Lugano Milana gidiyor...

Bizim Reklama İhtiyacımız Yok Zaten Beşiktaş Taraftarı Ve Çarşı Dedin mi Karşındaki Adam 2 Adım Geri Atıyor.Ayrıca O Ulan Lafını Sana Yediririm Eziksen Ezikliqini Bilceksin Yoksa Aynen Bildiririm.

ßĻάςЌ ξάģĻę;2927367' Alıntı:
Bizim Reklama İhtiyacımız Yok Zaten Beşiktaş Taraftarı Ve Çarşı Dedin mi Karşındaki Adam 2 Adım Geri Atıyor.Ayrıca O Ulan Lafını Sana Yediririm Eziksen Ezikliqini Bilceksin Yoksa Aynen Bildiririm.

senin gibi kapasitesiz eziklerle tartışmam bile hata hadi ordan ezigin önde gideni sensin sana yazdıklarımla yeterli kapakları taktım haddini bildirdim şimdi sus

Sana Sadece Lafım Şu !! Sana Damacana Kapaga Taktım Kücük Geldi Daha Fazlasını Benden Bekleme Hadi Eyw =)

kimin ne kapak taktıgı belli konuşma fazla burda senin igrenç yorumlarını iftiralarını okumak zorunda degil kimse kaşındın bende agzının payını verdim sana kapak oldu yazdıklarım susturdum seni

Beyın Yaşın 3 mü 5 mi ??? Saçmalıyorsun Bide Susturdum Diyorsun Sana Kızmıyorum Moruq Acıyorum =)

susturmak ne anlamda onu bile anlamıyorsun sende beyin oldugu bile şüpheli senin ki boş boş konuşmak dediklerime gerçeklerle cevap veremiyorsun aradaki fark bu ben gerçekleri yüzüne vuruyorum agzının payını veriyorum o anlamda susturmak dedim sıkışınca anca küfür eden biri olan se bunu anlamazsın senin gibilere sadece acınır saçma sapan konuşuyorsun cevabını veriyorum sonrada işine gelmeyince konu degiştiriyorsun senin gibi zavallılara bu kadar da yazılmaz ama ögren diye yazdım bunları

Senden İyi Zavallımı Var Ispat Et Diyorsun Edince Fare Misali Köşeye Sıkışıyorsun Adam Değilsin Sen.Zaten Suç Bende Bi Eziqe Cevap Verirsen Oda Mal Mal Konuşur =)

adam olmayan sensin sıkışınca cevap veremeyende sensin önceki sayfalara bak anlarsın benim ezik olmadıgım belli düzgünce yorum yazıyorum ama senin ezik oldugun her halinden belli her lafında bi eziklik kompleks ve iftira var sürekli saptırıyorsun cevap veremediklerini bide kendini kandırıyorsun ispat ettim diye

Azizenin Evladları =)

tüpçü nün çocukları :)

fenerbahce stadında muthıs bır atmosfer vardı elektronık ıslıklar falan vs ...febe teknolojıdede lıder asmısınız ne dıyım sıze :D..artık tsl de de oynamassınız avrupa prensi

Geri