Loader nedir ne değildir?

naber31

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar teknik bilgisi olan biri bana;

1. Loaderların çalışma sistemini
2. Biosla oynayıp oynamadıklarını
3. Sonrasında bilgisayarın ne kadar güvenli olabileceğini (yasal program kullanımı vs)

düzgün bir biçimde anlatabilir mi acaba?

evet birçok loader var windows 7 için genelde çok az farklıllıkları var hepsi aynı işi yapıyor ama benim merak ettigim windows 7 yi loaderle crackledikten sonra sınırsız süre kullanabiliyormuyuz birkeresinde 3 yıl filan kulanılabiliyor diye bişey yazıyordu crackledikten sonra? bilen varmı? yada bu süre olayı loaderden loadera degişiyormu?

Arkadaşlar teknik bilgisi olan biri bana;

1. Loaderların çalışma sistemini
2. Biosla oynayıp oynamadıklarını
3. Sonrasında bilgisayarın ne kadar güvenli olabileceğini (yasal program kullanımı vs)

düzgün bir biçimde anlatabilir mi acaba?

Sorularına sıraya cevap veriyorm

1- loaderların çalışma mantığı, windows başlamadan önce araya ufak bi kod sokarak biosunda SLIC 2.1 varmış gibi davranıyor...(SLIC 2.1: Windows 7 nin aktifleştirilmesi için biosunda bulunması gereken kısım yalnızca markalı yani OEM diye tabir ettiiğimiz pclerde bulunur )

2- loaderlar biosla kesinlikle oynamazlar sadece BIOS unu farklı göstererek windows u kandırırlar.

3- sonrasında bilgisayar lisanslı bilgisayardan farklı olmaz...

evet birçok loader var windows 7 için genelde çok az farklıllıkları var hepsi aynı işi yapıyor ama benim merak ettigim windows 7 yi loaderle crackledikten sonra sınırsız süre kullanabiliyormuyuz birkeresinde 3 yıl filan kulanılabiliyor diye bişey yazıyordu crackledikten sonra? bilen varmı? yada bu süre olayı loaderden loadera degişiyormu?

Cracklerin çlışma mantığı daha farklı onlar windowsundaki dosyaları başka dosyalarla değiştiriyorlar ve onların microsoft tarafından fark edilmesi çok kolay.
Loader ise direk olarak bilgisayar başlarken windows başlamdan devreye giriyo son çıkan loaderlarda herhangi bir süre kısıtlaması yok....

@MrCrazyman, bir süredir şehir dışındaydım cevabını şimdi görüyorum, açıkladığın için çok teşekkürler.

Geri