Liverpool 'elveda' dedi: 0-1

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
liverpooluzuntuson.widec.jpg

Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise heyecanlı dakikalar yaşandı. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Fransız ekibi Lyon, Fiorentina deplasmanına konuk oldu. 26.dakikada Vargas’ın penaltıdan attığı golle maçı 1-0 galip tamamlayan Fiorentina puanını 12’ye çıkartarak grup liderliğine oturdu ve bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Lyon ve Fiorentina’nın E Grubu’ndan çıkmasının ardından İngilizlerin dev ekibi Liverpool, deplasmanda Debrecen’i 1-0 mağlup etmesine karşın gruptan çıkamayarak elendi. Liverpool Avrupa’daki mücadelesine UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

NtvSpor

Avrupa Liginin en büyük favorisi kesinlikle LiverpooL artık...

galatasarayla fenere dişli bi rakip çıkıo

Bunlara hazırlıklı olun arkadaşlar,daha ne rakipler çıkacak...Öyle kolaymı avrupada kupa kaldırmak.Şuanki tabloya göre Barça veya inter de düşecek gib igörünüyo en basitinden.

beter olsunlar inş. allahım kupa almaya fırsat vermesin yarabbiiim. kupaya hasret kalsınlar tepetaklak olsunlar

Bizde inşallah Avrupa Ligi'ne kalırızda Liverpool'la hesabımızı görürüz ;)

Her Takım Her Takımı YenebiLiyor, Daha Şimdiden Şu Diyemeyiz, Öne Çıkan Bir Takım OLduğunu Düşünmüyorum, Ama Fiorentina Ve Lyon Gibi TakımLar Bu Sene UmuLmadık YerLere GeLebiLirLer, Bunu ŞampiyonLuk AnLamında SöyLemiyorum ELbette Ama Bu TakımLara Dikkat...

http://www.hackhell.com/spor-genel/625353-uefa-sampiyonlar-ligi-kupasini-kim-alir-2.html#post4716038

Bu Sene Lyon Ve Fiorentina'dan Çok ÜmitLiydim... Bunu GerçekLeştirdiLer... Tebrik Ediyorum KendiLerini...

Hacı floodmu yapmışın istemdışı,benim webbrowser damı problem var :D

Demekki Avrupa Ligi Kupası Bizim :durdurun

Keşke keşke keşke ... gaLatasaray'a geLse kura'da. =)
Shark La iyi iddaaya giriLir samiyendeki maça =)

--
ReaL La 3 senedir sitedesin haLa fLod yapıyon.Atın şunu görevden =)

Geri