Londra’ya PAF Takım’la gitsinler (fenerlileri kızdıracak sözler)

ßĻάςЌ ξάģĻę;3684224' Alıntı:
Edu Gol Gol Gol =)... Yapma Volkan Yapma Volkan...Naptın Volkan =)... Paf Veya Edulu Volkanlı As Takım,Deqısen Ne Olcak ???

Fenerbahçe bölümünde olduğunun ya da bir Türk olduğunun farkında değilsin sanırım şu satırları yazarken...Beşiktaşlı olarak forumda tek zıplayan sensin nedense?

Realist gibi ben de ligde en iyi kadroya Gs ın sahip olduğu düşüncesindeyim,derinlik ve potansiyel olarak.Fb kadrosu ise büyük isimlerden kurulu yalnız çoğu general,hiç asker yok.Beşiktaş'a bakıyorum ne general var ne asker.Nerdeydi Cisse,Bobo,Nobre,Tello,Holosko Metalist maçında?

Burda geçen sene Şampiyonlar Liginde ilk 8e giren takımdan,Arsenal maçına kadar evinde son 15 maçta yenilmemiş,Kiev maçına kadar evinde 8 maçtır beraberlik bile görmemiş bir takımdan bahsediyoruz.Anderlecht,İnter,PSV,CSKA,Sevilla,Chelsea gibi takımları yenmiş bir takım hakkında konuşurken daha dikkatli olmalısın.Hayır kendi takımı daha üstüne çıkmış olsa anlayacağım.Buna rağmen pişkin bir şekilde konuşman inanılır gibi değil.Bu takım geçen sene bunları yaparken senin takımın ne yaptı?

Yanlış da anlama ben sana yorum yapma demiyorum ama ölçülü olmanı rica ediyorum.Avrupa macerası Ekim'de biten bir takım taraftarı olarak çok absürd konuşuyorsun

Fуσηв;3686804' Alıntı:
işte cehaLetin bu kadarı oLur
sergen futboLa yeteneği var ancak insanın kendisini de biraz geLiştirmesi okuması takip etmesi Lazım
madem futboL yorumcuLuğuna giriştin ne nedir araştırıp biLeceksin

1.si biLdiriLmeyen oyuncuyu o maçta nasıL oynatacaksın
2.si paf takımı herhangi bir şampiyonLar Ligi maçında as takım oLarak sahaya süremezsin

böyLe yorumLar yaparsa sergene konuştu baL kabağı derLer

Kanka Paf Dediği OLay YedekLeri Kastetmesi, Zaten Fener'in Yedek Klübesinde Paftan 4-5 İsim OLuyor Yeri GeLdiğinde Ayrıca ŞampiyonLar Ligi'nde 18 Yaş Ve Altı OyuncuLarı Oynatmak İçin İsim BiLdirmeye Gerek OLmadığını BiLiyorum Yani YanLış OLmasın Ama...

Geri