Livorno Diyarbakırspor kardeşliği

Herkes siyaset diyor ama NASIL BİR SİYASET OLDUĞUNU SÖYLEMİYOR...

Bence ne dediğinizi Bilmiyorsunuz vestel manisa sen ve diğer yorumcu arkadaşların

Livorn'da solun kalesi Diyarbakır'da öyle eğer siyasetten kastınız buysa e o kadarda olsun canım bi bağı olsun bu işin

her şey apaçık belli iken tüm ab temsilcilerinin ilk durağı diyarbakır iken ; bu kardeşlik dümeni ne kim inanır? sürekli mikser pozisyonundaki dış güçlerin bu aciz oyunlarına nedense kimse inanmıyor ? baştan da söyledim ! artık bu ucuz numaraları yemeyecek kadar doymadık mı? yani italyadakiler kendilerine kardeş olarak kabul ettikleri memleketi gördüler mi? hiç ! ya da madem kardeş kulüp bir hazırlık maçı yap ! öyle bir haberde yok ! resmen alenen bölücülüğün tohumu gözümde....çok da iyiniyet beslemiyorum....bu kardeş livorno diyarbakır'ın yolunu bilmez hemen kardeş ::: o zaman kardeşliği tanımlamak lazım !!!
livorno!nun kardeş ilan etmesi çok da önemli değil ! çünkü kimsenin bu sınırlarda bir kardeşe bir babaya ihtiyacı yok ! verecekleri KARDEŞLİK DUYGUSUDA olsa benim şahsi görüşüm KARDEŞLİĞİ BİZDEN İYİ BİLENDE YOK DERİM....yani bir sporda üstü kapalı artniyeti görürsünüz yada görmezsiniz her kişinin kendi bileceği iş ! ama benim kardeşlik anlamında birini görmezsin yaşam şartlarını bilmezsin oraya bir gitmişliğin yoktur..aynı şartlarda zorluğu yaşamazsın ...KARDEŞ OLUCAKSIN buna gülünür ancak !!! dahasını anlatmaya gerek var mı bilmiyorum ! ben şahsen böyle düşünüyorum

her şey apaçık belli iken APAÇIK OLAN NE?tüm ab temsilcilerinin ilk durağı diyarbakır iken SANA MI GELSİNLER?; bu kardeşlik dümeni ne kim inanır? AB VE LİVORNO NE ALAKA?sürekli mikser pozisyonundaki dış güçlerin bu aciz oyunlarına nedense kimse inanmıyor ? OYUN NE?baştan da söyledim ! artık bu ucuz numaraları yemeyecek kadar doymadık mı? HANGİ NUMARALARDAN BAHSEDİYORSUN?yani italyadakiler kendilerine kardeş olarak kabul ettikleri memleketi gördüler mi? MEMLEKET Mİ SPOR KLÜBÜ MÜ?hiç ! ya da madem kardeş kulüp bir hazırlık maçı yap ! öyle bir haberde yok ! resmen alenen bölücülüğün tohumu gözümde...FİNAL....çok da iyiniyet beslemiyorum....İLGİNÇ..bu kardeş livorno diyarbakır'ın yolunu bilmez hemen kardeş ::: HATALI YAZIM VEYA KIT ANLATIM VAR.o zaman kardeşliği tanımlamak lazım !!! NASIL GEÇTİ HABERSİZ O GÜZELİM YILLARIM...
livorno!nun kardeş ilan etmesi çok da önemli değil ! çünkü kimsenin bu sınırlarda bir kardeşe bir babaya ihtiyacı yok ! DİYARBAKIRSPOR ADINA KONUŞAMAZSIN... verecekleri KARDEŞLİK DUYGUSUDA olsa benim şahsi görüşüm KARDEŞLİĞİ BİZDEN İYİ BİLENDE YOK DERİM....yani bir sporda üstü kapalı artniyeti görürsünüz yada görmezsiniz her kişinin kendi bileceği iş ! ama benim kardeşlik anlamında birini görmezsin yaşam şartlarını bilmezsin oraya bir gitmişliğin yoktur..YAŞAR KEMALE RAKİP ÇIKTI..aynı şartlarda zorluğu yaşamazsın ...GÜNÜN SÖZÜ...KARDEŞ OLUCAKSIN buna gülünür ancak !!! ANLAMADIM..dahasını anlatmaya gerek var mı bilmiyorum ! BENCE ANLATIKLARINDAN SENDE BİRŞEY ANLAMAMIŞSINDIR...ben şahsen böyle düşünüyorum
...DÜŞÜNCEYE SAYGI VAR TABİ

Geri