Lisede skandal-VİDEO İZLE

Tuğra Han

Banned
Reaction score
0
Namaz kılan masum çocukları suçlu gibi gösteren ahlaksız zevat işte böyle bir genlçlik istiyor. Burası bir lise. Ama meyhaneden farkı yok. İslam düşmanlığını "Damda toplu namaz" başlığı atarak dile getirenler bu görüntülere ne diyecek merak konusu.

"LİSEDE SKANDAL...EĞİTİM SİSTEMİMİZ BU KADAR DÜŞTÜ MÜ?" başlığıyla video paylaşım sitelerine düşen bu görüntüler görenleri hayrete düşürüyor.

youtube'da yer alan video için düşülen not ise şöyle:

"Burası okul mu? meyhane mi? namaz kılan masum öğrencileri suçlu bulan medya bu görüntüler karşısında ne yapacak?malum medyaya soruyoruz hangisi zararlı namaz mı,alkol mü?"

Başını Doğan Medyasının çektiği malum çevrelen, okullarda namaz kılan masum çocuklara adeta terörist muamelesi yapmıştı. İşte ahlaksız zevatın istediği gençlik:
Skandal görüntüleri izlemek için tıklayınız...

OKUL MU MEYHANE Mİ-İZLEMEK İÇİN TIKLA

Namaz kılsaydılar yer yerinden oynardı şimdi

bu sanırım öğLe paydosu yada tenefüs arasında yapılan bişi =) öğretmenin oLduqu yerde buna yeltenemezLer boşa bi haber oLmus =) bizde içioduk okul içinde vodka viski ne var bunda :laugh: bi okul 180 günse 170 günü kafa iyi girioduk dersLere :laugh: hoca gördüğünde atıodu dersten... yada uzaqLastırma aLıoduk... ki siciLim dolu ne burs alabiliorum ne de yurtta kalabiliorum hayLaz bi öğrenciydim :melek

haberde sınıfta hoca olsa anLarım bu nsL eğitim sistemi die ama sınıfta hoca yok kaçak içioLar sanırım :laugh: bu yüzden haber sacma olmus :laugh:

namaz olayına hiç girmiecem cunku haber basLıbasına sacma :laugh:

evet kardeş çok güzel bir konuya değindin Allah razı olsun

bu sanırım öğLe paydosu yada tenefüs arasında yapılan bişi =) öğretmenin oLduqu yerde buna yeltenemezLer boşa bi haber oLmus =) bizde içioduk okul içinde vodka viski ne var bunda :laugh: bi okul 180 günse 170 günü kafa iyi girioduk dersLere :laugh: hoca gördüğünde atıodu dersten... yada uzaqLastırma aLıoduk... ki siciLim dolu ne burs alabiliorum ne de yurtta kalabiliorum hayLaz bi öğrenciydim :melek

haberde sınıfta hoca olsa anLarım bu nsL eğitim sistemi die ama sınıfta hoca yok kaçak içioLar sanırım :laugh: bu yüzden haber sacma olmus :laugh:

namaz olayına hiç girmiecem cunku haber basLıbasına sacma :laugh:

Yani herşey hocanın olup olmamasına bağlı öyle mi?Peki hocaları şimdi bu videoyu görmüştür.Ne yapacaklar dersin?

O zaman polisin olmadığı yerde adam vurmak mantıklı ve buna ceza vermek de saçma diyebilir miyiz?Çünkü ortada polis yok...

Yani herşey hocanın olup olmamasına bağlı öyle mi?Peki hocaları şimdi bu videoyu görmüştür.Ne yapacaklar dersin?

O zaman polisin olmadığı yerde adam vurmak mantıklı ve buna ceza vermek de saçma diyebilir miyiz?Çünkü ortada polis yok...

HocaLar yada okuL müdürü bu videoyu gördükLerinde disipLin kurulunu topLarLar ve karar aLınır bu kadar basit =) tıpkı benim yakalandıqımda bana veriLen cezaLar gibi ; )

polisin olmadıqı yerde adam vurulduqunda mobese kamerası yada görgü tanıklarının ifadeLeriyLe bu zanLıLar yakalanmıyor mu? eLbet bi gün yakalanıoLar... şekiL A1 Cem GaripoqLu =)

ayrıca o cocukların okulda içki içmeLeri birinin birini vurması aynı sey mi? Cıx yanLıs karsıLastırma =)

olayın yönünü değiştirmemek gerekir namaz kılınsa

kesin tepki olurdu o kesin ama ordan bakmamak gerekir

nasıl okulsa adam okula alkol sokmuş onu içince adam oluyorlar ya

cahillik işte

HocaLar yada okuL müdürü bu videoyu gördükLerinde disipLin kurulunu topLarLar ve karar aLınır bu kadar basit =) tıpkı benim yakalandıqımda bana veriLen cezaLar gibi ; )

polisin olmadıqı yerde adam vurulduqunda mobese kamerası yada görgü tanıklarının ifadeLeriyLe bu zanLıLar yakalanmıyor mu? eLbet bi gün yakalanıoLar... şekiL A1 Cem GaripoqLu =)

ayrıca o cocukların okulda içki içmeLeri birinin birini vurması aynı sey mi? Cıx yanLıs karsıLastırma =)

Ben kuralsızlığın uygulanmasının kişilere bağlı olmayacağını söylemek istedim ve gayri tabi olan birşeyin o kuralın tatbikatçısına bağlı olmayacağını ifade ettim.

Mesele salt ceza alıp almaması değil,mesele çifte standartın olduğunu belirlemekti.

Bu ülkenin büyük kısmı mümin iken ve inancı içkiyi yasaklamış,namazı emretmişken ve buna rağmen bır kısım medyanın emri yasak,yasağı emir gibi telakki etmesi çifte standarttır.

Senin mantık çaprazlanmalarından doğan cezalarının bedelini ödemen gene de olayın vehametini şirinliğe dökmez.

içinde olan biri olarak söylüyorum liselerimiz berbat durumda acilen bi çözüm blunması gerekiyor.

Ben kuralsızlığın uygulanmasının kişilere bağlı olmayacağını söylemek istedim ve gayri tabi olan birşeyin o kuralın tatbikatçısına bağlı olmayacağını ifade ettim.

Mesele salt ceza alıp almaması değil,mesele çifte standartın olduğunu belirlemekti.

Bu ülkenin büyük kısmı mümin iken ve inancı içkiyi yasaklamış,namazı emretmişken ve buna rağmen bır kısım medyanın emri yasak,yasağı emir gibi telakki etmesi çifte standarttır.

Senin mantık çaprazlanmalarından doğan cezalarının bedelini ödemen gene de olayın vehametini şirinliğe dökmez.

Medyaya oLan tavırLarına hiç bi yormum yok. 2 taraf medya var. hepsi de kendine göre bişiLer yazıp çizmekte.. biri hükümetin üstüne dieri onu savununLarın üstüne gider... bu 2LiLik ortada. bunu görmeyen yok =) önceden the times gazetesini takip ederdim onu biLe takip etmez oLdum Obamadan sonra =) Türkiye'yi saymıorum biLe ; )

dediğin gibi Türiye'nin büyük kısmı hatta %98 gibi bi oranLar müsLüman bi üLke... İsteyen namazını kılar ister içkisini içer buna kim karısırs? bu tamamen kişiseL bişidir... Allah'la kişinin arasında oLan birşeydir...

namazLa içkiyi kesinLikLe ve kesinLikle aynı kefeye koymuyorum

okulda içki içmek yasaktır ama yasaklar deLinmek içindir ; ) bunu 100 öğrenciden 70 tanesi yapar. okulda sigara içer içki içer ; )

Namazın okullarda yasak olmamasını bende istiyorum. fakat tarikatLarın girmieceni garanti ederLerse =) yoksa namazın neye zararı var?

Ama bu üLkeninde bi Ana Yasası ve Belli baslı kuraLLarı var... Namazını kılmak isteyen [suan ki Ana Yasa beLLidir] ya öqLe paydosunu bekler camiye gider kılar yada imam hatip lisesi vb. okullara gider... yok namazdı yok suydu yok buydu sorunları ortadan kalkar...

ama içki okulda kesinLikLe yasaktır ; ) [Yasaklar deLinmek içindir :durdurun]

bu haber hosgorusuz gazete vakittendir icki icmeyi ahlaksızlık diye tanımlar ozgurluk nedir bilmez ama basortusune gelince konu ozgurluk demokrasi aglar basortusune karsı deilm okulda namazada tenefuste karsı degilm ama bnm icki icmemede karısılmamalı

Bedavaya uzayan bi konu...
3-5 densizin yaptıklarını cümle aleme göstermesi bi size prim yapardı zaten....

Sınıfta nasıl namaz kılınmayacaksa içki de içilmez...
Eğer içiliyorsa öğretmenin hatasıdır...
Yada kurumun...

Sizin prim yapabilmeniz için bile çekilmiş olabilir bu video ki içilenin bira kutusu içinde meyve suyu olmadığı ne malum..

Yayamazlık ile Örgütlenme arasında fark var.

Medyaya oLan tavırLarına hiç bi yormum yok. 2 taraf medya var. hepsi de kendine göre bişiLer yazıp çizmekte.. biri hükümetin üstüne dieri onu savununLarın üstüne gider... bu 2LiLik ortada. bunu görmeyen yok =) önceden the times gazetesini takip ederdim onu biLe takip etmez oLdum Obamadan sonra =) Türkiye'yi saymıorum biLe ; )

dediğin gibi Türiye'nin büyük kısmı hatta %98 gibi bi oranLar müsLüman bi üLke... İsteyen namazını kılar ister içkisini içer buna kim karısırs? bu tamamen kişiseL bişidir... Allah'la kişinin arasında oLan birşeydir...

namazLa içkiyi kesinLikLe ve kesinLikle aynı kefeye koymuyorum

okulda içki içmek yasaktır ama yasaklar deLinmek içindir ; ) bunu 100 öğrenciden 70 tanesi yapar. okulda sigara içer içki içer ; )

Namazın okullarda yasak olmamasını bende istiyorum. fakat tarikatLarın girmieceni garanti ederLerse =) yoksa namazın neye zararı var?

Ama bu üLkeninde bi Ana Yasası ve Belli baslı kuraLLarı var... Namazını kılmak isteyen [suan ki Ana Yasa beLLidir] ya öqLe paydosunu bekler camiye gider kılar yada imam hatip lisesi vb. okullara gider... yok namazdı yok suydu yok buydu sorunları ortadan kalkar...

ama içki okulda kesinLikLe yasaktır ; ) [Yasaklar deLinmek içindir :durdurun]

Espri mi yapıyorsun kendince? Hakikaten bayıldım doğrusu.

Senin mantığınla hareket edelim ve o anayasayı delelim o zaman ha ne dersin?

Mesela laikliği kaldıralım.Başkent Dazkırı olsun

Okula İslam tarikatı girince sorun olur tabi bu ülkede.Ama yahudi tarikatı masonluk girse medeniyet sembolü olarak sayılır.

Tarikatlerle ilgili kuyruk acın olabilir ama ehli tarikin ne gibi hizmetleri olduğu tarihle de sabittir.Yeniçerinin manevi babası Hacı Bektaşi Veli ehli tarikdi.

Bugün bir turiste ülkenin bir köşesini tanıtırken çoğu zaman dini motifler kullanılır.Sultan Ahmet,Ayasofya,Hacı Bektaşi Veli,Mevalana vb.Bunlar hep İslam medeniyetinin eserleridir.Aradan epey bir zaman geçmesine rağmen laiklik borazanlığını yapanların ne bir eserini gördük ne laiklik icabı olan bütün dinlere eşit mesafede durmaya şahid olduk.

Onların derdinin İslam düşmanlığı olduğunu biliyoruz da senin safını çözemiyorum.Kafanın karışıklığına vermek lazım diye düşünüyorum.

Espri mi yapıyorsun kendince? Hakikaten bayıldım doğrusu.

Senin mantığınla hareket edelim ve o anayasayı delelim o zaman ha ne dersin?

Mesela laikliği kaldıralım.Başkent Dazkırı olsun

Okula İslam tarikatı girince sorun olur tabi bu ülkede.Ama yahudi tarikatı masonluk girse medeniyet sembolü olarak sayılır.

Tarikatlerle ilgili kuyruk acın olabilir ama ehli tarikin ne gibi hizmetleri olduğu tarihle de sabittir.Yeniçerinin manevi babası Hacı Bektaşi Veli ehli tarikdi.

Bugün bir turiste ülkenin bir köşesini tanıtırken çoğu zaman dini motifler kullanılır.Sultan Ahmet,Ayasofya,Hacı Bektaşi Veli,Mevalana vb.Bunlar hep İslam medeniyetinin eserleridir.Aradan epey bir zaman geçmesine rağmen laiklik borazanlığını yapanların ne bir eserini gördük ne laiklik icabı olan bütün dinlere eşit mesafede durmaya şahid olduk.

Onların derdinin İslam düşmanlığı olduğunu biliyoruz da senin safını çözemiyorum.Kafanın karışıklığına vermek lazım diye düşünüyorum.

Benim safımı sen çözemessin : ) ve anLayamassın : )

Ana Yasayı deLemessin =) Bunu sende çok iyi biliosun ; )

Sen eski tarihLerdeki tarikatLarı örnek göstermişsin.. peki sana bi cvp vereyim o zaman...

"Sultan Ahmet,Ayasofya,Hacı Bektaşi Veli,Mevalana" baq bunlar senin saydıqın Türk tarihimize ve kültür tarihimize önemLi katkı yapan kişiler... burada bi sorun yok...

Peki sen bu kişiLerLe gülen tarikatını aynı seviye de mi tutuosun? süLaymancıLarı bu yukarda saydıklarınLa aynı kefede mi tutuosun? güLen, süleymancıLar vb.Leri Türkiye'nin üstünde oyunlar oynayan kişiler ama senin saydıqın "Sultan Ahmet,Ayasofya,Hacı Bektaşi Veli,Mevalana" gibi büyükLerimizin kattıkları ortada...

daqLar kadar fark var görebiliosan sorun yok... göremiosan o senin sorunun dostum ; )

allah senden razı olsun ne kadar nt ve açıklayıcı bir cümle kurmuşun...tabi anlayabilene.
bunlar tryi yönetecekler bakarmısın anne babada okuyolar diye yemio içmio bunlara çalışıyor.. şarapçılara bak bundan doğacaktan ne hayır gelir memlekete ki?

Benim safımı sen çözemessin : ) ve anLayamassın : )

Ana Yasayı deLemessin =) Bunu sende çok iyi biliosun ; )

Sen eski tarihLerdeki tarikatLarı örnek göstermişsin.. peki sana bi cvp vereyim o zaman...

"Sultan Ahmet,Ayasofya,Hacı Bektaşi Veli,Mevalana" baq bunlar senin saydıqın Türk tarihimize ve kültür tarihimize önemLi katkı yapan kişiler... burada bi sorun yok...

Peki sen bu kişiLerLe gülen tarikatını aynı seviye de mi tutuosun? süLaymancıLarı bu yukarda saydıklarınLa aynı kefede mi tutuosun? güLen, süleymancıLar vb.Leri Türkiye'nin üstünde oyunlar oynayan kişiler ama senin saydıqın "Sultan Ahmet,Ayasofya,Hacı Bektaşi Veli,Mevalana" gibi büyükLerimizin kattıkları ortada...

daqLar kadar fark var görebiliosan sorun yok... göremiosan o senin sorunun dostum ; )

Anayasayı delen delmiş.Senin anayasanda "paşa,bey,hanım vs" demek yasakken günlük hayatta çokça kullanılıyor.Sembolik bir şapka kanunu hala anayasada koçlar gibi duruyor.Bazı yasalar hukuken olmasa da fiilen zamanın değişken olan şartlarından zaten tasfiye olmuş.

Laiklikliği de şimdi "ulusal"cı cephe mahya meselesinden tasfiye ediyor.İşine geldi mi siyasi mahyaları asıp devleti dine karıştırıyorlar

Yani bizimkiler değil "karşı mahallenin" adamları anayasayı deliyor.:durdurun

E Allah diledi mi fare kadar sebeb Ağrı dağı doğurur

Tarikatten anladığın Fethullahsa abicim sana diyecek bir sözüm yok.Allah ıslah eylesin diyorum.

Bin yıllık Nakşiliği,Kadiriliği bilmeden 30 yıllık Fethullah dan tarikat diye bahsedeceksen seninle sürecek diyaloğumuz Einsteinin bir köre sütü tarif etme hikayesine,senin de sütü körün anladığı gibi bu mevzuyu anlamana sebeb olur.

Biz diyoruz ki herşey olacağına varır.İHL li bir başbakanın var bunu unutmamak lazım.Üstelik % 47 lik desteği var.

O sebeble bazı şeylere çok güvenme aslanım.Bu milletin hamuru zemzemle yoğrulmuş alkol kabul etmez.Ahmedi Hans yapamazlar.

Ha anayasa demişken Gül c.başkanı,Tayyip başbakaan.Demek ki bazı şeyler delinebilirmiş.

Bu kanlı da olur kansız da olur.Ama millet o tıynet milletir ki gayrı İslam bir kişiye bile hoşgörüyle yaklaşmışken kendi içinden çürük elmaları ayıklayacaksa bunu dal kırmadan yapmak istidadındadır.

Serbest Fırka ile başlayan zihniyet halkın hissiyat aksidir.Bunu Doğan medyası ne kadar manipüle etmeğe çalışsın,ordu içindeki ne kadar rahatsız genç subayı,paşası maşası bunları tasfiye etmeğe çaba sarfederse sarfetsin su yolunu bulmuştur ve varacağı yer bellidir.

Ankebut yasaların sana esenlik versin

liseler berbat.demogoji haberi gibi bişe bu.hemen namaz kılanları masum hale getirmeye çalışmışlar.gitsin camide kılsın okulda ne işi war namazın

kişiLik meseLesi.. =) bu arkadaşLarda oturmamış daha beLLi..
çünkü içki yada sigara içmek adam oLmak değiL,bunu haLa kavrayamadı gençLik..

Geri