LockerZ Nedir,NasıL Üye OLunur,NasıL KuLLanıLır ?

Fyonb

предате&
Reaction score
0

lockerz.png

Lockerz Nedir?

Lockerz.com günLük anket sitesidir. Hergün yayınLanan soruLara cevap vererek puan kazanabiLirsiniz hatta sadece siteye günLük giriş yaparak biLe puan kazanıyorsunuz. Kazanacağınız ürünLerin yeLpazesi epey geniş düşük ücretLi ürünLerden tutun, eLektronik eşyaLara kadar bir çok ürün buLabiLirsiniz.
Kısacası aradığınız her ürün bu sitede.

Peki ne yapmanız gereki ? Yapmamız gereken PTZ denen puanLardan kazanmanız gerek. Bu puanLarı kuLLanarak, hediye Listesinden istediğinizi kargo iLe size uLaştırıyorLar. Bütün anahtar PTZ seviyesini arttırmaktan geçiyor kısaca.

Lockerz.com 2009 yıLı içerisinde açıLdı fakat, iLk açıLdığı zaman sadece ABD’ne kargo yoLLanıyordu. Şu an tüm üLkeLere kargo yoLLanmakta.

ürünLer için topLamanız gereken puanLara birkaç örnek vermek gerekirse

AppLe iPod Touch 32 GB = 600 PTZ

AppLe iPod Touch 8 GB = 325 PTZ

PLayStation 3 120 GB = 650 PTZ

iPod Nano 8 GB = 300 PTZ

Nintendo WII = 250 PTZ

Sony PSP = 200 PTZ

XBOX 360, NotebookLar, NetbookLar ve daha birçok ürün.En ucuz ürün 35 PTZ ‘den başLıyor ki zaten üye oLduğunuzda daha 50 – 100 PTZ kazanabiLiyorsunuz.

İLk üye oLduğunuz girişte bir oyun var, ekranda yağan paraLardan ne kadar topLarsanız o kadar PTZ kazanıyorsunuz.Sadece o oyundan 50 – 100 arası PTZ kazanabiLirsiniz.

Ayrıca sisteme her gün, her giriş yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

BunLar dışında, her gün, sitedeki anketLere katıLdığınızda bunLardan da değişen oranLarda PTZ kazanabiLiyorsunuz.

giri-ekran.jpg

Karşınıza iLk geLen bu ekranda, soL aLtta buLunan mavi aLandaki MyLocker böLümünde, sahip oLduğunuz PTZ, Üye yaptığınız kişi sayısı ve üye durumunuz yer aLmaktadır.SoL taraftaki yeşiL aLanda işe, kazandığınız PTZ ‘LerLe aLışveriş yapabiLeceğiniz mağaza kategoriLeri yer aLmaktadır.

Yine sağ aLtta sahip oLduğunuz PTZ miktarı büyük oLarak yazmaktadır ve hemen onun yanındakiDAİLİES butonuna tıkLayarak da, aLtta ekran görüntüsünü görebiLeceğiniz, günLük ekLenen anketLer ve soru-cevapLar sayfasına uLaşabiLmektesiniz..

anket.jpg

Sistemden nasıL PTZ kazanacağınızı tekrar özetLeyecek oLursak,

1 - Üstte de resmini gördüğünüz ankatLere katıLarak, doğru cevapLadığınız veya cevap verdiğiniz her anketten PTZ kazanmaktasınız.

2 - Her gün siteye kuLLanıcı girişi yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

3 - Sisteme her üye yaptığınız iLk 20 kişiden, kişi başı 2 PTZ kazanmaktasınız.

4 - Sisteme kazandırdığınız üyeLerin sayısı 20'yi geçtiğinde, artık her yapacağınız üyeden, kişi başına 4 PTZ kazanacaksınız.

5 – Sistemde sık sık çeşitLi kampanyaLar yapıLmakta.

----

-100 USD değerindeki Amazon aLışveriş çekini sadece 10 PTZ ‘ye sistem üyeLerine sunduLar.DiLerseniz, hesabınızdan ödeyeceğiniz 10 PTZ karşıLığı 100 USD ‘Lik Amazon hediye çekini aLabiLiyordunuz.

-250 PTZ ödüLLü piyango için başvuruLar vardı, hesabınızdan 10 PTZ ödeyerek piyangoya katıLabiLiyordunuz.

BunLar gibi çeşitLi fırsatLar sık sık sistemde yer aLmakta, sisteme kuLLanıcı girişi yaptığınızda karşınıza çıkan iLk ekranda haber oLarak yer aLmaktadır.

Ayrıca, 20 üye sınırını geçtiğinizde, kişi başına kazanacağınız PTZ oranı 4 oLduğu gibi, adresinize bir de aLtta daha önce eLine geLmiş ve fotoğrafını çekerek payLaşmış bir kuLLanıcıya giden, Z-LISTER beLgesi ve hediLe Lockerz T-shirt ‘ini görebiLirsiniz.

z-list-t-shirt.jpg

Her ayın 15inde geLen Lockerz ürünLerinin sakLandığı depoLardan örnek fotoğrafLar :

depo1.jpg

depo2.jpg

ALtta da, kazandığınız PTZ ‘LerLe ürün aLabiLeceğiniz mağazanın küçük bir ekran görüntüsü var.
İLk resim, mağaza girişinde ürün kategorisi seçtiğiniz ekran

lockerz001.jpg

ALttaki fotoğraf ELectonics kategorisindeki yakLaşık 300 üründen sadece birkaçını görebiLeceğiniz bir önizLeme..

lockerz20prizes1.jpg

lockerz-9.jpg

NasıL Üye OLunuLur?

ÜyeLik sistemi davetiye usuLu iLe gerçekLeşmekte..Yani Lockerz'a üye oLmuş birisi size maiL yoLuyLa davetiye gönderdikten sonra sisteme dahiL oLabiLiyorsunuz..

MaiLinize geLen katıLım davetinden sonra aşağıdaki ekranı doLdurmanız yeterLi..

lockerz2f.jpg

Not:
Lockerz'da iLerLeyen zamanLarda aktif oLacak oLan onLine tv ve oyun gibi aktiviteLer içeren hizmetLer açıLacaktır..GünLük ve saatLik kampanyaLar ise değişkenLik göstermekte ve çok avantajLı fırsatLar sunmaktadır..

Örneğin 10ptz karşıLığında 250ptz kazanabiLeceğiniz çekiLişLer gibi ya da yine 10ptz karşıLığında 250-400€ değerinde aLışveriş çeki kazanma şansı gibi..

Lockerz, son 1 aydır, ürün gönderdiği üLkeLer Listesine Türkiye ‘yi de ekLedi, bu sebebLe de son günLerde Türkiye ‘de yavaş yavaş iLgi çekmeye ve internet kuLLanıcıLarının yoğun başvuruLarına maruz kaLan sistemden, bakaLım iLk ürünLeri kimLer aLacak.

aLıntıdır

fyonb eğer sen davet göndermiyosan davet isteyenleri bana ve benim konuma yolla :)

z-liste gireyim sonra davet göndermesem başkaları gönderse olur sadece 4 kişi davet edebildim :)

gönderiyorum ama geneLde msn ve pm yoLuyLa isteyenLere Lakin açık konu oLunca çakaLLar adresLeri sağ bırakmıyorLar :)

arkadaşlar açılmış bukadar konu varken aynısını tekrar açmak doğru mu sizce?

arkadaşlar açılmış bukadar konu varken aynısını tekrar açmak doğru mu sizce?

bu konu davetiye göndermeyLe aLakası oLan bir konu değiL sadece sitenin ne oLduğuna dair açıLmış bir konu..o yüzden teLaş yapmana gerek yok.gereksiz görüLürse zaten smodLar tarafından kapatıLır..şikayetiniz varsa iLetişim hattı mevcuttur..

bu konu davetiye göndermeyLe aLakası oLan bir konu değiL sadece sitenin ne oLduğuna dair açıLmış bir konu..o yüzden teLaş yapmana gerek yok

telaşla alakası yok.yazdığınız şeyler zaten copy-paste resimlerin sırası bile aynı. bunlar zaten başlıklarda mevcut

Güzel Özetleme Olmuş Fyonb :)

Davetiye İstiyen Olursa Özel Mesaj Atabilir

Ares Yaptıgın Kısısel 1 Cıkar....

Bu işten 1 Milyon Üyeli 1 Forumda Tek Basına Davetiye Dagıtmayı Umuyorsan Yanılıyorsun

Herkes İstediği Konuyu Açar İstediği Davetiyeyi Dağıtır Bu Kadar Kasma Kendini....

Bencillik Yapıyorsun Bence :) Hırs ve PTZ puanlar gözünü boyamış Relax Biraz

Ares Yaptıgın Kısısel 1 Cıkar....

Bu işten 1 Milyon Üyeli 1 Forumda Tek Basına Davetiye Dagıtmayı Umuyorsan Yanılıyorsun

Herkes İstediği Konuyu Açar İstediği Davetiyeyi Dağıtır Bu Kadar Kasma Kendini....

Bencillik Yapıyorsun Bence :) Hırs ve PTZ puanlar gözünü boyamış Relax Biraz

benim öyle bir amacım yok amacım Z Liste girmekti onada girdim:biggrin

bundan sonrasınıda zaten günlük siteye girip anketi cevaplayarak bile yaparım.

benim tepki Fyonb ye değil. genel olarak burdan bişeyler öğrenip bunu dönüp geri satması insanların. daha sitenin adını yazamayan insanlar,bir gün önce bana nasıl puan kazanılıyor diye soran insanlar başlık açıp sorularına cevap veririm diyebiliyor:confused1:

benim öyle bir amacım yok amacın Z Liste girmekti onada girdim:biggrin

bundan sonrasınıda zaten günlük siteye girip anketi cevaplayarak bile yaparım.
:confused1:

darısı benim ve arkadaşların başına umarım z-liste gireriz lockerz daveti isteyen bana pm atsın :wink:

hoca şimdi bu kazanılan puanlar her ay silinmiyor değil mi? yada aylık puanlar mı? izah edersen sevinirim...

hoca şimdi bu kazanılan puanlar her ay silinmiyor değil mi? yada aylık puanlar mı? izah edersen sevinirim...

hayır puanLar bir ürün aLana kadar artarak devam ediyor..beLLi dönemLerde ürünLer stokLardan dağıtıLmak üzere iLan ediLiyor..puanLarın siLinmesi ya da ayLık dönemLerde kuLLanıLması gibi zorunLuLuğu yoktur..

lockerz davetiyesi isteyen arkadaşlar email adreslerini bana yazmaları yeterli benim msn adresim [email protected] davet gönderilecektir arkadaşlar

Lockerz.com günlük anket sitesidir. Sitede her gün çeşitli sorular yayınlanmaktadır ve siz de bu sorulara cevap verebilmektesiniz.Sorular genelde çoğunluğun zevkleri, alışkanlıkları ve yaşam tarzı hakkındadır.

Bu şekilde toplayacağınız PTZ 'lerle çeşitli ürünler satın alabilirsiniz. Lockerz.com 2009 yılı içerisinde açıldı ve son 1 aydır Türkiye 'ye de kargo yollanmakta.

Kısaca ürünlere ve bu ürünler için toplamanız gereken puanlara bakacak olursak;

Apple iPod Touch 32 GB = 600 PTZ

Apple iPod Touch 8 GB = 325 PTZ

PlayStation 3 120 GB = 650 PTZ

iPod Nano 8 GB = 300 PTZ

Nintendo WII = 250 PTZ

Sony PSP = 200 PTZ

XBOX 360, Notebooklar, Netbooklar ve daha birçok ürün.En ucuz ürün 35 PTZ ‘den başlıyor ki zaten üye olduğunuzda daha 50 – 100 PTZ kazanabiliyorsunuz.

Sistemden nasıl PTZ kazanacağınızı özetleyecek olursak,

1 - Ankatlere katılarak, doğru cevapladığınız veya cevap verdiğiniz her anketten PTZ kazanmaktasınız.

2 - Her gün siteye kullanıcı girişi yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

3 - Sisteme her üye yaptığınız ilk 20 kişiden, kişi başı 2 PTZ kazanmaktasınız.

4 - Sisteme kazandırdığınız üyelerin sayısı 20′yi geçtiğinde, artık her yapacağınız üyeden, kişi başına 4 PTZ kazanacaksınız.

5 - İlk üye olduğunuzda ve hesabınıza giriş yaptığınızda bir kereye mahsus oynayabileceğiniz oyun ile, ekranda yağan paralardan ne kadar toplarsanız o kadar PTZ kazanıyorsunuz.Sadece o oyundan 50 – 100 arası PTZ kazanabilirsiniz.

6 – Sistemde sık sık çeşitli kampanyalar yapılmakta.

Geri