ben sana burda bi hakaret yazarım küfürden daha çok koyar sana.İş fenere geldimi ispanyolcayı bile öğreniyonuz.Başka şeye geldimi yoksunuz.Bi önceki federasyonun ne yaptıklarını hiç söyletmeyin bana.O federasyon sizin arkanızdaydı buda bizim arkamızda.Gün gelir devran döner diye bi lkaf vardır.O gün geldi işte.Evet federasyon feneri destekliyo.Varsa bi itirazı olan istediği kadar bağırsın neyi değiştirecek?Hiçbirşeyi.O yüsden nefesinizi tüketmeyin boşu boşuna.Biz zamanında tükettik bi b.k olmadı.

yok 50 60 maç versin 5 maç az olur.:D.

Titanik gibi batıyon sende konuştukça.Küfürle hakaret aynı şeymi dion.Ben sana burda bi hakaret yazarım küfürden daha çok koyar sana.İş fenere geldimi ispanyolcayı bile öğreniyonuz.Başka şeye geldimi yoksunuz.Bi önceki federasyonun ne yaptıklarını hiç söyletmeyin bana.O federasyon sizin arkanızdaydı buda bizim arkamızda.Gün gelir devran döner diye bi lkaf vardır.O gün geldi işte.Evet federasyon feneri destekliyo.Varsa bi itirazı olan istediği kadar bağırsın neyi değiştirecek?Hiçbirşeyi.O yüsden nefesinizi tüketmeyin boşu boşuna.Biz zamanında tükettik bi b.k olmadı.

Kardeş Biz Burda Adaletsizliği Konuşuyoruz.Federasyonun Yanlış Kararlarını Konuşuyoruz.Geçmiş Federasyonları Karıştırıyosun Peki Denizli Maçı Dakika Kaçta Bitti.
Galatasaray Kulübünün Başarısı Hiç bir Zaman Federasyonlara şikelere Mal Edilmez,
Galiba Sen Yaş Olarak Küçüksün Yada Bildiğini Fanatikliğin Yüzünden Söylemiyorsun.

Kardeş Biz Burda Adaletsizliği Konuşuyoruz.Federasyonun Yanlış Kararlarını Konuşuyoruz.Geçmiş Federasyonları Karıştırıyosun Peki Denizli Maçı Dakika Kaçta Bitti.
Galatasaray Kulübünün Başarısı Hiç bir Zaman Federasyonlara şikelere Mal Edilmez,
Galiba Sen Yaş Olarak Küçüksün Yada Bildiğini Fanatikliğin Yüzünden Söylemiyorsun.

Senden yaş yaş büyüğüm.Denizli maçına bakarak yorum yaparsan o maç 16 dk durdu.O kadar sahaya madde atıldı olaylar oldu.Normalde öle maçın tatil olması gerekiyodu ama saolsun dönemin federasyon başkanı gülerek seyrediyodu olayları.O zaman bize yapılıyodu şimdide size yapılyo.Doğrumu yapılıyo? Yanlış elbette.Ama o zaman bize yapılırken herkez gülüyodu.Ee birazda biz gülelim demi.Bende bunu anlatmak istiyorum sana anadın??

Senden yaş yaş büyüğüm.Denizli maçına bakarak yorum yaparsan o maç 16 dk durdu.O kadar sahaya madde atıldı olaylar oldu.Normalde öle maçın tatil olması gerekiyodu ama saolsun dönemin federasyon başkanı gülerek seyrediyodu olayları.O zaman bize yapılıyodu şimdide size yapılyo.Doğrumu yapılıyo? Yanlış elbette.Ama o zaman bize yapılırken herkez gülüyodu.Ee birazda biz gülelim demi.Bende bunu anlatmak istiyorum sana anadın??

Benim Yaşımı Bilmeden Benden Yaş Yaş Büyük Olduğunu Söylüyorsun.İlginç Ayrıca Denizli Maçı 16 Dakika Durmadı.8 Dakika Durdu.Ayrıca Geçmişte Hiç bir Federasyon bize Kıyak Geçmesi Bile Söz Konusu Değil!Sadece Belli Başlı Hakem Hataları Olmuş Olabilir.

Benim Yaşımı Bilmeden Benden Yaş Yaş Büyük Olduğunu Söylüyorsun.İlginç Ayrıca Denizli Maçı 16 Dakika Durmadı.8 Dakika Durdu.Ayrıca Geçmişte Hiç bir Federasyon bize Kıyak Geçmesi Bile Söz Konusu Değil!Sadece Belli Başlı Hakem Hataları Olmuş Olabilir.

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

$u Ana Kadar Sezon ßoyunca hakemLerden En çok Ceza Çeken Takım Fenerßahçe. . .
ßide DiorLarki gaLatasaray Hakem Hatası. . .
ßaro$ 5 Tane penaLtı kuLLandı. . .
Fenerßahçe maçınıda izLemediniz Sanırım. . .
Güiza 5 m Geriden çıksa ßiLe ofsayt. . .

Konuya YazıLanLarı Tek Tek Okudum...

Bakın Burda Kimse Kimseyi Kandırmasın...

HaLuk ULusoy Dönemimde GaLatasaray Çok Bariz Bir ŞekiLde KoLLanmıştır, Burda Bunu Bir Defa Hakkını VereLim Herkes Herşeyi BiLiyorken Burda Kimse Karnından Konuşmasın...

Ve HaLuk ULusoy Döneminde En Çok Zarar Gören KLüp Başta Beşiktaş Ve Sonrasında Fenerbahçe OLmuştur...

Ama Şimdiki Federasyon'un Da Tam Tersi GaLatasaray'ı KatLettiğini Başta Sivas OLmak Üzere, Kısmen Beşiktaş Ve Fenerbahçe'yi KoLLadığı Gerçeğini SöyLememiz Gerekiyor, Burda Kimse Gücenmesin Bu İki İki Daha Dört, GaLatasaray Tamam Gereken CezaLarı FazLasıyLa ALırken Diğer TakımLarın CezaLarı Bu Kadar Aşırıya KaçıLmıyor Bu Da Başka Bir Gerçek, Eğer OLay AdaLetse Herkese Karşı AdiL OLunmaLı, Cezanın En ALası VeriLmeLi...

Turkıyede Anket YapıLsa En Çirkef Oyuncu Kımdır Dıye Luqano ßaşı Çeker...

Adamın Yapmadıqı PisLik KaLmadı..Yok Arkadan Kafa AtmaLar,Yok KufurLer,Yok HakemLere DikLenmeLer..ßuna 5 Maç Az...ßende Turkıye LıqLerınde OynatıLmamaLı ßöLe OyuncuLar...

Ama GeL Gör Ki Federasyonda ßu Yurek Yokkk...

MozoLe Miяach;4256802' Alıntı:
Turkıyede Anket YapıLsa En Çirkef Oyuncu Kımdır Dıye Luqano ßaşı Çeker...

Adamın Yapmadıqı PisLik KaLmadı..Yok Arkadan Kafa AtmaLar,Yok KufurLer,Yok HakemLere DikLenmeLer..ßuna 5 Maç Az...ßende Turkıye LıqLerınde OynatıLmamaLı ßöLe OyuncuLar...

Çirkef futbolcu kim? kim değil? biz daha iyi biliyoruz.Sizde noumanızı unutmayın.Onun yaptıklarınıda biliyoz.40 saniyede kırmızı kart gören türkiye liglerinde başka futbolcu yok daha çok şükür.

-Sen Kalk Türk Hakemin Annesine Küfür Et!
-Ligin Altını Üstüne Getir.
-Karşısındaki insana Arkadan Kafa At!
Sonuç 5 Maç Ceza Bu Federasyon Her Türlü Adaletsiz Basiretsiz.
-Türk Futbolunu Yerin dibine Koymaya Çalışıyor.
-Hasan Doğan'ı Her zaman Rahmetle Anıyorum.

-Sen Kalk Türk Hakemin Annesine Küfür Et!
-Ligin Altını Üstüne Getir.
-Karşısındaki insana Arkadan Kafa At!
Sonuç 5 Maç Ceza Bu Federasyon Her Türlü Adaletsiz Basiretsiz.
-Türk Futbolunu Yerin dibine Koymaya Çalışıyor.
-Hasan Doğan'ı Her zaman Rahmetle Anıyorum.

Zamanında hakemin suratına tüküren bi hagi vardı sizde.O zaman hiç sesiniz çıkmıyodu???? Konuştukça batıyonuz diyorumda inanan yok devam edin..

Geri