Lisede haremlik selamlık uygulama

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

w2ekad.jpg

Lisede skandal iddia

Lisede haremlik selamlık uygulama

ARDAHAN'ın Hanak İlçesi'ndeki 18 derslikli Çok Programlı Lise'de eğitim gören öğrencilerin sınıflarda kız erkek yan yana oturtulmadığı, yemekhanede de ayrı sıraya sokulup, ayrı masalarda yemek yedikleri iddia edildi.

o86i51.jpg

Geçen yıl öğrenime açılan 389 öğrencili Hanak Çok Programlı Lise'nin sınıflarında iddiaya göre kız ve erkek öğrencilerin aynı sırada oturmuyor. Yine liseye ait yurt yemekhanesinde erkekler ve kızlar ayrı ayrı sıraya giriyor, ayrı gruplar halinde yemek yiyor.

SOHBETE BİLE TAHAMMÜL YOK

Aynı okulda okumalarına rağmen kız ve erkeklerin birbirlerinden uzaklaştırılmalarına anlam veremediklerini belirten öğrenciler, okul müdürü Kasım Topal'ın kız ve erkek öğrencilerin birbiriyle sohbet etmesine bile tahammül göstermediğini iddia etti.

Hanak Çok Programlı Lisesi Müdürü Kasım Topal, iddialar konusunda kendisinin açıklama yapmaya yetkili olmadığını söylerken, Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü Günay Koç "İddiadan yeni haberim oldu. Eğer böyle bir şey varsa yanlış bir uygulamadır. Düzeltiriz" diye konuştu.

Vatan

Kaynak

Ben hep kız arkadaşlarımla oturdum okul hayatım boyunca :D Erkek olmama rahmen. :D kız arkadaşlarımın yanında daha samimi hissediyorum kendimi :D

waLLa ben 15-16 kızLa otuRdum

"Eğer böyle bir şey varsa yanlış bir uygulamadır düzeltiriz" demek yetmez sayın müdür böyle bir
uygulama nasıl yapılmıştır ? sorumlusu kimlerdir ? gerekli yasal inceleme tarafınızdan neden olay
medya ya yansıyıncaya kadar yapılmamıştır ? böyle bir uygulama çağdışıdır sayın müdür uygulamadan
önce asıl sizin zihniyetinizin düzeltilmesi gerekir ki böyle uygulamalar yapılmasın.

eeeee olamzmı hayret bişey

"Eğer böyle bir şey varsa yanlış bir uygulamadır düzeltiriz" demek yetmez sayın müdür böyle bir
uygulama nasıl yapılmıştır ? sorumlusu kimlerdir ? gerekli yasal inceleme tarafınızdan neden olay
medya ya yansıyıncaya kadar yapılmamıştır ? böyle bir uygulama çağdışıdır sayın müdür uygulamadan
önce asıl sizin zihniyetinizin düzeltilmesi gerekir ki böyle uygulamalar yapılmasın.

1 yıl oldu demişin haberde dogrudur akp nin actığı okullar kendini böle rahat hissediyo yani bunun sucu herkes olabilir akp iktidarda oldukça bu normal bişey gibi gelir insanlara
bunun önününe akpnin iktidarını elinden alarak gecilebilir

Hadi be iyice zıvanadan çıkmış şu vatan sanane haremlikten selamlıktan uyuz gazete ve yandaşları.Ayrı oturmanın ne zararı var birlikte oturmanın ne faydası var biri bana açıklasın.

Hadi be iyice zıvanadan çıkmış şu vatan sanane haremlikten selamlıktan uyuz gazete ve yandaşları.Ayrı oturmanın ne zararı var birlikte oturmanın ne faydası var biri bana açıklasın.

burası laik bi üLke ;) bunu iyive kafanıza sokun artık!

şeriat isteyen irana!!!!

Sende rusyaya fransaya d. git orada laiklik daha iyi uygulanıyor...ş...

Yurt dışına cıkmadımı nerden biliosu :durdurun ayrıca cıkmama zaten gerek biLe yok.. Türkiye bana yetiyor... LaikLiği Kendi üLkemin dışında aramaya ihtiyac biLe duymuyorum :durdurun

ama beLLi ki sen İran ve iran gibi üLkeLerde yaşamaya can atıosun :durdurun

cevap vermeye değmez fikirlerin var.......seni fikirlerinle baş başa bırakıyorum....

cevap vermeye değmez fikirlerin var.......seni fikirlerinle baş başa bırakıyorum....

LaikLik zoruna gitti sanırım :)

dişLi biri cıkınca karsınıza kaçın bakalım nereye kadar :)

iyi forumLar :goz:

İyi geceler canım tartışam yara getirmez saygılar senin fikrin senin benim ki benim değiştirmek mümkün değil...

50 Yılldır imam hatip acıp imam Yetiştirecegine süper lise, fen lisesi acıp Bilim adamı yetişse idi Ne TALİP at koştura bilirdi ne İMF ye boyun eğerdik Bu hallerde olmazdık...ATATÜRK BIRAKTIĞI ZAMAN T.C. DÜNYA DA İTİBARI VARDI.ŞİMDİ EĞİTİMDE SONDA ,BORÇLANMADA 1. SAĞLIK VE DEVLET İŞLERİNDE SONUNCU...VS...

Ufak at civcivler aç kalmasın.İMF yi T.Erdoğan mı bu ülkeye çağırdı?Sen daha eskilerde yaşa dünya nerelerde ondan bile haberin yok bide internet kullanıyorsun...

Geri