LiseLi KızLar :) :) (mutlaka bakın :p =)

abı kızların kasar grubu piliçlerde dımı yanlıs anlamıorum

boş işler bunlar boşşşş

Güzel paylaşım arkadaşım güzel bir konu olmuş eline emeğine sağlık...!!!

Ama bence ne varsa ineklerde var tam ideal kız yalanmı siz olsanız hangisini alırsınız sevmek piliçden yada başkalarından ibaret değildir arkadaşlar haksızmıyım yorumlarınızı bekliyorum...!!!

valla süper bi sınıflandırma olmuş, bu sınıflar bu kadar net belirtilebilir ancak, :D teşekkürler

şimdi inekler o kadar demode diil yaw:) .. ayrıca iki yandan örgüyü genellikle piliçler yapar. etekleri de o kadar uzun diil şimdi. dizde falan bitio.. ay o gömleklerini etein içine sokuolar ya kalp krizi geçiriorum onları görünce :)ayrıca şu bildiimiz okul ayakkabısı giyiyolar onu eklememişsin. hayatımda spor ayakabı+üniforma giyen inek görmemişem:)

lise bitel 1 ay olduğu 3. grup kızlarla halaa görüsüyorum vay beeaa ne günlerdi

bizimkinde piliçlerle cixler karışmıştı birbirine. ama inekler aynı hele kaş bıyık meselesi çok doğru :)

- evlenmeden önce kaş, bıyık aldırmak gbi adetleri yoktur , genellikle okul çevresinde erkeklerden etekleri vasıtasıyla ayırt edilirler.

:D :D :D :D :D koptum yaaaa

bu ara bu tarafa da bi piliç lütfen :) :)

ben genellikle 3.gruptakılerle ilgilenıyorum:D:D

sanırım herkesın tercıhı bellı =)

vay bee :victory
ben piliçlerden her daim uzak dururum :hadiordan bi mal gelir benim kızımla ne işin var der genellikle bu mal zengin züppesi olur tabii ki yanında yardakçıları da vardır 10 15 kişi kadar hoppalaaaaa al başına belayı :vur

Piliçlerle İlgili HEpsi Doğru..

Ben Cix Lerle İlgileniyorum :p

bence hepside doğru ama piliçler birazcık abartılmış. teşekkürler kardeş...

gerisini bilmem ama inekler olarak sınıflandırdığın kısım için seni kınıyorum :(

Geri