Lugano'nun Küfrü Yakalandı!Federasyon suskun

Titanik19

Banned
Reaction score
0
Lugano'nun küfrü yakalandı!

6f2lw3.jpg

Uruguaylı savunmacı, ilk yarıda elle kestiği bir pozisyon sonrası hakem Hüseyin Göçek’ten sarı kart görünce çıldırdı.

Göçek’in kararına uzun süre itiraz eden Lugano daha sonra yardımcı hakem Tarık Ongun’a bir şeyler söyledi. Karşılaşmayı naklen yayınlayan İspanyol televizyonu Canal Plus’ın spikerinin Lugano’nun yakın çekim görüntüleri sırasında söylediği sözler karşısında “Aman, aman” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Lugano’nun İspanyolca tam üç kez “O.... çocuğu” dediği ve İspanya’da büyük tepki gördüğü bildirildi.

Milliyet

Küfür Etmeyen futbolcuya küfür etti.Gerekçesiyle ceza veren Federasyonu göreve çağırıyoruz.Ayrıca Bütün Futbolseverlerde Ümit karan'ın Çok ayıp dediğini biliyor.Ağzını okuduğunuzda bu söz çıkıyor.Çok Ayıp ve hakem geliyor pat kırmızı kart ümit kırmızıya bakıyor hakeme bakıyor.Ve dışarı çıkıyor.Gerçekten şimdi Çok Çok Ayıp Oluyor.

Fenerasyon olayı hemen örtbas edecektir hiç korkmayın...

federasyonun işi bu zaten. fener ortalıgı dagıtıo pisletio. federasyonda arkasını toplio bi ana baba şefkatiyle. biz neyiz peki üvey evlatmı! yazıklar olsun...

federasyonun işi bu zaten. fener ortalıgı dagıtıo pisletio. federasyonda arkasını toplio bi ana baba şefkatiyle. biz neyiz peki üvey evlatmı! yazıklar olsun...

Fenerasyon olayı hemen örtbas edecektir hiç korkmayın...

3'ünüzden herhangi birinizin objektif bir yorum yaptını düşünmüyorum. . .
Bu yorumLarın tek amacı fenere Laf atmak. . .
OLayın acıkLamasına geLince federasyon 35 diL biLen adamımı hakem yapcak. . .
Hakem nerden anLasın küfür ettiğinide kart versin Lütfen yorum yazarken . . .
Yazdığım sey mantıkLımı diye biras düşünün :goz:

Tamam Kardeş Sen Haklısın. Ama Federasyon Luganoya En Az 5 Maç Men Cezası Vermeli.
Ümit Karan Çok Ayıp Diyor. 2 Maç.
Lugano O.Ç. Diyor. Ceza Almıcak.
Eğer Federasyon 3 Maç Men Cezası Vermesse Anlıcaz Federasyon Kime Çalışıyor.

şu işe bakın ya Fenerli oyuncu olunca konu agzını fln okuyorlar ne dedigi araştırılıyor ayhan hakemin yüzüne bakarak kaç kere küfürler etti tek ceza almadı geçenlerde ümit ceza aldı diye tepki verdiler bide utanmadan alışmışlardı çünkü gs lilerin istedikleri söyleyip ceza almadıkları sisteme

Dünya Kulübu FenerBahçeli Bir futbolcuya Hiç YakıştıramMADım...DoğrUSU...YAzık....

arkadaşım Ayhan maç boyunca küfür etmekten top oynayamıyor..ayrıca ümit karanın pozisyonu kameralarda yakalanmadı..siz yanlış kelimeyi duydunuz takip ettiniz.varsın atsın luganoyu..küfüre hayır..

3'ünüzden herhangi birinizin objektif bir yorum yaptını düşünmüyorum. . .
Bu yorumLarın tek amacı fenere Laf atmak. . .
OLayın acıkLamasına geLince federasyon 35 diL biLen adamımı hakem yapcak. . .
Hakem nerden anLasın küfür ettiğinide kart versin Lütfen yorum yazarken . . .
Yazdığım sey mantıkLımı diye biras düşünün :goz:

3 nün dediğide doğru fenerbahçede böyle küfür eden bir oyuncu varsa gerekenler söylenmeli..

Söylenmezse edep adap kalmaz Türk Futbolunda ..

Ha amaçları feneri kötülemek mi ? Olsun kötülesinler ..

Onlar Fenerin açığını buldukları zaman sizde susun ki .. Fenerbahçeye yakışır bir taraftar olduğunuzu gösterin..

Burda çogunlukla fenerli dolu...

Ha bana demiyecekmisin ki ? Sende Sivasspor unu koruyorsun .. Elbette korurum Bin kişiye bir kişiyim ...

3 nün dediğide doğru fenerbahçede böyle küfür eden bir oyuncu varsa gerekenler söylenmeli..

Onlar Fenerin açığını buldukları zaman sizde susun ki .. Fenerbahçeye yakışır bir taraftar olduğunuzu gösterin..

Ha bana demiyecekmisin ki ? Sende Sivasspor unu koruyorsun .. Elbette korurum Bin kişiye bir kişiyim ...

Bak canım kardeşim biLiyorum kuyruk acın taze o yüzden böyLe konusuyorsun. . .
Ama o 3 arkadas Lugano yanLıs yaptı demiyor. . .
Bende Lugano'yu savunmadım orda. . .
AdamLar diyorki Federasyon feneri destekLiyor. . .
Ben buna kızıyorum. . .
BiLmem anLatabiLdim mi. . .
iyi forumLar :goz:

Hiç kimse kimseye suçlu muamelesi yapmasın Lugano haksız ve Federasyondan Gerekli Cezayı Bekliyoruz.

şu işe bakın ya Fenerli oyuncu olunca konu agzını fln okuyorlar ne dedigi araştırılıyor ayhan hakemin yüzüne bakarak kaç kere küfürler etti tek ceza almadı geçenlerde ümit ceza aldı diye tepki verdiler bide utanmadan alışmışlardı çünkü gs lilerin istedikleri söyleyip ceza almadıkları sisteme

onu biz deil lugano nun memleketindeki basın okumuş bilmem anlatabildim mi :hhsopa

Bak canım kardeşim biLiyorum kuyruk acın taze o yüzden böyLe konusuyorsun. . .
Ama o 3 arkadas Lugano yanLıs yaptı demiyor. . .
Bende Lugano'yu savunmadım orda. . .
AdamLar diyorki Federasyon feneri destekLiyor. . .
Ben buna kızıyorum. . .
BiLmem anLatabiLdim mi. . .
iyi forumLar :goz:

eh şimdi oldumu sen sitenin spor sorumlusu olarak böyle taraflı konuşursan dierleri ne yapsın

bizim orda bi söz vardır "imam os.rursa, cemaat s.çar" die :victory

Bu sene Kadıköydeki Fenerbahçe - GaLatasaray Maçında Arda'nın YaptıkLarını Unutmadan Yazın YazacakLarınızı...
Arda'da Ceza Almadı.Bu Kadar Yaygara YapıLmadı ama.
Fenerbahçe OrtaLığı PisLetmiyor Arkadaşım.İş İlgiLi KişiLerce HataLı GörüLürse Zaten Ceza VeriLir.
Yok Fenerbahçe TutuLuyor,Yok GaLatasaray TutuLuyor Diye Götürmeyin Bizi Taşdevrine ;)

onu biz deil lugano nun memleketindeki basın okumuş bilmem anlatabildim mi :hhsopa

eh şimdi oldumu sen sitenin spor sorumlusu olarak böyle taraflı konuşursan dierleri ne yapsın

bizim orda bi söz vardır "imam os.rursa, cemaat s.çar" die :victory

Bak canım kardeşim ben moderatörüm diye yorum yapmıcam mı. . .
Burda o adam öyLe yorum yaptı diye cezaLandırdık mı? yok!

Yaptıgım sadece onun yorumuna katıLmıyordum. . .
Altına da düşüncesinin yanLıs oLdunu dogrusunu yazarak gösterdim. . .
BiLmem anLatabiLdim mi?

Futbolcu eğer hakeme küfür ediyorsa ve buda tespit ediliyorsa mutlaka gereği yapılmalıdır.
küfürü türkçe edince ceza alsın ispanyolca edince ses çıkmasın ?? yok öyle yağma
burası Türkiye.. O Hakemin Karısı Çoluğu Çocuğu var Onun şerefi namusu yokmu?Ne suçu günahı var?topu elle kesmişsin zaten pozisyonuda ben izledim.Hakeme küfür edip itiraz edince ne oldu?
Bebek suratlı Şerefsiz kansız..
İnşallah gereği yapılır...

hll bea zaten sivasspor bzim kardeşimizdir her zaman :clap:victory

Hasan Şaş,Ümit Karan,Sabri,Arda,Lincoln,Ayhan bu adamlar her maçta küfürün allahını çirkefliğin kralını yapıyorlar.Şimdi Lugano için olumsuz yorum yazanlar acaba bu adamlar her haltı yediklerinde kafalarını kumamı gömüyorlar.Ben Lugano doğru yaptı demiyorum yaptığı büyük terbiyesizlik.Ama ezeli rakibimizin değerli taraftarları kendi oyuncularına bakmadan konuya sahip olmaya kalkmışlar.Türkçemizde çok güzel bir ata sözü var.

ÖNCE EVİNİN ÖNÜNDEKİ PİSLİĞİ TEMİZLE,ONDAN SONRA KOMŞUNA LAF SÖYLE.....

Geri