Lisede sauna rezaleti!

Tartışmanın anlamı yok,
kimine göre bu normaldir, kimine göre değil.
O resimde bulunan hiç kimseyi tanımıyosunuz haklarında da yapılan bütün yorumlar önyargılı olacaktır. Tek bir resim var ve altına yazılan haberin kasıtlı olduğunu da düşünmek gerekir. Başka bi haber de yazılabilirdi.

bence fotoğraf fazla abartılmış. sonuçta kış günü havuza gidecek halleri yok ya hamama yada saunaya gideceklerdi. artı bi şikayet olursa da bunun önce ailelerden gelmesi gerekir. sanki ortada bi ahlaksızlık var herkesin içi fesat işte..

Facede Orda Burda PayLaşıLmıştır Bu ResimLer Ama BöyLe Bi Yorum ALtında GözLerine Siyah Çizgiyi ÇekmeLeri Lazımdı.
Hep ŞöyLe ÖrnekLer VeriLiyor Ya Soruyorum Siz İstermiydiniz Bacınızın Tam Sayfa Haber OLmasını.
Kimine Göre NormaL Kimine Ters GeLebiLir Ama MiLLetin ÖzeL Hayatı Kimseyi İLgiLendirmez.
Mide BuLandırıcı ve Ucuz Bir Haber OLmuş YAKIŞMAMIŞ.

sanki saunada fuhuş yaparken basılmışlar. ne var bunda arkadaş. yaz olsa erkekler şortlu kızlar bikinili yüzmeye gideceklerdi. ki yine giderler. sorun bu insanların öğrenci olmasımı yoksa saunada şortlu bikinili olmalarımı nedir yani

Goruntuler cok kotu degil ama iftihar edilecek seyler olmadigida kesin. Zaten yozlastikca yozlasiyoruz yakinda neler olup bitecek cok merak ediyorum . Neyse ne varsa eskiden guzel rahat gunler yasanmis saygiyla . Simdi ise saygisizca ne yapacagimizi sasirirp rezillesiyoruz

..:.. tam orda oLan biteni biLmemekLe beraber eger sadece bı gezi ve egLence amaçLı ise ki öLe oLdugunu düşünüyorum bunda bişey yok ama ben oLsaydım işte bu tarz dusunceLerın oLacagını bıLdıgım için asLa yapmazdım ..:..

Geri