Lost bölümlerinin bulunduğu konu ile ilgili

qetadgzcb

New member
Reaction score
0
Merhabalar,

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=82430 >> Burada Lost dizisinin tüm bölümleri paylaşılıyor. Oldukça uzun bir konu ancak insanın istediğini bulması baya bi zor oluyor. Çünkü ilk sayfadaki linklerin büyük bölümü ölmüş durumda. İnsanlara böyle eziyet etmektense doğrudan ölü linkler kaldırılırsa güzel olabilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum buna nasıl yaklaşacaksınız yada nasıl tepki vereceksiniz ama ufak bir önerim olacak.

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1669593&postcount=263 >> Burada tamamen kendim yüklediğim Lost 1. ve 2.sezon bölümleri mevcut. 1 hafta içinde 3.sezonun da yayınlanmış bölümlerini ekleyeceğim. Ama son sayfada yer alıyor bunlar ve insanlar pek bu sayfaya kadar gelmiyorlar link ararken. Bu mesajı en azından konunun ilk sayfasına taşırsanız insanlar bundan çok daha fazla faydalanacaklardır. Verdiğim linklerin hiçbirinin ölmeyeceğinin garantisini çok rahat bir şekilde veriyorum.

Umarım konuyu dikkate alırsınız,

İyi akşamlar..

önerin güseL ama bunun için ayrı bi başLık açacağına sabitteki ihbar böLümüne msj yazabiLirdn..
öneride hakLısın smod arkLarın gözünden kaçmıştır..

Bunu ben de düşündüm zaten ama konunun başındaki yazıyı okuduktan sonra sanırsam burası daha çok şikayet için diye düşünerekten yeni konu açmaya karar verdim.

Bknz;

Bu başlık altından rahatsız olduğunuz ,
forum kurallarına aykırı olan;
konuları,oluşumları,mesajları bildirebilirsiniz,
sadece maruzatınızı yazmalısınız,
bunun dışında yorum içerikli mesajlar silinecektir,teşekkürler..

konuya bi göz attim.. ßir çok bölüm alternatif LinkLerLe veriLmiş ßiri öLmüşse diğerinden indiriLebiLir.. konuyu açan arkadaşımıza düzenLemesini rica edicem.. gereken zaman içerisinde düzenLenmez ise açtıgın konuyu saßite taşırım.. $unuda demeden geçemiycem.. upLoad ettiğin site ne kadar güveniLir dosyalar silinebilir site kapanabilir muamma.. ilk defa senden duydum hayırlısı olur inş.. Çok izlenen ßir dizi..

KaRma' Alıntı:
konuya bi göz attim.. ßir çok bölüm alternatif LinkLerLe veriLmiş ßiri öLmüşse diğerinden indiriLebiLir.. konuyu açan arkadaşımıza düzenLemesini rica edicem.. gereken zaman içerisinde düzenLenmez ise açtıgın konuyu saßite taşırım.. $unuda demeden geçemiycem.. upLoad ettiğin site ne kadar güveniLir dosyalar silinebilir site kapanabilir muamma.. ilk defa senden duydum hayırlısı olur inş.. Çok izlenen ßir dizi..

İlk olarak şunu söyleyeyim o site kapanmayacak :) şimdi bu kadar net nasıl konuşabiliyorum diyebilirsin ama emin olabilirsiniz bundan.. İkinci olarak, eğer o site ile ilgili herhangi bir problem yaşanırsa(kapanma[ki bu olmayacak] yada linklerin ölmesi vs)konuyu silersiniz olur biter..

ilgilendiğin için teşekkürler...

sevgiler saygılar...

Geri