Londra’ya PAF Takım’la gitsinler (fenerlileri kızdıracak sözler)

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Sergen Yalçın, Eskişehir karşısında tel tel dökülen Fenerbahçe'nin yöneticilerine pek de hoşlarına gitmeyecek bir öneride bulundu. O yazı:
Sergen'in Vatan Gazetesi'nde yayınlanan yazısı şöyle:

Londra’ya PAF Takım’la gitsinler

BEN futbol hayatımda 11’e 10 bir maçın böyle oynandığını ilk kez görüyorum.. Yani 10 kişi kalan 11 gibi, 11 kişi olan 10 kişi gibi gözüküyor.. Üstelik sayı üstünlüğü F.Bahçe’de.. Karşında Eskişehir var.. Küçümsemek için söylemiyorum.. Takım halinde savunma yapıyor, iyi kontraya çıkıyorlar.. Ama o kadar.. Bütün takımın maliyeti senin 14 milyon Euro’ya aldığın Güiza kadardır en çok.. Şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar dağınık/isteksiz/aciz gözükebilir mi Allah aşkına? G.Saray geçen hafta burada 4-2 yenildi ama en azından daha şahsiyetliydi.. F.Bahçe uzatmalarla 67 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında resmen rezil oldu.. Tekrarlıyorum: Bu sonuç bir rezalettir..

Gelelim bunun sebeplerine: Öncelikle takımın teknik direktörü yok, bu artık bağırıyor.. Yönetim “Teknik direktörümüzün arkasındayız” filan diyor ya, dalga geçiyorlar herhalde.. O arkada duran yöneticilerden biri çıksın bana açıklasın lütfen: “28. dakikada rakibin kalecisi kırmızı kart görüyor, yerine 21 yaşındaki yedeği giriyor, üstelik 2-1 öne geçiyorsun.. Rakip 10 kişi kalmış, ilk hamle ne olmalı?”

Aragones eksik rakibe karşı bir savunma adamını çıkarsa, hadi olmadı, en azından Semih’i forvete çekse mevzu bitecek belki de! O ne yapıyor, bacak bacak üstüne atıp oyunu seyrediyor, maç 2-2 oluyor.. ‘Dede’ 54’te Selçuk’un yerine Ali Bilgin’i alıyor.. Arkasından da İlhan’ı.. İkili ‘kurtarıcı’ diye oyuna giriyor.. Üstüne basarak söylüyorum, bunlar hangi takımı kurtarabilir ki? 2. Lig’de bile maç kurtaramazlar.. Deivid, Vederson sakatsa yanında bile tutma kardeşim! Ama kulübedelerse oyuna sok.. Olmadı, sahadaki dizilişi değiştir.. Bu Aragones’in F.Bahçe’de 1 dakika daha kalması bile günah..

Geçen yılın gol kralı Semih’in haline bakın! Bu çocuk kaleye sırtı dönük top alır ve iyi pas atar diye orta sahada, kaleye 35 metre uzakta oynuyor.. 60 dakika gezdi, dolaştı, koştu, sonra Semih de ipin ucunu bıraktı.. Semih eskiden amatör ruhla, son saniyeye dek terleyen bir oyuncu tipiydi.. Aragones ona da havlu attırdı.. En kritik dakikalarda ‘Lord’ gibi oynadı.. Biraz hakkı da var, çünkü F.Bahçe’de Semih ile Alex dışında futbolcu yok ki! Hepsi 2. sınıf.. En azından koşmazlarsa 2. sınıf gözüküyorlar..

Yenen gollere bakıyorum, tam Allah’lık.. Bir defans bu kadar kolay gol yer mi? Rakip atamazsa onlar tamamlıyor.. Edu, bu kendi kalene attığın kaçıncı gol böyle? Etraftan duyuyorum, “Alex 3.2 milyon Euro alırken, ben 1.5 milyon dolara oynamaktan rahatsızım” diyormuş.. Bilemiyorum, belki de bu para meselesi kafasını meşgul ediyor.. Lugano’nun da ondan farkı yok.. Gökhan’ı da koy yanlarına, lunaparkta oynasınlar.. Lupanark topçusunu andıran bir başkası da Uğur.. Abuk sabuk çalımlar atıyor ama sonuca dönük tek hareketi yok.. Yazık vallahi, F.Bahçe forması bu kadar ucuz değil..

Şu Güiza Kezman’dan beter halde.. Kaleciyle karşı karşıya 2-3 gol kaçırdı ki, akıllara zarar.. Hele 6 pastan atamadığı gol, adama lisansını yırttırır.. Bu kadar pahalı santrfor topa dokunmaktan aciz.. R. Carlos’a bakıyorum, kartpostalını koysan en fazla bu kadar oynar.. Ha kartpostalın dışında bir özelliği var, çenesi.. Sürekli vıdı vıdı.. Maldonado bence futbolcu değil, saçını kestirmiş, Şanlıurfasporlu oyunculara benzemiş.. Zaten en fazla orada oynar..

Ve bu F.Bahçe çarşamba günü Arsenal’le oynamaya gidiyor.. Ben olsam PAF takımla çıkarım Emirates’e, en azından dünyaya rezaleti açıklamanın bir mazereti olur.. Hem pazar günü G.Saray derbisi var, veteran takımını andıran aslar biraz dinlenirler, lig için mücadele ederler.. Çünkü bu görüntü evlere şenlik.. Bu kadar koşmayan, bu kadar aciz, bu kadar teknik direktörü kötü takımın maliyetine bakıyorsun: 100 milyon Euro’dan aşağı değil.. Harcanan paraya yazık değil mi? Geçen hafta Bursa’ya karşı hırs vardı futbolcularda ama o hırs tek maçlıkmış.. Hepsi içi boşalmış diş macunu gibiydi.. Demek ki, Bursa gibi kapıyı bacayı açmazsan bu F.Bahçe’den puan almak çok da zor değil..
vatan

aragones.jpg

YALCIN_Sergen_20000615_NF_R.jpg

bencede paf takımla gitsinler hiç değilse koşan mücadele eden bi takım haline oynarlar.hiç bişey olmasa yenilse bile en azından ezilmezler...bu fener bitmiş arkadaşlar yazık harcanan paralara

aragones takımda ruh bırakmadı
gökhan gönüL :gecen sezonun yarısı biLe deiL
r.carLos:gecen sezon mumLa arıyor
Lugano:inanıLmaz hataLar yapıyor
Edu:k.k goL atıyodu ama yine fena oynamıodu bu sene hem atmaya dewam ediyo hemde kötü oynuo
u.boraL:%50 performansLa oynuor

bunLar aureLLio giddi diemi böLe oLdu
tamam oda etkiLedi ama bas sorumLu ARAGONESTİR
nsL becerdiyse takımdan soğuttu adamLarı yaa...
gecen sezon kendini parcaLayan gökhan bu sezon caLım yiyro adamı bırakıyor daha kovaLamıyor...
ARAGONES
artık seni İS-TE-Mİ-YO-RUZ

MantıkLı Neden Mi? Fenerbahçe'nin ArsenaL'i İngiLtere'de O İngiLizLerin BiLindik Atmosferinde Bırakın Yenmeyi Berabere BiLe KaLması Mucize Ve Bu Ne Demek OLuyor Fener Avrupa KupaLarına Veda Ediyor AnLamına GeLiyor Bu Durumda Büyük AnLamda Ve Hafta Sonu GaLatasaray Maçında Ki Yorgun Bir GaLatasaray'ı Yenmesi Lige Dönecek OLan Fenerbahçe İçin Bu Maç Bence Daha ÖnemLi OLmaLı Ve Dinç Bir Fenerbahçe GaLatasaray Karşısında Kadıköy'de Daha Önde BaşLayacaktır Maça Ve GaLibiyet ALma OLasığıLı Da Artacaktır...

Volkan Babacan

Gokhan-Lugano-Onder-Carlos

A.Bilgin-Maldonado-Selçuk-Gürhan

Semih-Güiza

şeklinde oynayabiliriz.

Gökhan Gönül 80 m lik koridorda tek başına gidip geldiği için eskisi gibi oynayamıyor
Uğur Boral ise acayip bir şekilde iyi adam geçiyor ama topla fazla oynayıp genelde kaptırıyor
Güiza Hakan Şükür olma yolunda ilerliyor
Edu-Volkan ikilisine ise diyecek söz bulamıyorum

Fenerbahçe'nin kadrosu kötüü.. Bunu anLamak için müneccim oLmaya yada sonuçLara bakmaya gerek biLe yok.. Kazımmış ALi BiLginmiş,Kosicoymuş,Eduymuş.. Kim oynayacak aLLahınızı severseniz.. Bütçesi fbnin beLki yarısı biLe oLmayan gs'de biLe daha çok iş yapan adam var..

Umarım ArsenaL maçında dagıLmaz takım bu sene hiç oynamadıgı kadar iyi oynar :S yoksa .. [[Noktadan sonraki böLümü hayaL gücünüze göre doLdurun]]

Edu Gol Gol Gol =)... Yapma Volkan Yapma Volkan...Naptın Volkan =)... Paf Veya Edulu Volkanlı As Takım,Deqısen Ne Olcak ???

Bence MeseLe Kadronun KötüLüğüyLe ALakaLı DeğiL Türkiye'De ''Şu Anda'' En KaLiteLi Kadro GaLatasaray'dadır Doğru Ama 2. Kadro Da Fenerbahçe'dedir Bu Da Gerçektir Ve Fenerbahçe'nin Tek ProbLeminin Ön Liberoda OLduğunu Ve Hocanın Takıma O BeğeniLmeyip GönderiLen Zico Kadar Takımı Motive Edemediğini Ve OyuncuLarında Aragones İLe KaynaşamadıkLarını Düşünüyorum Yoksa Geçen Seneden Kadroda OLmayan Tek Adam AureLio Tmm KaLiteLi Bir Ön Libero Ama O Kadar Da DeğiL Yani Bir Takımın Bu DenLi Dibe Çökmesini Sadece Bu OLayLa AçıkLayamazsınız Bence Sorun Aragones'in De Bu MaçLarda Da Gözükmekte Çok Takımı Umursamayan Bir EdaLarda OLması Takıma Karşı Çok Soğuk Ve Antipatik OLduğunu Düşünüyorum Sorun Kadro Da DeğiL Geçen Sene Sen Ben Yoktuk Bu Takımda Kısacası...

SuperStarEdu...

Bence MeseLe Kadronun KötüLüğüyLe ALakaLı DeğiL Türkiye'De ''Şu Anda'' En KaLiteLi Kadro GaLatasaray'dadır Doğru Ama 2. Kadro Da Fenerbahçe'dedir Bu Da Gerçektir Ve Fenerbahçe'nin Tek ProbLeminin Ön Liberoda OLduğunu Ve Hocanın Takıma O BeğeniLmeyip GönderiLen Zico Kadar Takımı Motive Edemediğini Ve OyuncuLarında Aragones İLe KaynaşamadıkLarını Düşünüyorum Yoksa Geçen Seneden Kadroda OLmayan Tek Adam AureLio Tmm KaLiteLi Bir Ön Libero Ama O Kadar Da DeğiL Yani Bir Takımın Bu DenLi Dibe Çökmesini Sadece Bu OLayLa AçıkLayamazsınız Bence Sorun Aragones'in De Bu MaçLarda Da Gözükmekte Çok Takımı Umursamayan Bir EdaLarda OLması Takıma Karşı Çok Soğuk Ve Antipatik OLduğunu Düşünüyorum Sorun Kadro Da DeğiL Geçen Sene Sen Ben Yoktuk Bu Takımda Kısacası...

Osman Tanburacı,Ziya Şengül Bas Bas Bagırıyorlar...Cisse,Bobo,Nobre,Delgado,Holosko,Tello...Hanqi Takımda Var Diye ??? Fenerdeki MaLdonadomu İyi??Artık Koşmaya Dermanı Kalmamıs Olan Carlosmu ?? Yoksa Gol Kralı Olan Edumu ???....Zicoyu 3 5 Kurus Fazla Vermemek İcin Yolladılar Fakat Şimdi Dede Dedikleri Adamı Yollamaya Calıssalar 7 8 Milyon Euro'yu Ceblerinden Vercekler...Buda Bizim Yonetıme Laf Atanların Kulaqına Kupe Olsun...Zicoyu Mumla Ararlar Mumla =)...

ßĻάςЌ ξάģĻę;3684256' Alıntı:
Osman Tanburacı,Ziya Şengül Bas Bas Bagırıyorlar...Cisse,Bobo,Nobre,Delgado,Holosko,Tello...Hanqi Takımda Var Diye ??? Fenerdeki MaLdonadomu İyi??Artık Koşmaya Dermanı Kalmamıs Olan Carlosmu ?? Yoksa Gol Kralı Olan Edumu ???....Zicoyu 3 5 Kurus Fazla Vermemek İcin Yolladılar Fakat Şimdi Dede Dedikleri Adamı Yollamaya Calıssalar 7 8 Milyon Euro'yu Ceblerinden Vercekler...Buda Bizim Yonetıme Laf Atanların Kulaqına Kupe Olsun...Zicoyu Mumla Ararlar Mumla =)...

Tmm KaLiteLi TopçuLar Ama Henüz TecrübeLeri YeterLi DeğiL Hangi Birinin Avrupada Kendini Gösterdiği Bir Maç Var Veya Hangisini Avrupa'Da Şu Klüpte Oynar DiyebiLirsin Beşiktaş Ligde 2-3 Puan Kaybı Yaşarsa Bu Genç Ve Tecrübesiz Kadro DağıLabiLir Ama Fener'in DağıLması Daha Zordur Vs. Bu Benim KişiseL Düşüncemdir Herkesin Fikri Kendine :goz:

Benim Düşüncem Fenerbahçe GaLatasaray'dan Sonra En KaLiteLi 2. Takımıdır Bu Ligin :goz:

İddaa Ediyorum Arsenal Ve Gs Yenilqilerinden Sonra Fener Denen Bi Takım Kalmaz...Yani Kaos Ortamı Başlar...Direk Aykut Kocaman Veya Bülent Uygunun Kapısını Çalacaklardır...Ve Sonra Takım Toparlanana Kadar The End... =)

Liverpool maçı öncesi Beşiktaş olaylı maçtan sonra PAF takımı muhabetti açmış ve bu muhabbetten sonra ilk maç Liverpool olmuş ve as takımıyla İngiltere'de 8-0 Yenilmiştir..

Beşiktaşlı Biri herhalde yeterince sindirememişki böle bi yazı yazıyo..

Bu yazıya başka bi tarafımla gülerken.. Şampiyonlar Ligi'nde Tek Türk Takımının Fenerbahçe olduğunu hatırlatıyorum... Gs- UEFA , Bjk-Turkcell Super Lig :durdurun

Liverpool maçı öncesi Beşiktaş olaylı maçtan sonra PAF takımı muhabetti açmış ve bu muhabbetten sonra ilk maç Liverpool olmuş ve as takımıyla İngiltere'de 8-0 Yenilmiştir..

Beşiktaşlı Biri herhalde yeterince sindirememişki böle bi yazı yazıyo..

Bu yazıya başka bi tarafımla gülerken.. Şampiyonlar Ligi'nde Tek Türk Takımının Fenerbahçe olduğunu hatırlatıyorum... Gs- UEFA , Bjk-Turkcell Super Lig :durdurun

Sizin Nice Maclarınızı Hatırlıyorum...7-0 7-2...Biz 8 Tane Yedık Yemedık Demiyoruz Ama En Azından Kendi Sahamızda Devirdik Onları...Sizin Gibi Kendi Mabetimizde 5 Yiyipte Zırlamadık....Şimdi İşte Kader Arsenal Deplasmanı Var..Hani Şu Kadıköyde Mac Sonu Acıklama Yapan Ve Şunu Diyen Adamlarla Yapcagınız Mac...Adebayor:Biz Aslında Attıgımız Golun 2 Katını Atardık Fakat Acıdık....Ben Erkek Adam Gibi Agzımla Gülüyorum...Başka Bi Tarafımla Deqıl...

Fenerin bu hallere düşmesi bile inanılmaz korkunç bir durum.Açık söylüyorum geçen sezon CL de fener'in kaybetmesini dört gözle bekliyordum ama sizin taraftarlarınızdan daha umutsuzum.

Hafta sonuda biz yenersek eğer fb yi ne aziz kalır, ne mahmut..

ßĻάςЌ ξάģĻę;3684330' Alıntı:
Sizin Nice Maclarınızı Hatırlıyorum...7-0 7-2...Biz 8 Tane Yedık Yemedık Demiyoruz Ama En Azından Kendi Sahamızda Devirdik Onları...Sizin Gibi Kendi Mabetimizde 5 Yiyipte Zırlamadık....Şimdi İşte Kader Arsenal Deplasmanı Var..Hani Şu Kadıköyde Mac Sonu Acıklama Yapan Ve Şunu Diyen Adamlarla Yapcagınız Mac...Adebayor:Biz Aslında Attıgımız Golun 2 Katını Atardık Fakat Acıdık....Ben Erkek Adam Gibi Agzımla Gülüyorum...Başka Bi Tarafımla Deqıl...

sen rahat ol 8 tane yemicez..

bizim bi gururumuz var.. 8 tane yesek bile bi tane atarız..

sen rahat ol 8 tane yemicez..

bizim bi gururumuz var.. 8 tane yesek bile bi tane atarız..

Sizin Takımızında,Taraftarınızında Gururunu Biz İyi Biliriz...Görcez Kac Tane Atcagınızı...Son Mesajım Sana Devam Et Sen =) Kendin Oyna Kendın Çal.Peace...

Hey daha maç başlamadı etmedi sakin olun =) Kimse başka takımın gururuna da el atmasın..

ßĻάςЌ ξάģĻę;3684418' Alıntı:
Sizin Takımızında,Taraftarınızında Gururunu Biz İyi Biliriz...Görcez Kac Tane Atcagınızı...Son Mesajım Sana Devam Et Sen =) Kendin Oyna Kendın Çal.Peace...

BLack EagLe bundan sonra msj atsan biLe siLeceğim,fb böLümündesin..

işte cehaLetin bu kadarı oLur
sergen futboLa yeteneği var ancak insanın kendisini de biraz geLiştirmesi okuması takip etmesi Lazım
madem futboL yorumcuLuğuna giriştin ne nedir araştırıp biLeceksin

1.si biLdiriLmeyen oyuncuyu o maçta nasıL oynatacaksın
2.si paf takımı herhangi bir şampiyonLar Ligi maçında as takım oLarak sahaya süremezsin

böyLe yorumLar yaparsa sergene konuştu baL kabağı derLer

Geri