liverpool en prestijli kupada ELENDİ:)

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
İngiltere'nin en prestijli turnuvası olarak değerlendirilen Federasyon Kupası 5. Turu'nda Barnsley'i konuk eden Liverpool Kuyt'la öne geçtiği karşılaşmada sahadan Foster ve Howard'ın golleriyle 2-1 yenik ayrılarak kupaya veda etti.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
liverpool_3_1024x768.jpg

Liverpool Anfield Road'da havlu attı!..

İngiltere'nin en prestijli turnuvası olarak değerlendirilen Federasyon Kupası (FA Cup) 5. Turu'nda Barnsley'i Anfield Road'da konuk eden Liverpool Hollandalı golcüsü Kuyt'la öne geçtiği maçı Foster ve Howard'ın golleriyle 2-1 kaybetti.

Liverpool [1 - 2] Barnsley
32' [1 - 0] Kuyt
57' [1 - 1] Foster
90' [1 - 2] Howard​

böyle işte birine gider röveşata ile hayatının golunu atar.digerine 8 tane atar ama dandik bir klube 2-3 tane atamaz..

Unutnaki karsıdakı bir eng. takımı ve beşiktaşta galatasarayda birer türk takımı :melek 8 yıyebılırız veya rovesatadanda goş yıyebılırız ama:saskin bir fenerbahceli olarak türk takımlarıyla avrupada dalga geçme ARKADASIM :victory iyi formlar sana​

Unutnaki karsıdakı bir eng. takımı ve beşiktaşta galatasarayda birer türk takımı :melek 8 yıyebılırız veya rovesatadanda goş yıyebılırız ama:saskin bir fenerbahceli olarak türk takımlarıyla avrupada dalga geçme ARKADASIM :victory iyi formlar sana​

futbolun güzelliklerinden bahsediyorum sizinle bi derdim yok

Gerçekten yazık oldu.herhalde kesin alırız gözüyle bakıyordu maça.kuyt'ı da sevmiyorum zaten.galatasaraya attığı gool'u untamıyorum.eğer yanlış hatırlamıyorsam

Geri