legolas53
New member
- Reaction score
- 0
Herkes siyaset diyor ama NASIL BİR SİYASET OLDUĞUNU SÖYLEMİYOR...
Bence ne dediğinizi Bilmiyorsunuz vestel manisa sen ve diğer yorumcu arkadaşların
Livorn'da solun kalesi Diyarbakır'da öyle eğer siyasetten kastınız buysa e o kadarda olsun canım bi bağı olsun bu işin
her şey apaçık belli iken tüm ab temsilcilerinin ilk durağı diyarbakır iken ; bu kardeşlik dümeni ne kim inanır? sürekli mikser pozisyonundaki dış güçlerin bu aciz oyunlarına nedense kimse inanmıyor ? baştan da söyledim ! artık bu ucuz numaraları yemeyecek kadar doymadık mı? yani italyadakiler kendilerine kardeş olarak kabul ettikleri memleketi gördüler mi? hiç ! ya da madem kardeş kulüp bir hazırlık maçı yap ! öyle bir haberde yok ! resmen alenen bölücülüğün tohumu gözümde....çok da iyiniyet beslemiyorum....bu kardeş livorno diyarbakır'ın yolunu bilmez hemen kardeş ::: o zaman kardeşliği tanımlamak lazım !!!
livorno!nun kardeş ilan etmesi çok da önemli değil ! çünkü kimsenin bu sınırlarda bir kardeşe bir babaya ihtiyacı yok ! verecekleri KARDEŞLİK DUYGUSUDA olsa benim şahsi görüşüm KARDEŞLİĞİ BİZDEN İYİ BİLENDE YOK DERİM....yani bir sporda üstü kapalı artniyeti görürsünüz yada görmezsiniz her kişinin kendi bileceği iş ! ama benim kardeşlik anlamında birini görmezsin yaşam şartlarını bilmezsin oraya bir gitmişliğin yoktur..aynı şartlarda zorluğu yaşamazsın ...KARDEŞ OLUCAKSIN buna gülünür ancak !!! dahasını anlatmaya gerek var mı bilmiyorum ! ben şahsen böyle düşünüyorum