LsD

Yaş Olarak Büyük Bir Abimiz İyi Biliriz oh mama mia Ailemisin Paparazzisi =)

eski albümlerden hatırımda kalan şey; açık kahverengi bir takım elbiseyle, bir masanın arkasında kendinden emin bir duruşla verilen poz geliyor aklıma..umarım yanlış hatırlamıyorumdur..hafızam pek iyi değildir..=)

onun haricinde, forumun büyüklerinden..paylaştığı magazin konularıyla foruma renk katan bir abimiz..severim kendisini..=)

dükkanı açıp açılışa bizi çağırmayan ...:) mangazin haberlerini onadan aldığımız forumda büyük emekleri olan özellikle adult bölümü varken ..sempatik sevgili saygılı büyüğümüz..

çok kötü bilirim.seçim öncesi esip savuran politikacılar gibi tükanı açınca promosyon göndericem dedi ama bişey göremedik..

hehe şaka biyana iyiniyetli aklıbaşında çalışkan bir abimiz.henüz kimsenin de hakkında kötü birşey düşündüğünü görmedim =)

Magazin bölümünü kendisi yüzünden takip ettiğimi söylemeliyim hatta ilk mod olduğundaydı sanırsam kendisine abi takipçinim her daim diye bir şey demiştim :d Kendisini severim şahsen görmemiş olsam bile Lsd yetiyor yafs. Hayatta her daim mutlu ol abi

Yonetimin en yaslilarindan, ancak ayni yasliligi ruhunda goremedik ;) Yas kemale ermis olabilir ama bunye hala 18'lik delikanlilara tas cikariyor :smile:

Severiz, sayariz.

sevip,saydığımız forumumuzun ihtiyar deLikanLıLarından :)
ayrıca uçakLa seyahat ederken hostesLer ne hoş kokuyorsunuz parfümünüzün ismi nedir diye soruyorLarmış
biz öyLe duyduk :)

Ben resmini görünce onu pilot sanmıştım.Marka sayesinde ne kadar sevimli bir ailesi oldugunu ve çok zevkli oldugunu sezdim.Ruhu genç kabul etmese de yaşıda genç Severim abimi.Allah işlerini yolunu açık etsin :)

Adultman :p

gencler bilmez abi :)) Adult pve magazın paylasımlarının vazgecılmez ısmı :)

Magazin denilen şey ondan soruluyor bir kaç aydır :)

Yerini sağlam tutmuşsun, hiç bırakmaman dileğiyle, yine yazarım ben :smile:

Valla Paparazzici olarak biliyorum :)

Geri