LiseLi KızLar :) :) (mutlaka bakın :p =)

abi walla tıpatıp aynısı bizim okulda war
hele piliç ler aynı tıpatıp böle bişey olmaz yaw
paylaşımın için saolsın kardeşim ellerine sağlık

ya ben kendimi hiç birine bnzetemedim hepsinden biraz var kaş bıyık bacak olaayına koptum yaaa

Piliçler Favorimdir ;)

harbi öleler ama..düşünüyorum ben nasıldım die..derslerim fena degildi..ama ineq degildim..ama öteqiler gibi de degildim..neydim bn ya orta şeqerli heralde : ))))))))))))))

çok iyiydi yaaaaaaa koptum. Ama şunu söleyeyim inekler de aşık oluyolar ve kopya veriyolar :) ama tercih piliçler tabi kii yaşasın piliçler oleyyyyyyyyyyyyy :) :) :)

ben bu katgorilerden hiçbirine girmiorum şükürler ossun:p ama erkek olsam piliçin zekisini seçerdim:D

:cool: bazıları gercek ama hepsi değil bazıları çok saçma ama bunların normal olanı yok mu yani 3 ünün ortası??????????????:eek:

he he kızlar kabullenmıo bişiyi :p

- genellikle abazaların önünden geçerken ''ah bi rüzgar essede şu etek açılsa'' cümlesini yaklaşık 30-40 genç içinden geçirir ama merak edilcek bi durum yoktur , bu ablalar kırmızı veya leopar desenli tangalarını göstermek için mutlaka bir çare bulurlar

bak bu çok güzeldi işte :) ispik sende bütün kızların anatomisini çıkarmışsın kanka:D

hea olm bunnar ilgimi cekio napem ;;)

iSpiYonCu' Alıntı:
hea olm bunnar ilgimi cekio napem ;;)

bırak lem bu işleri :) yazının altında koskoca alıntı yazıyo:p
bende sen yazdın sandım nerde sende bunu yazacak kadar tecrübe:sigara:

iyide bunların hepsi kötü inekler çirkin cixler gıcık pilçler hiç normali yok mu yaw kızlardan soğudum bizim sınıfa bakıyomda hepsi bi sınıfa giriyo walla keşke okumasaydım

süpersin

hepside doğru ....

çok güselde biras abartı bence gerçi benim okulumdan da böle bi sonuca warıyo olabilirim eheheehe ellerine sağlık.......

Hepsinden bizim sınıfta mevcut hatta ineklerden birinin adını bile bilmiyorum biz piliçlerle en arkada geyik yaparken bunlar hep ilerde parman kaldırıyor :D

ama ben de istiyorum bitane piliççççççççççççççççççç

Geri