Lockerz - Puan topla hediye kazan [ipd iphone psp xbox] [davetiye atılır]

1907123

New member
Reaction score
0
SİTE SADECE DAVETİYE SİSTEMİYLE ÇALIŞIYOR.MAİL ADRESİNİZİ ÖZEL MESAJ İLE GÖNDERİRSENİZ YADA KONUYA MAİLİNİZİ YAZARSANIZ DAVETİYE YOLLAYABİLİRİM.
FAZLACA DAVETİYEM BULUNMAKTA.
EĞER ÜYE OLMAK KONUSUNDA EMİN DEĞİLSENİZ AŞAĞIDAKİLERE BAKINIZ.

Topladığınız puanlarla alabileceğiniz ürün seçenekleriniz çok fazla.aşşağıda birkaç örnek bulunmakta.

1. Lockerz nedir? Lockerz davetiye sistemi ile tüm dünya çapında üyelerin buluştuğu alışveriş ve eğlenceli bir sosyal ağ sitesidir.Üyeler hemen hemen sitede her yaptığı faaliyetten ödüllendirilir.İsterseniz bir video izleyin, oyun oynayın hatta günlük anket sorusunu cevaplayarak puan kazanın.

hediye kazananlar biraz eski tarihlidir lockerzturkiye.com adresinden 3-4 günceye kdr bile hedyelerini alan kişilere bakabilirsiniz.

XBox 360 - İstanbul
Ipod Nano 16Gb - Istanbul
Bileklik USB 2Gb - İzmir
Ipod Touch 8GB - Trabzon
iPhone 3G Leopard Skin - İstanbul
Pizza 2Gb Usb - Ankara
Paypal 50$ - Manisa
Paypal 50$ - Antalya
Paypal 50$ - Ankara

İŞTE XBOX 360 KAZANAN BİR KİŞİNİN GÖNDERDİĞİ BİR RESİM :

2cx7nz5.jpg

Şu an PUAN kazanmanın birkaç yolu var. Yakın bir zamanda daha fazla seçenek ile PUAN kazanılabilecek.

- Siteye üye olduktan sonra çok sayıda kişiyi davet edebilirsiniz. Şu anda davet ettiğiniz kişi için 2 PUAN kazanıyorsunuz.

- Lockerz.com'da hergün yayınlanan anket sorularına cevap verdiğiniz takdirde 2 PUAN hanenize yazılmış olacak.

- Günlük olarak siteye giriş yaparak 2 PUAN kazanacaksınız. Ancak her girişinizde değil, o gün içerisinde ilk girişinizde kazandığınız puan hanenize yazılacak. (Z-List üyeler için 4 PTZ)

Welcome to Lockerz adresinde yer alan videolarin her birinden 6 PUAN kazanacaksiniz.
(gunde 15 -20 video)

DAVETİYENİZİ BENDEN ALDIKTAN SONRA ÜYELİK İŞLEMİNİDE ŞÖYLE YAPICAKSINIZ

Lockerz Üyelik Formu DoldurmA

First Name : Adınız
Last Name : Soyadınız
E-mail : Burda sizin e-mail adresiniz yazar dokunmayın
Zip Code : Posta Kodunuz'dur. Tüm Türkiye'nin posta kodları için tıklayınız ..
Combination : Şifrenizi yazınız .
Confirm Combination : Şifrenizi tekrar yazınız (Doğrulama işlemi).
Time Zone : Saat dilimi demektir . ( Türkiye'de yaşayanlar +2 Gmt yapmalıdır )
Phone : Telefon numaranız . Örn. 00905XXXXXX .
Date Of Birth : Doğum Tarihinizdir . Sırayla ; Önce Ay , Gün ve Yıl yazınız .
Resimli Doğrulama Bölgesi : Resimdeki karakterleri (BÜYÜK,küçük harf dikkat ederek) altındaki boş kutuya yazınız .

En son olarak "Submit" tuşuna basınız . Ve üyelik işleminiz tamamlandı
s1.gif
!

Benim t-shirt hala gelecek. Ocakda zlist olmuştum :)
Baktım t-shirt gelmiyor dedim t-shirt gelmezse başka hiç birşey gelmez.

Aslında ben baya araştırdım ancak bazı kişilere 5-6 ay gecikmeli de olsa atıyolarmış hediyelerini,alamayanlarda adres problemi çok oluyor,postu kodu yanlış veriliyor,adres yazarken 30 karakterden fazla yazıldıgında eksik çıkıyor bu yüzden gönderilmiyor vs vs.ama benim hiçbi sorunum yoktu göndermediler diyorsanız o zmn diyicek bişeyim yok :D

Geri