Lugano Geirse Takımı Bırakırım

admiral

New member
Reaction score
0

Galatasaray'ın Lugano'yla ilgilenmesi, taraftarların tüylerini diken diken etti. Uruguaylı'nın adının Cim Bom'la anılması bile Sarı-Kırmızılılar'ı rahatsız etti. İşte fanatik.com.tr'de yer alan Lugano yorumları.

- Bir GS’li olarak kesinlikle gelsin derim. Fenerbahçe’de en nefret ettiğim oyuncuydu, sebebi de kaliteli duruşu. Galatasaray’a ilaç olur.

- Bu adam Cim Bom’a gelirse ben de bu takımı tutmam. Digiturk’ü iptal ederim. Senelik formamı almam, Ankara sokaklarına formamla çıkmam. Unutmadım pisliklerini. Emre Aşık’a attığı kafayı ve sayamadıklarımı. İnşallah gelmez. Transfer dedikodusu bile rahatsız ediyor.

- Bu adamı alacağımıza, Ceyhun’u stoperde oynatalım daha iyi.

- Fenerbahçe’deyken yaptığı davranışlar nedeniyle istemiyorum. Ayrıca Şampiyonlar Ligi için yetersiz bir stoper olduğu görüşündeyim. Yan toplarda etkili olmasa, vasat altı bir stoper olur. Uruguay’ın kaptanı olması da bu gerçeği değiştirmez.

- Galatasaray’a yakışmayacak bir adam. Transfer dedikodusuyla bile anılmaması gerek. Dünyada başka stoper kalmasa, yine de transfer edilmemeli.

- Gerekirse Frank de Boer’u futbola döndürüp 5 senelik sözleşme önerelim, gelsin yeter ki bu adam gelmesin. O derece nefret ediyorum.

- Galatasaray forması asildir, her yürek taşıyamaz!​

Geri